Η νέα Ford Mustang Mach-E «ηλεκτρίζει» και το Λονδίνο
Η νέα Mustang Mach-E επιταχύνει από 0 -100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5 δλ., με ισχύ 465 ίππων (342 kW) και 830 Nm ροπής.

Η νέα Ford Mustang Mach-E «ηλεκτρίζει» και το Λονδίνο

Το εντυπωσιακό ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Ford αναμένεται να προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως και 600 χιλιομέτρων.

Ο εξηλεκτρισμός στη γκάμα της Ford έχει ήδη ξεκινήσει, με τη νέα Mustang Mach-E να «πατάει» με κάθε επισημότητα επί ευρωπαϊκού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο.


Με προβλεπόμενη αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 600 χιλιόμετρα (WLTP) η πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E στοχεύει να βάλει τέλος στο «άγχος αυτονομίας», αποτελώντας για την Ford την αιχμή του δόρατος σε ένα άκρως ηλεκτρισμένο μέλλον.

 

Η Ford Mustang Mach-E διαθέτει αυτονομία έως 600 χιλιόμετρα και στοχεύει να δώσει τέλος στο «άγχος αυτονομίας» των ηλεκτρικών οχημάτων.


Σε αυτό το πλαίσιο οι υποψήφιοι αγοραστές της Ford στην Ευρώπη, θα μπορούν έως τα τέλη του 2021 να επιλέξουν ένα από τα 18 εξηλεκτρισμένα οχήματα της, με τα 14 εξ αυτών να είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.


Η Ford υπόσχεται να προσφέρει εξηλεκτρισμένες εκδόσεις σε όλα τα μελλοντικά επιβατικά μοντέλα της, καθώς έχει επενδύσει πάνω από 11 δισ. δολάρια για τον εν λόγω σκοπό.


Τα ηλεκτρικά μοντέλα της Ford βασίζονται σε μία γκάμα τεχνολογιών που περιλαμβάνει ήπια υβριδικά (48 volt), πλήρως υβριδικά, plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, προσφέροντας έτσι καινοτόμες λύσεις, οι οποίες καλύπτουν όλα τα γούστα.

 

Η νέα Ford Mustang Mach-E «ηλεκτρίζει» και το Λονδίνο
Η νέα Mustang Mach-E ξεχωρίζει για τις καινοτομίες στον τομέα της τεχνολογίας και της συνδεσιμότητας, με τη νέα γενιά του συστήματος πολυμέσων SYNC της Ford


Σύμφωνα με τη Ford το όφελος στο κόστος καυσίμου για τις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις των Fiesta, Focus και Kuga, μπορεί να ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!


Τα πλήρως ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα της Ford θα υποστηρίζονται από ένα ολοκληρωμένο πακέτο με λύσεις φόρτισης (Ford Charging Solutions), το οποίο θα προσφέρει ομαλή πρόσβαση σε όλη την Ευρώπη τόσο σε οικιακούς φορτιστές, όσο και σε δημόσιους σταθμούς και σημεία φόρτισης.


Παράλληλα, οι υποψήφιοι αγοραστές της Mustang Mach-E που θα πραγματοποιήσουν την κράτηση τους το 2020, θα λάβουν δωρεάν συνδρομή διάρκειας 1 έτους για υπηρεσίες της εφαρμογής FordPass, η οποία προσφέρει πρόσβαση για χρήση του Δικτύου Φόρτισης FordPass και πληρωμή των αντίστοιχων υπηρεσιών από ένα λογαριασμό.


Τέλος, η Ford ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει 1.000 σταθμούς φόρτισης σε εγκαταστάσεις της εταιρείας σε όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της επόμενης τριετίας, προκειμένου να καταστήσει τη φόρτιση απλή και άνετη για τους εργαζομένους της.

 

Η νέα Ford Mustang Mach-E «ηλεκτρίζει» και το Λονδίνο
Το νέο μέλος της οικογένειας Mustang είναι αμιγώς ηλεκτρικό και ταυτόχρονα πρόκειται για ένα SUV με κουπέ σχεδίαση.

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ