ADVERTORIAL

Το κομμάτι της άνεσης στην οδήγηση στην πόλη, είναι πολύ σημαντικό για κάθε οδηγό. Οι συχνές μετακινήσεις απαιτούν ιδιαίτερη ευελιξία, αλλά και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου για περισσότερη οικονομία - και σε αυτό το σημείο, έρχεται να προστεθεί και το περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα που έχουν οι καθημερινές μας μετακινήσεις στην πόλη.

 

Ζούμε, άλλωστε, σε μία εποχή που η προστασία του περιβάλλοντος είναι εξαιρετικής σημασίας - και γνωρίζουμε πως πολύ συχνά τα καύσιμα που καταναλώνει ένα αυτοκίνητο μπορούν να είναι αρκετά επιβλαβή για την ατμόσφαιρα. Επομένως, χρειαζόμαστε έναν συνδυασμό υψηλών επιδόσεων, χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου και φυσικά, βιώσιμη κινητικότητα.

 

Πλέον, έχουμε την επιλογή να πετύχουμε όλα τα παραπάνω - κάνοντας απλώς τη σωστή επιλογή ελαστικών. Ευτυχώς, η «πράσινη» τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς κι έτσι όλοι οι οδηγοί επιβατικών οχημάτων, sedan και μικρών SUV με κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς και οι οδηγοί υβριδικών ή ηλεκτρικών οχημάτων, μπορούν πια να εξοπλίζουν τα οχήματά τους με τα νέα ελαστικά MICHELIN e.PRIMACY.

 

Πώς να μετακινείστε με αυτοκίνητο στην πόλη και να κάνετε καλό στο περιβάλλον

 

Τα ελαστικά MICHELIN e.PRIMACY είναι τα πρώτα ελαστικά φιλικά προς το περιβάλλον - σχεδιασμένα με βάση την ανάλυση του κύκλου ζωής προσφέρουν στους οδηγούς επιδόσεις υψηλού επιπέδου, μειώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις. Αυτό σημαίνει πως με κάθε μας μετακίνηση, όχι μόνο προστατεύουμε το περιβάλλον μας, αλλά ταυτόχρονα μπορούμε να απολαμβάνουμε την άνεση που μας δίνει η εξαιρετική τους ποιότητα. Όσο για τις αποδόσεις τους, έχουν βαθμολογηθεί με «A» στην ενεργειακή αποτελεσματικότητα και με «Β» στο φρενάρισμα στο βρεγμένο οδόστρωμα.

 

Πώς να μετακινείστε με αυτοκίνητο στην πόλη και να κάνετε καλό στο περιβάλλον

 

Πώς ακριβώς ωφελούν τους οδηγούς και το περιβάλλον τα ελαστικά MICHELIN e.PRIMACY;

Ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου σας, τα συγκεκριμένα ελαστικά μπορούν να προσφέρουν πολλαπλά οφέλη: Για τους οδηγούς οχημάτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου έως και 0,21 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, που ισοδυναμεί σε περίπου 80 € κατά τη διάρκεια ζωής μίας τετράδας ελαστικών. Παράλληλα, το περιβαλλοντικό τους όφελος ισοδυναμεί με μείωση των εκπομπών CO2 κατά 174 κιλά στη διάρκεια ζωής των ελαστικών με βάση δοκιμή που έγινε σε όχημα για περισσότερα από 1.600 χλμ - και όσο για τα ηλεκτρικά οχήματα, τα ελαστικά MICHELIN e.PRIMACY μπορούν να αυξήσουν την αυτονομία τους έως και 7%.


Επιπλέον, η Michelin έχει αποφασίσει να αντισταθμίσει τις εκπομπές CO2 που σχετίζονται με την παραγωγή των ελαστικών MICHELIN e.PRIMACY, από την εξαγωγή των πρώτων υλών έως τη μεταφορά σε εμάς, σε συνεργασία με το Livelihoods Carbon Funds.

 

 


Πώς λειτουργεί η τεχνολογία MaxΤouch Construction;

Η τεχνολογία MaxΤouch Construction είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που συμβάλλουν στις υψηλές επιδόσεις των MICHELIN e.PRIMACY. Η συγκεκριμένη τεχνολογία βελτιστοποιεί το ίχνος των ελαστικών στο οδόστρωμα, κατανέμοντας ομοιόμορφα τις δυνάμεις επιτάχυνσης κι επιβράδυνσης, προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ακόμα και μετά από 30.000 χλμ., βρίσκεται πάνω από το όριο του ευρωπαϊκού κανονισμού R117 για τις επιδόσεις στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα σε καινούρια ελαστικά.

 

Καθώς όλο και περισσότερες ενέργειες πραγματοποιούνται για την προστασία του περιβάλλοντος, η Michelin κάνει το επόμενο «βήμα» με τα πρώτα βιώσιμα ελαστικά. Τα MICHELIN e.PRIMACY ενθαρρύνουν τη μετάβαση στην κινητικότητα χαμηλών εκπομπών με τη χρήση ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων, ενώ είναι διαθέσιμα σε 56 διαστάσεις, από 15 έως 20 ίντσες και για όλους τους τύπους οχημάτων. Έτσι ώστε, οι μετακινήσεις μας στην πόλη να προσφέρουν σε εμάς, αλλά και στο περιβάλλον.

 

Tip: Για όλο τον Απρίλιο, με την αγορά 4 ePrimacy κερδίζετε δωροεπιταγή Πλαίσιο 30 (για 14-17 ίντσες) ή 60 ευρώ (για 18+ ίντσες) και ταυτόχρονα μπαίνετε στην εβδομαδιαία κλήρωση για να κερδίσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο NILOX DOC X7. Δηλώστε συμμετοχή εδώ