Μην κάνεις share μόνο στα social!

Μοιράσου τις νέες απολαυστικές γεύσεις SCANDAL με τους αγαπημένους σου!

Επιλέξτε γεύση
MOCHA & VANILLA CARAMEL
RED VELVET CAKE
VANILLA & CHOCO POP CORN
MOCHA & VANILLA CARAMEL
 
Νέο!
RED VELVET CAKE
VANILLA & CHOCO POP CORN
Νέο!
 
 
MOCHA & VANILLA CARAMEL

Είσαι στο σπίτι και χαλαρώνεις με την αγαπημένη σου σειρά, έξω σκάει ο τζίτζικας και το μόνο που θέλεις είναι ένα δροσερό παγωτό. Θέλεις όμως κάτι ήπιο και γευστικό ή κάτι δυνατό και έντονο; Θέλεις Mocha ή Vanilla; Ή κάτι ενδιάμεσο; Σίγουρα θέλεις κάτι γλυκό... Καραμέλα, ας πούμε. Και να έχει και κάτι τραγανό μέσα... Κομματάκια από γεμιστά μπισκότα, για παράδειγμα. Τέλος τα διλήμματα. Θέλεις ένα Scandal Mocha & Vanilla Caramel!

 
 
RED VELVET CAKE

Είναι λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα και το μόνο που έχει μείνει ανοιχτό είναι το περίπτερο στην πλατεία. Αν δεν είσαι ο πρώτος που θα της πει χρόνια πολλά δεν θα στο συγχωρέσει ποτέ! Μα, πού είχες το μυαλό σου όλη μέρα; Ευτυχώς αυτό το καλοκαίρι τα πιο απολαυστικά γενέθλια τα οφείλουμε στο νέο Scandal Red Velvet Cake με γεύση κρέμα, κομμάτια red velvet κέικ και σιρόπι φρούτων του δάσους. Τι να πιάσει μια απλή τούρτα μπροστά σε αυτό; Πιάσε δυο κουτάλια, ένα κεράκι (με ερωτηματικό, μην κάνεις το λάθος να ρωτήσεις χρόνια) και ετοιμάσου για... τραγούδι!

 
 
VANILLA & CHOCO POP CORN

Ρομαντική κομεντί εκείνη; Action movie εσύ! Παγωτό εκείνη; Popcorn εσύ! Στο κάτω κάτω της γραφής, όμως, το σινεμά είναι σινεμά. Και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, αγαπημένοι ακόμα κι αν τα γούστα σας αποκλίνουν. Γιατί τα πιο επιτυχημένα "παντρέματα" είναι τελικά και τα πιο αναπάντεχα κάτι που αποδεικνύει περίτρανα το νέο, απολαυστικό παγωτό Scandal Vanilla & Choco Popcorn, με γεύσεις popcorn και σοκολάτα, κομμάτια καραμέλας και σιρόπι καραμέλας που θα συναρπάσει και τους δυο σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι δυο κουτάλια!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ