Αγορά

Αγορά Facebook Twitter
0

* Μόλιςαποφάσισα να δοκιμάσω τις ικανότητέςμου στο ράψιμο. Δεν έχω ξαναράψει ποτέτίποτα, εκτός από κουμπιά και τρύπες σεκάλτσες, αλλά απ' ό,τι λένε στοwww.clothkits.co.ukαυτό είναι αρκετό. Στο συγκεκριμένοsite μπορείς να επιλέξεις και να παραγγείλειςραπτικά kit για να ράψεις από μόνη σουφούστες, φορέματα και τσάντες. Το βρήκακαταπληκτική ιδέα, κυρίως επειδή έχωάφθονο ελεύθερο χρόνο (εδώ γελάνε!), αλλάκαι γιατί εκπληρώνει την παντοτινή μαανεκπλήρωτη επιθυμία μου να ράβω μόνημου τα ρούχα μου. Βέβαια, όπως σημειώνεταιστο site, το ραπτικό kit περιλαμβάνει ταπάντα: το ύφασμα, το στρίφωμα, τις κλωστέςκαι τις λεπτομερείς οδηγίες, οπότε δενείναι ότι θα γίνω η τέλεια μοδιστρούλαμετά από αυτό. Όπως και να έχει όμως,περιμένω με αγωνία να παραλάβω από τοταχυδρομείο την άραφτη αλά Lilly Allen φούστα,να φορέσω τις δαχτυλήθρες μου και ναπιάσω δουλειά.

* Καιεπειδή μετά την πολλή δουλειά αυτό πουταιριάζει καπάκι είναι μια εκδρομή,έχουμε και απ' αυτό μια πρόταση. ΤοVinylMicrostoreδιοργανώνει πενταήμερη εκδρομή στηνΚωνσταντινούπολη από 24 έως 29 Μαρτίου.Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρεις3 μέρες άδεια, ή εναλλακτικά να «αρρωστήσεις»(24, 26, 27), και μία μέρα από τη σημαία (25Μαρτίου) κι' έκλεισες. Το πρόγραμμα τουταξιδιού περιλαμβάνει ταξίδι με τρένοσε κουκέτες, κρουαζιέρα και loungeπάρτι στο Βόσπορο, πάρτι σε μέρος έκπληξη,αεροπορικό εισιτήριο επιστροφής καιφυσικά διαμονή σε ξενοδοχείο του κέντρουμε πρωινό. Κρατήσεις κάνεις μέχρι καιτο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου (αγάπη μου).

* Στις14 του μήνα, στις 12:30 το μεσημέρι στονΙανό, ο φίλος και συνεργάτης της LifΟστη Θεσσαλονίκη Άρης Δημοκίδης, γνωστόςκαι ως enteka,παρουσιάζει το τρίτο (αν δεν κάνω λάθος,διότι έχω χάσει πλέον το λογαριασμό)παιδικό του βιβλίο. Το Χρυσό Βουνό είναιάλλο ένα βιβλίο με πρωταγωνιστές τααδέλφια Στέλλα και Στέφανο και τιςπεριπέτειές τους. Ο Άρης άρχισε να γράφειτο βιβλίο αυτό μετά την επίσκεψή τουστις εγκαταστάσεις του Αρκτούρου (όπουκαι εργάζεται) στα βουνά της Φλώρινας.Τα αδέλφια Στε, όπως αποκαλούνταισυντομογραφικώς, έχουν και δικό τουςblog:oi-ste.blogspot.com. Μπες για να δεις τις παιδικέςζωγραφιές.

* Ταυφασμάτινα κοσμήματά της χρησιμοποιήθηκανστη διαφημιστική καμπάνια της βρετανικήςεταιρείας ένδυσης Cabbages & Roses. Το ΜουσείοΜπενάκη τής ανέθεσε τη δημιουργίακοσμημάτων εμπνευσμένων από τις συλλογέςτου. Τα κοσμήματά της διατίθενται, μεταξύάλλων, στα The Textile Museum Shop, ΟυάσιγκτονD.C., The Hellenic Museum Shop, Νέα Υόρκη και Felt,Λονδίνο. Πρόκειται για τη ΛουκίαΡίτσαρντς, η οποία κατασκευάζειενδιαφέροντα καλλιτεχνικά κοσμήματααπό υφάσματα, ημιπολύτιμους λίθους,μεταξωτές και βαμβακερές κλωστές,κουμπιά και άλλα υλικά. Τσέκαρε τη δικήτης δουλειά αλλά και των άλλων συναδέλφωντης στο www.myprecious.gr.

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ