Εκτάκτως σήμερα η στήλη παρουσιάζει: Αντιμετωπίζουμε το άγχος και την κατάθλιψη με την χρήση νέων τεχνολογιών στη Θεσσαλονίκη

Εκτάκτως σήμερα η στήλη παρουσιάζει: Αντιμετωπίζουμε το άγχος και την κατάθλιψη με την χρήση νέων τεχνολογιών στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
0

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας σε συνεργασία με το Κέντρο Νευροανάδρασης Βορείου Ελλάδος που στεγάζεται Αγίας Σοφίας 5 και στελεχώνεται από έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα της Ψυχικής Υγείας (Ψυχιάτρους, Νευρολόγους, Ψυχολόγους, Νευροεπιστήμονες, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές κ.α.) θα παρουσιάσουμε μια ενδιαφέρουσα για την εποχή μας εκδήλωση με θέμα:


«Βγαίνουμε Υγιείς από την Κρίση: Αντιμετωπίζουμε το άγχος και την κατάθλιψη με την χρήση νέων τεχνολογιών»

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Μπαμίδης Παναγιώτης (Επικ. Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.) διακεκριμένος για την παγκόσμια συνεισφορά του στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στον τομέα της Ψυχικής Υγείας.

Οι εισηγητές της παρούσας εκδήλωσης είναι με σειρά εισήγησης οι εξής:

  • Η κ. Μαλεγιαννάκη Αμαρυλλίς-Χρυσή (Υπ. Διδάκτωρ Ψυχολογίας Α.Π.Θ.) Θέμα: «Η Νευροφυσιολογία του άγχους και της κατάθλιψης και η σχέση της με την οικονομική κρίση»
  • Ο κ. Ευαγγελάτος Νικόλαος (Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής) Θέμα: «Τα οφέλη των ομάδων συναισθηματικής διαχείρισης της οικονομικής κρίσης»
  • Ο κ. Κλάδος Μανούσος (Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.) Θέμα: «Νευροανάδραση: Μια τεχνολογία από την NASA μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος και την κατάθλιψη»
  • Ο κ. Μπαμίδης Παναγιώτης (Επικ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.) Θέμα: «Χρήση νέων τεχνολογιών στον τομέα της Ψυχικής Υγείας»

Την εκδήλωση συντονίζει η κ. Κρικλάνη Αγγελική μέλος του Δ.Σ. και θα γίνει στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) στις 16 Ιανουαρίου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.30 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

psychografimata.com

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ