ADVERTORIAL

Μπροστά σε κάθε υγειονομική απειλή, η προφύλαξη του ανοσοποιητικού συστήματος αποτελεί το πρώτο και πιο καθοριστικό μέτρο προστασίας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

 

Για γερό ανοσοποιητικό σύστημα χρειαζόμαστε σωστή διατροφή, επαρκή ξεκούραση και τακτική άθληση, αλλά πρώτα από όλα καθαρό αέρα. Γιατί το οξυγόνο (του αέρα) είναι το πιο απαραίτητο συστατικό για κάθε έμβιο ον και η ποιότητα του οξυγόνου που εισπνέουμε σε κάθε μας ανάσα, αποτελεί «κλειδί» για την υγεία μας.

 

Όμως, ο αέρας γύρω μας δεν είναι πάντα καθαρός ή τουλάχιστον όσο καθαρός θα έπρεπε να είναι, ή νομίζουμε ότι είναι. Περιέχει ατμοσφαιρικούς ρύπους, μικρόβια, γύρη (καθώς έχουμε μπει για τα καλά στην άνοιξη), ακάρεα (από τα χαλιά, τις μοκέτες, τα μαξιλάρια στους καναπέδες, τις κουρτίνες, τα στρώματα, τα κλινοσκεπάσματα) κι άλλες ουσίες που βλάπτουν τον οργανισμό, οι οποίες ευθύνονται για περιστασιακά αλλά και χρόνια προβλήματα υγείας, όπως αλλεργίες και λοιμώξεις. Υπάρχει ωστόσο τρόπος να προστατευτούμε μέσα σε αυτό το «αφιλόξενο» περιβάλλον, καθώς η πύλη εισόδου για όλα τα παθογόνα και μη-παθογόνα, σωματίδια είναι η ρινική κοιλότητα.

 

Το μυστικό προστασίας του οργανισμού λοιπόν είναι ένα προηγμένο τεχνολογικά ρινικό φίλτρο, το οποίο ως ιατροτεχνολογικό προϊόν παρέχει υψηλών προδιαγραφών αναπνευστική προστασία, εξασφαλίζοντας καθαρό εισπνεόμενο αέρα και υγεία σε όποιον το φορά. Πρόκειται για το ρινικό φίλτρο SINUSET®, που κυκλοφορεί από την Breath Purity ΙΚΕ, το οποίο ήρθε για να γίνει το πιο απαραίτητο health gadget στην καθημερινότητα μας, προσφέροντας αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη: Καθαρό αέρα, με διακριτικότητα και άνεση σε κάθε εισπνοή.

 

Αναπνεύστε καθαρό αέρα και προστατεύστε το ανοσοποιητικό σας με τα νέα ρινικά φίλτρα

 

Τι είναι το νέο ρινικό φίλτρο και πώς το χρησιμοποιούμε

Το SINUSET® είναι ένα πολύ πρακτικό, μικρό και ελαφρύ, καθημερινής χρήσης ρινικό φίλτρο αέρα. Χάρη στο πρωτοποριακό του σχήμα, τοποθετείται με μία απλή κίνηση στα ρουθούνια και παρεμποδίζει ακάρεα, γύρη, σκόνη, ατμοσφαιρικούς ρύπους και άλλα αλλεργιογόνα και παθογόνα σωματίδια που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων, να εισέλθουν στον οργανισμό από τη ρινική κοιλότητα. Κατ' αυτόν τον τρόπο το ρινικό φίλτρο SINUSET® παρέχει καθαρό, φιλτραρισμένο αέρα κάθε στιγμή, προστατεύοντας το αναπνευστικό σύστημα και ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού.

 

Είναι μικρό, πρακτικό, ελαφρύ, καθημερινής χρήσης (δηλαδή χρησιμοποιείται νέο φίλτρο κάθε μέρα) και τοποθετείται με μια απλή κίνηση στα ρουθούνια. Έχει διάρκεια χρήσης 8 ώρες και προφυλάσσει τον οργανισμό και από τις αλλεργίες που αυτή την εποχή βρίσκονται σε έξαρση, λόγω της άνοιξης και από τους παθογόνους μικροοργανισμούς που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα ή μεταφέρονται πάνω σε σταγονίδια αναπνοής ή φτερνίσματος με σοβαρές συνέπειες, όπως όλοι μας συνειδητοποιήσαμε στην εποχή της πανδημίας του COVID-19 που ακόμη βιώνουμε.

 

Αναπνεύστε καθαρό αέρα και προστατεύστε το ανοσοποιητικό σας με τα νέα ρινικά φίλτρα

 

Πώς δρα το ρινικό φίλτρο στην ρινική κοιλότητα

Το κύριο μέρος του ρινικού φίλτρου SINUSET® αποτελείται από ένα τοξωτό σχηματισμό φτιαγμένο από πολυπροπυλένιο στις άκρες του οποίου υπάρχουν δύο καινοτόμα παντεταρισμένα φίλτρα αέρος ικανά να δεσμεύουν διάφορα σταγονίδια και μικροσωματίδια διαμέτρου έως και 2,5 μm που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα και να τα συγκρατούν εντός της ινώδους δομής τους προστατεύοντας έτσι όσους τα φορούν. Η ιατρική κοινότητα έχει τονίσει πολλές φορές το γεγονός ότι η μύτη αποτελεί βασική δίοδο παθογόνων και αλλεργιογόνων σωματιδίων στον οργανισμό και για αυτό συστήνονται μέτρα προστασίας της, ώστε ο εισπνεόμενος αέρας να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο καθαρός και απαλλαγμένος από κάθε είδος σωματιδίου που αιωρούμενο εισέρχεται εύκολα στη μύτη, αν δεν υπάρξει αποτελεσματική προφύλαξη.

 

Κατά συνέπεια φορώντας το ρινικό φίλτρο SINUSET® αναπνέουμε αποδεδειγμένα καθαρό και φιλταρισμένο αέρα καθώς η διαπερατότητα του συγκεκριμένου φίλτρου έχει μετρηθεί κι έχει αποδείξει ότι συγκρατεί μέχρι και το 90% των μικροσωματιδίων που κυκλοφορούν στην ατμόσφαιρα. Φορώντας λοιπόν καθημερινά το SINUSET® προφυλασσόμαστε -με διακριτικότητα και άνεση - από αλλεργίες και παθογόνους μικροοργανισμούς, χωρίς να κρύβουμε το χαμόγελό μας και χωρίς να φράζουμε το στόμα μας. Ας αφήσουμε τις μάσκες για το υγειονομικό προσωπικό και για όσους νοσούν, όπως συστήνει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Εμείς, οι υπόλοιποι μπορούμε να προφυλαχθούμε από αλλεργιογόνα και μικροβιακά φορτία της ατμόσφαιρας που κινούμαστε φορώντας το ρινικό φίλτρο αέρα SINUSET® που αποτελεί σύγχρονη, καθημερινή και εύχρηστη επιλογή για καθαρή αναπνοή.

 

 

 

Ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν με κοινοποίηση στον ΕΟΦ για όλη την οικογένεια, για μέσα κι έξω χώρους

Το ρινικό φίλτρο SINUSET® είναι κατάλληλο για χρήση από όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών ηλικίας 12 ετών και άνω. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά τόσο σε εσωτερικούς χώρους (σπίτια, σχολεία, γραφεία, αυτοκίνητα, μέσα μαζικής μεταφοράς κτλ) όσο και σε εξωτερικούς, προφυλάσσοντας το αναπνευστικό μας σύστημα από ακάρεα, σκόνες, ρύπους της ατμόσφαιρας και των κλιματιστικών, γύρη και κάθε τύπου αλλεργιογόνα αλλά και από βακτήρια και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς η είσοδος των οποίων στον οργανισμό μας απειλεί την υγεία μας.


Χρήσιμες πληροφορίες

Το ρινικό φίλτρο SINUSET® παρέχεται σε αποστειρωμένη συσκευασία των 6 τεμαχίων και ως ιατροτεχνολογικό προϊόν θα το βρείτε στα φαρμακεία.


Διατίθεται σε 2 μεγέθη, ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να βρει το μέγεθος που εφαρμόζει καλύτερα στα δικά του ρουθούνια.


Το προϊόν διατίθεται στα φαρμακεία.

 

Για να παραγγείλετε ηλεκτρονικά το ρινικό φίλτρο SinuSet μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα: www.sinuset.com

Τηλέφωνο παραγγελιών: 211 119 8125

Email: info@BreathPurity.com