Αγοράστε καύσιμα από το κινητό με 3 απλά βήματα

Αγοράστε καύσιμα από το κινητό με 3 απλά βήματα

Με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς καμία επαφή για υλοποίηση της συναλλαγής στο πρατήριο, από το πρόγραμμα ελίν up επιβράβευση.

ADVERTORIAL

Καθώς η mobile τεχνολογία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, έχουμε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε τα προνόμιά της προς όφελός μας, ειδικά σε μία δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε τώρα.

 

Μπορεί οι μετακινήσεις να έχουν μειωθεί, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού δε χρειάζεται να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για την κάλυψη διαφόρων αναγκών ή για τη μεταφορά στον χώρο εργασίας του. Συγχρόνως, χρειάζεται οι επαφές μας να είναι όσο πιο περιορισμένες γίνεται, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποτρέψουμε την εξάπλωση του Covid-19.

 

Χάρη στη συνεχώς εξελισσόμενη mobile τεχνολογία, έχουμε τη δυνατότητα να περιορίσουμε τις επαφές μας όσο χρησιμοποιούμε το μεταφορικό μας μέσο, για όσο χρειαστεί, ενώ συγχρόνως κερδίζουμε ποιοτικά δώρα και υπηρεσίες. Το ελίν up επιβράβευση είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα της ΕΛΙΝΟΙΛ, που μας δίνει αυτή τη δυνατότητα έτσι ώστε να μας διευκολύνει μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία.

 

Αγοράστε καύσιμα από το κινητό με 3 απλά βήματα

 

Πλέον, μπορούμε να βάζουμε καύσιμα στο αυτοκίνητό μας, χωρίς να κατεβούμε από αυτό και χωρίς χρήση μετρητών. Συγχρόνως, το ελίν up μας χαρίζει πόντους για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιούμε, τους οποίους μπορούμε να τους μετατρέψουμε σε χρήσιμα δώρα ή υπηρεσίες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τρία απλά βήματα:

 

Κατεβάζουμε δωρεάν την εφαρμογή RoadCube στο smartphone μας σε iOs ή Android, επιλέγουμε ένα πρατήριο ελίν και αγοράζουμε το καύσιμο από το κινητό μας. Μετά, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επισκεφθούμε το πρατήριο ελίν που έχουμε επιλέξει και να εφοδιαστούμε με το καύσιμο χωρίς καμία επαφή για υλοποίηση της συναλλαγής στο πρατήριο.

 

 

 

Επιπλέον, μπορούμε να συλλέξουμε πόντους αγοράζοντας και άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες από το πρατήριο ελίν, όπως όπως πλύσιμο ΙΧ, λιπαντικά ελίν, σνακς και καφέ.

 

Αγοράστε καύσιμα από το κινητό με 3 απλά βήματα

 

Οποιοσδήποτε, λοιπόν, μπορεί να εξυπηρετηθεί και να εφοδιαστεί με καύσιμα για το αυτοκίνητό του ανά πάσα στιγμή, χωρίς να ανησυχεί για το αν θα χρειαστεί να έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους ή να χρειαστεί να κάνει ανταλλαγή χρημάτων. Επίσης, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Roadcube, μπορούμε να δούμε τα πλησιέστερα πρατήρια ελίν και να επιλέξουμε αυτό που μας εξυπηρετεί, όπως και τα προϊόντα, τις τιμές και τις προσφορές του πρατηρίου, με ένα κλικ.

 

Αγοράστε καύσιμα από το κινητό με 3 απλά βήματα

 

Καθώς διανύουμε μία δύσκολη εποχή, χρειάζεται όχι μόνο να ικανοποιούμε τις καθημερινές μας ανάγκες με ασφάλεια μέσω της τεχνολογίας, αλλά και να βοηθάμε τους γύρω μας που ενδεχομένως να μην είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με αυτή. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ελίν up επιβράβευση, μπορεί κανείς να αγοράσει καύσιμα και για άλλους, όπως ανθρώπους σε μεγάλη ηλικία ή ευπαθείς ομάδες, ακόμα κι αν βρίσκονται σε διαφορετική πόλη.

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το ελίν up επιβράβευση εδώ.

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ