Το «διαστημικό» Audi e-tron GT κυκλοφορεί ανάμεσα μας
Το εντυπωσιακό Audi e-tron GT αποκαλύφθηκε σε μία εκδήλωση με τον συμβολικό τίτλο «Day of Progress» (Ημέρα Προόδου).

Το «διαστημικό» Audi e-tron GT κυκλοφορεί ανάμεσα μας

Η γερμανική φίρμα παρουσίασε με κάθε επισημότητα το νέο της ηλεκτρικό Gran Turismo, με τις εκπληκτικές επιδόσεις.Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ
στην ηλεκτρική επίθεση της Audi, μας συστήθηκε πρόσφατα μέσω διαδικτύου. Το Audi e-tron GT δείχνει το δρόμο για το μέλλον με την εξωπραγματική του σχεδίαση, σε συνδυασμό με δυναμική οδική συμπεριφορά και φυσικά την αναμενόμενη οικολογική συνείδηση.


Σε μία εκδήλωση με τον συμβολικό τίτλο «Day of Progress» (Ημέρα Προόδου), αρχικά ο Lucas di Grassi, οδηγός της Audi στη Formula E και ο Nico Rosberg, πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, έδειξαν στην πράξη όλες τις οδηγικές αρετές του RS e-tron GT στην πίστα του Audi Driving Experience.

 

Το Audi e-tron GT δείχνει το δρόμο για το μέλλον με την σχεδίαση του, σε συνδυασμό με δυναμικό χαρακτήρα και φυσικά την αναμενόμενη οικολογική συνείδηση.


Παράλληλα, στην εκδήλωση συμμετείχαν ξεχωριστοί προσκεκλημένοι οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν αποδείξει τις ευαισθησίες τους σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως ο ηθοποιός και παραγωγός Tom Hardy, η σχεδιάστρια Stella McCartney, καθώς και ο Nico Rosberg.


Άλλωστε, το Audi e-tron GT αποτελεί απόδειξη ότι η ηλεκτροκίνηση μπορεί να έχει σπορ χαρακτήρα και ταυτόχρονα να δημιουργεί έντονες συγκινήσεις, ενώ είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: e-tron GT quattro και RS e-tron GT, με εξαιρετικές επιδόσεις και προφανώς μηδενικές εκπομπές ρύπων.

 

Το «διαστημικό» Audi e-tron GT κυκλοφορεί ανάμεσα μας
Η ηλεκτρική αυτονομία του Audi e-tron GT φτάνει τα 488 χιλιόμετρα (κατά WLTP), χάρη στην ισχυρή μπαταρία των 86 kWh.


Το γερμανικό ηλεκτρικό μοντέλο ξεχωρίζει για την οδική συμπεριφορά του, ενώ ανάλογα την έκδοση διαμορφώνεται και η ισχύς των ηλεκτροκινητήρων από 350 kW (476 ίπποι) έως 440 kW (598 ίπποι), επιτρέποντας δυναμικές «εκτοξεύσεις» τόσο από στάση όσο και εν κινήσει.


Παράλληλα, η ηλεκτρική αυτονομία του Audi e-tron GT φτάνει τα 488 χιλιόμετρα (κατά WLTP), χάρη στην ισχυρή μπαταρία με την καθαρή χωρητικότητα των 86 kWh. Να σημειωθεί επίσης ότι η τεχνολογία 800 Volt επιτρέπει γρήγορη φόρτιση DC με ισχύ έως 270 kW.


Τέλος, η ανάρτηση ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στη δυναμική συμπεριφορά και την άνεση, χάρη σε τεχνολογίες όπως το Audi drive select, η τετραδιεύθυνση, η ελεγχόμενη απόσβεση, η αερανάρτηση τριών θαλάμων, η ηλεκτρική κίνηση σε όλους τους τροχούς και το ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα.

 

Το «διαστημικό» Audi e-tron GT κυκλοφορεί ανάμεσα μας
Η ίδια «διαστημική» εικόνα επικρατεί και στα ενδότερα του Audi e-tron GT, σε συνδυασμό με την απαραίτητα πολυτέλεια.

 

Το «διαστημικό» Audi e-tron GT κυκλοφορεί ανάμεσα μας
Η ισχύς των ηλεκτροκινητήρων του Audi e-tron GT διαμορφώνεται από 350 kW (476 ίπποι) έως 440 kW (598 ίπποι).
Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ