Με τη VW η απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος γίνεται πιο εύκολη
Τα Volkwagen e-up! και e-Golf είναι πλέον πλέον πιο προσιτά από ποτέ, χάρη στο «e-bonus».

Με τη VW η απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος γίνεται πιο εύκολη

Η Volkswagen παρουσιάζει το «e-bonus», μία ειδική έκπτωση για τα ηλεκτρικά της μοντέλα, με ισχύ έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Η απόκτηση ενός ηλεκτρικού μοντέλου της Volkswagen γίνεται ακόμη πιο εύκολη και οικονομική, καθώς μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου το e-Golf και το νέο e-up! προσφέρονται με «e-bonus».


Πρόκειται για ένα σημαντικό οικονομικό όφελος στην τιμή των δύο μοντέλων, το οποίο τα καθιστά πιο προσιτά από ποτέ. Σε συνδυασμό και με την αυξημένη αυτονομία των δύο μοντέλων, η ηλεκτροκίνηση πλέον γίνεται πιο ρεαλιστική για τον καθένα.

 

Τόσο το e-up! όσο και το e-Golf είναι εξοπλισμένα με πολλά από τα συστήματα τεχνολογίας, ασφάλειας και άνεσης που διαθέτουν τα μεγαλύτερα μοντέλα της VW.


Με το «e-bonus», οι προτεινόμενες τιμές για τα δύο μοντέλα διαμορφώνονται ως εξής:


• Το νέο e-up!, με αυξημένη αυτονομία στα 260 χιλιόμετρα, έχει e-bonus ύψους 3.000 ευρώ, με την προτεινόμενη τιμή λιανικής να διαμορφώνεται στα 20.300 ευρώ. Να σημειωθεί ότι το νέο e-up αποτελεί ένα ιδανικό όχημα για κάθε μετακίνηση εντός πόλης, ενώ παράλληλα χάρη στην αυξημένη του αυτονομία μπορεί να κινηθεί και εκτός αστικού περιβάλλοντος.

 

Με τη VW η απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος γίνεται πιο εύκολη
Το κόστος απόκτησης για το νέο e-up! με το e-bonus ύψους 3.000 ευρώ, ανέρχεται στα 20.300 ευρώ.


• Το e-Golf επωφελείται από e-bonus 4.000 ευρώ, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 30.200 ευρώ. Με την αυτονομία του μοντέλου να ανέρχεται στα 316 χιλιόμετρα σε αστικό κύκλο, το e-Golf αποτελεί πλέον μία προσιτή και ολοκληρωμένη πρόταση για την εποχή της ηλεκτροκίνησης.


Αμφότερα τα μοντέλα διαθέτουν μπαταρίες ιόντων-λιθίου, της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, οι οποίες τους προσφέρουν μεγάλη αυτονομία, ενώ την ίδια στιγμή, χαρακτηρίζονται από μικρούς χρόνους φόρτισης.


Το νέο e-up! είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 32,3 kWh, που του προσδίδει σχεδόν τη διπλάσια αυτονομία σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση (έως 260 χιλιόμετρα). Σε δημόσιο σταθμό φόρτισης DC (40kW), το νέο e-up! φορτίζει τη μπαταρία του κατά 80% σε μόλις 60 λεπτά, αποκτώντας ενεργειακό φορτίο που του εξασφαλίζει αυτονομία περίπου 200 χιλιομέτρων.

 

Με τη VW η απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος γίνεται πιο εύκολη
Το e-Golf επωφελείται από e-bonus 4.000 ευρώ, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 30.200 ευρώ.


Από την άλλη, η μπαταρία ιόντων λιθίου του e-Golf, έχει χωρητικότητα 35,8 kWh, εξασφαλίζοντας αυτονομία που φτάνει τα 316 χιλιόμετρα σε αστικό κύκλο και τα 232 χιλιόμετρα σε συνδυασμένο κύκλο (υπολογισμένη κατά WLTP).


Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα βέλτιστης διαχείρισης ενέργειας και αυτονομίας, με την επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικά προφίλ οδήγησης (Normal, Eco, Eco+) που διαθέτει, το e-Golf είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση τόσο στην πόλη όσο και έξω από αυτή. Σε σημείο φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) η μπαταρία φορτίζεται κατά 80% σε μόλις 45' της ώρας.


Οι μπαταρίες και των δύο μοντέλων καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων. Τέλος, να σημειωθεί ότι τόσο το e-up! όσο και το e-Golf είναι εξοπλισμένα με πολλά από τα συστήματα τεχνολογίας, ασφάλειας και άνεσης που διαθέτουν τα μεγαλύτερα μοντέλα της Volkswagen.

 

Με τη VW η απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος γίνεται πιο εύκολη
Τα ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen μέσω των εκπτώσεων «e-bonus» είναι πιο προσιτά από ποτέ.
Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ