ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

 
 
Το νέο Renault Twingo «τρέχει» για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Το νέο Renault Twingo «τρέχει» για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Με «πρεσβευτή» το μικρό της μοντέλο, η Renault συμμετέχει στον 11ο αγώνα «Greece Race for the Cure».

Έχοντας ως κεντρικό μήνυμα στην εταιρική της υπογραφή το «Passion for Life», η Renault στηρίζει ενεργά τις δράσεις που προάγουν τη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της.


Σε αυτό το πλαίσιο, η Renault συμμετέχει ως βασικός χορηγός στο 11ο Greece Race for the Cure, τον συμβολικό αγώνα Δρόμου 10 και 5 χιλιομέτρων και Περιπάτου 2 χιλιομέτρων, τον οποίο διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

 

Η επιλογή του Renault Twingo δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για ένα «έξυπνο» αυτοκίνητο πόλης, με «compact» διαστάσεις και ιδιαίτερη απήχηση στο γυναικείο κοινό.

 

To νέο Renault Twingo θα είναι ο κύριος εκφραστής της Renault στο αγώνα για την ενημέρωση, την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

 

Η επιλογή του δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για ένα «έξυπνο» αυτοκίνητο πόλης, με «compact» διαστάσεις (3,6 μέτρα), πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης και ιδιαίτερη απήχηση στο γυναικείο κοινό.

 

Το Greece Race for the Cure θα λάβει χώρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, με αφετηρία το Ζάππειο σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen.

 

Το νέο Renault Twingo «τρέχει» για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

 

Παράλληλα, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, ο γνωστός Αθηναίος street artist YIAKOU, θα φιλοτεχνήσει live, με το δικό του μοναδικό τρόπο, ένα έργο με κεντρικό μήνυμα το «Passion for Life». Στόχος είναι να αποτυπωθεί και να διαδοθεί το αισιόδοξο μήνυμα ότι το «Πάθος για Ζωή» υπερνικά κάθε δυσκολία.


Να σημειωθεί επίσης ότι η ελληνική διοργάνωση αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη ανάμεσα σε 140 αντίστοιχες διοργανώσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται παγκοσμίως, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την ενδυνάμωση των ασθενών.

 

Το νέο Renault Twingo «τρέχει» για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

  

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon