Δυναμισμός, καινοτομία, εξέλιξη. Χαρακτηριστικά κάθε ηγέτη στο χώρο του αλλά και βασικά στοιχεία που υπάρχουν στο DNA της πρώτης μάρκας σκωτσέζικου ουίσκι στον κόσμο: του Johnnie Walker Red Label.

Βρεθήκαμε πριν από μερικές ημέρες στο Club Dekko στο Χαλάνδρι, όπου το Johnnie Walker Red Label έδωσε το «παρών» κυριαρχώντας στο χώρο και μονοπωλώντας την προσοχή όλων με δυναμική παρουσία και εκπλήξεις!

Μπαίνοντας στο club Dekko, μια μεγάλη interactive οθόνη και μια χαμογελαστή κοπέλα από το team του Johnnie Walker Red Label υποδεχόταν τους θαμώνες προσκαλώντας τους να συμμετάσχουν σε μια διαδραστική εμπειρία με θέμα την F1. Η πρωτοποριακή οθόνη έδινε την ευκαιρία στους πολυάριθμους ενδιαφερόμενους, να μάθουν από πρώτο χέρι για τον διαγωνισμό του Johnnie Walker Red Label αλλά και όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη Formula 1 ένα μοναδικό sport. Παράλληλα με το παιχνίδι στην εντυπωσιακή touch screen η εφαρμογή πληροφορούσε τους συμμετέχοντες για τις βασικές αρχές της ασφαλούς οδήγησης και τους κινδύνους που ενέχει η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς και τρόπους πρόληψης.

Στο εσωτερικό του Dekko Club, oι μπάρες είναι γεμάτες κόσμο. Το κέφι και η διασκέδαση αγγίζουν το peak με την ένταση της μουσικής να δίνει το ρυθμό, ενώ τα φώτα σε συνδυασμό με τη διακόσμηση απογειώνουν την ατμόσφαιρα. Το Jonnie Walker Red Label δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες να ζήσουν μια μικρή γευστική «περιπέτεια».

Μας πλησιάζουν και μας προσκαλούν σε μια πολύ πρωτότυπη γευστική δοκιμή. Μια από τις κοπέλες, μας προσφέρει μια φράουλα. Στη συνέχεια μας προσφέρει μια δεύτερη φράουλα αφού πρώτα την έχει βυθίσει σε πιπέρι. Η αίσθηση εκπλήσσει τον ουρανίσκο, ενώ δίνει μια ολοκαίνουρια, δυναμική διάσταση σε μια γνώριμη γεύση. Η γευστική μας περιπέτεια κλείνει με μερικές γουλιές Johnnie Walker Red Label. Αμέσως ο γνώριμος και δυναμικός του χαρακτήρας πλημμυρίζει τις αισθήσεις.

Στην συνέχεια, η ομάδα του Johnnie Walker Red Label παρέπεμπει εμάς αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους που αναζητούν το touchpoint για το διαγωνισμό στο Laser Tap. Μια απίθανη κατασκευή με μια φιάλη Johnnie Walker Red Label στο εσωτερικό της που προφυλάσεται από ακτίνες laser σε χιαστί διάταξη. Τραβάει αμέσως τα βλέμματα, και παραπέμπει σε ταινίες δράσης!

Η πρόκληση αλλά και το «εισιτήριο» στο διαγωνισμό που θα στείλει 3 τυχερούς Έλληνες ανάμεσα σε 20 τυχερούς από όλη την Ευρώπη στο Τεχνολογικό κέντρο της McLaren στην Μεγάλη Βρετανία ήταν να καταφέρει κάποιος να βγάλει το μπουκάλι από τη βάση του χωρίς να αγγίξει τις ακτίνες. Οι συμμετοχές πολλές ενώ υπήρξαν αρκετοί τολμηροί με αιχμηρά αντανακλαστικά που κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την πρόκληση του Johnnie Walker Red Label! Άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε να γνωρίσει από κοντά την ομάδα των πρωταθλητών, να οδηγήσει ορισμένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα του κόσμου αλλά και να πιλοτάρει στις 23 Ιουνίου μια αυθεντική Vodafone McLaren Mercedes της Formula1;

Για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό, αναζήτησε το Johnnie Walker Red Label στα νυχτερινά σημεία διασκέδασης όλης της Ελλάδας. Ήδη οι δύο πρώτοι νικητές έχουν βρεθεί. Είναι η Γιώτα Τσελέπη από την Αθήνα και ο Nίκος Γομάτος από την Σπάρτη. Η επόμενη κλήρωση γίνεται την 1η Ιουνίου. Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός.

Όροι συμμετοχής στο www.johnniewalker.gr