Στην τελική ευθεία τα αποκαλυπτήρια του νέου Opel Mokka
Ειδικό πράσινο καμουφλάζ καλύπτει το νέο Opel Mokka, ωστόσο αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία από τη σιλουέτα της δεύτερης γενιάς του.

Στην τελική ευθεία τα αποκαλυπτήρια του νέου Opel Mokka

Η νέα γενιά του δημοφιλούς SUV αναμένεται να είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2021, ενώ δίνει το στίγμα για τα μελλοντικά σχέδια της Opel.

Το νέο Opel Mokka βρίσκεται προ των πυλών, όπως αποδεικνύουν και τα ειδικά καμουφλαρισμένα οχήματα δοκιμών τα οποία καλύπτουν τις γραμμές τις τελικής σχεδίασης. Παράλληλα, το νέο Mokka δίνει μία σαφή και τολμηρή πρώτη εικόνα των νέων μοντέλων Opel, τα οποία θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια.


Η νέα γενιά του Opel Mokka υιοθετεί μία εντελώς νέα σχεδίαση, βασισμένη στην πολύ αποδοτική πλατφόρμα CMP (Common Modular Platform) της εταιρείας. Αυτό το αρθρωτό σύστημα παρέχει μέγιστη ευελιξία στην εξέλιξη των οχημάτων, ενώ επιτρέπει επίσης την εφαρμογή αμιγούς ηλεκτροκίνησης με μπαταρία, καθώς και με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

 

Με την έλευση του νέου Mokka, η Opel επί της ουσίας μας αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια, τα οποία παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Σχεδιαστικά, το θρυλικό έμβλημα του κεραυνού της Opel κυριαρχεί υπερήφανα στο κέντρο της μάσκας παρέα με την τελευταία γενιά προβολέων IntelliLux LED matrix. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το νέο Mokka ζυγίζει έως 120 κιλά λιγότερο από τον προκάτοχό του, με σχεδόν ίδιο μεταξόνιο και παρόμοιες διαστάσεις ελαστικών.


Στο εσωτερικό του, ο οδηγός λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από το Pure Panel, ένα υψηλής τεχνολογίας cockpit το οποίο είναι πλήρως ψηφιακό. Η δομή του σε συνδυασμό με τις διευρυμένες οθόνες, καθιστά περιττό έναν μεγάλο αριθμό από διακόπτες και χειριστήρια, αυξάνοντας τον δείκτη ψηφιοποίησης.

 

Στην τελική ευθεία τα αποκαλυπτήρια του νέου Opel Mokka
Ο προπονητής της Λίβερπουλ και πρεσβευτής της Opel, Γιούργκεν Κλοπ, οδήγησε το νέο Mokka-e και ενθουσιάστηκε.


Το πράσινο μοτίβο του καμουφλάζ του Mokka διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε όλο το οπτικο-ακουστικό υλικό που κυκλοφορεί για το νέο μοντέλο της Opel. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο προπονητής της Λίβερπουλ και πρεσβευτής της Opel, Γιούργκεν Κλοπ, οδηγώντας το αμιγώς ηλεκτρικό Mokka-e: «Το αυτοκίνητο είναι σούπερ! Θα περάσετε καταπληκτικά μαζί του».


Μετά από την ασίστ του Γερμανού προπονητή, να αναφέρουμε ότι στο ηλεκτρικό Mokka-e, οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες χαμηλά στο δάπεδο του οχήματος, με αποτέλεσμα να χαμηλώνει το κέντρο βάρους και ταυτόχρονα να αυξάνεται η στρεπτική ακαμψία κατά 30% επιπλέον, συντελώντας σε εξαιρετικές προϋποθέσεις για δυναμική οδήγηση.

 

Τέλος, οι υποψήφιοι αγοραστές οι οποίοι ήδη ορέγονται τη δεύτερη γενιά του νέου Opel Mokka, θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τις αρχές του 2021. Μέχρι τότε, οι καμουφλαρισμένες δοκιμές του γερμανικού μοντέλου θα συνεχίζονται πυρετωδώς!

 

Στην τελική ευθεία τα αποκαλυπτήρια του νέου Opel Mokka
Οι δοκιμές για το καμουφλαρισμένο Opel Mokka συνεχίζονται πυρετωδώς, καθώς θα αποκαλυφθεί στις αρχές του 2021.

 

Στην τελική ευθεία τα αποκαλυπτήρια του νέου Opel Mokka
Στο εσωτερικό του νέου Opel Mokka ο οδηγός λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από το Pure Panel.

 

Στην τελική ευθεία τα αποκαλυπτήρια του νέου Opel Mokka
Το νέο Opel Mokka θα είναι κατά 120 κιλά ελαφρύτερο από τον προκάτοχο του, όντας ακόμη πιο ευκολοδήγητο.

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon