10 tips ομορφιάς για το καλοκαίρι

10 tips ομορφιάς για το καλοκαίρι

Η wellness editor της LiFO Άννα- Μαρία Παπίρη συγκεντρώνει 10 χρήσιμες συμβουλές και προτείνει τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς για το καλοκαίρι.

Είμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού, ενώ οι διακοπές είναι πια σε απόσταση αναπνοής. Στο νησί, στο βουνό, στην πόλη ή στη θάλασσα, αυτό το διάλειμμα το έχεις ανάγκη για να ξεκουράσεις το μυαλό και το σώμα σου.

 

Η επαφή με τη φύση αλλά και τον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να αποτοξινωθείς, να συνδεθείς με τον εαυτό σου και να απολαύσεις στιγμές ευτυχίας. Ξέχνα τις τεράστιες βαλίτσες και όλα αυτά που δεν μπορείς να αποχωριστείς. Οι διακοπές ζητούν την απλότητα και τα καλλυντικά σου, απαραίτητα για προστασία αλλά και φροντίδα μετά τον ήλιο.

 

Η LiFO επιδιώκει να είσαι λαμπερή και όμορφη στις διακοπές, γι' αυτό σου προσφέρει πληροφορίες και tips ιδιαίτερα χρήσιμα για άντρες και γυναίκες. Με τον δικό της δημιουργικό τρόπο σε προετοιμάζει για τολμηρές αποδράσεις και σε εξοπλίζει με όλα τα απαραίτητα που σου προτείνουν οι ειδικοί. Απόλαυσε κάθε στιγμή, ταξίδεψε μέσα από μαγικά αρώματα, φρόντισε την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου. Μάθε να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!

 

Ποτέ χωρίς την ενυδατική σου. Μετά από κάθε ντους μια πλούσια ενυδατική κρέμα θα εξουδετερώσει τις επιδράσεις της αφυδάτωσης. Επίλεξε κάποια με αλόη βέρα και αντιοξειδωτικά συστατικά.

 

10 tips ομορφιάς για το καλοκαίρι
Από αριστερά: Huile Prodigieuse, Florale - Nuxe: Ξηρό λάδι για το σώμα και τα μαλλιά με υπέροχο άρωμα λουλουδιών.// Creamy Eye Treatment with Avocado - KIEHL’S: Mε υπέροχη πλούσια υφή, ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. // Pramasana, Protective Scalp Concentrate - Aveda: Φροντίδα μαλλιών που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, συμβάλλει στην εξισορρόπηση των λιπαρών εκκρίσεων και εξυγιαίνει. // C E Ferulic ορός με καθαρή βιταμίνη C - Skin Ceuticals: Αντιμετωπίζει το οξειδωτικό στρες, βελτιώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, τις δυσχρωμίες και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.


Το primer πάει παντού. Οι επιθέσεις του περιβάλλοντος και οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν πιο ορατούς τους πόρους, γι' αυτό το primer είναι απαραίτητο για τέλεια επιδερμίδα και άψογο μακιγιάζ.


• Προσοχή στο bronzer. Το αγαπάμε όλοι, αλλά, εάν το χρησιμοποιείς σαν μέικ-απ, αλλοιώνεις τα χαρακτηριστικά σου. Μια ποσότητα στα μήλα του προσώπου, ψηλά στο μέτωπο αλλά και κάτω από το οστό των ζυγωματικών θα σου δώσει την ένταση και τη ζεστασιά που έχεις ανάγκη.


• Όχι στα ματ κραγιόν. Το καλοκαίρι λατρεύει τις απαλές ενυδατικές φόρμουλες, τα χρωματιστά lip balms και τα lip glosses. Διάλεξε κάποιο με αντηλιακή προστασία, ώστε να έχεις πολλά αβαντάζ συγκεντρωμένα σε ένα προϊόν.


• Ναι στην απολέπιση. Εάν μέχρι τώρα φοβόσουν να κάνεις απολέπιση μήπως χάσεις το πολυπόθητο μαύρο χρώμα, μάθε ότι χρειάζεσαι το ακριβώς αντίθετο. Η απολέπιση ανά τακτά διαστήματα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου και σε βοηθά να αποκτήσεις πιο σταθερό και υγιές χρώμα.

 

10 tips ομορφιάς για το καλοκαίρι
Από αριστερά: Look Summer 2020, Dior Addict Stellar Shine, limited edition - Christian Dior: Υπέροχες φωτεινές αποχρώσεις και σούπερ ενυδατικές υφές. // Pink Marina - Trussardi Donna: Το νέο άρωμα του διάσημου οίκου είναι φρέσκο, σαν την καλοκαιρινή αύρα, με νότες από αρώματα φρούτων, λουλουδιών και ξύλων. // Detox Gel Wash, Fresh Lemongrass - Garnier: Η οργανική του σύνθεση απομακρύνει τη λιπαρότητα και τους ρύπους χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα.


• Δώσ' τα όλα στο χρώμα. Αυτή η εποχή αγαπά τις ακρότητες. Παίξε με τα έντονα χρώματα στο μακιγιάζ αλλά και στα νύχια άφοβα. Απελευθερώσου και απόλαυσε την ενέργεια των χρωμάτων χωρίς περιορισμούς από την κορφή ως τα νύχια. Μην παραλείπεις στην παραλία τα αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ.


• Περιόρισε τη γυαλάδα. Η υψηλή θερμοκρασία προκαλεί λιπαρές εκκρίσεις στην επιδερμίδα σου. Για να έχεις φυσικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, αντικατάστησε το μέικ-απ με μια ανάλαφρη ΒΒ κρέμα με δείκτη προστασίας.


• Ναι στα ξηρά έλαια. Είναι γνωστά ως dry oils. Ιδανικά για όλο το σώμα και τα μαλλιά, σε ενυδατώνουν χωρίς να αφήνουν αίσθηση λιπαρότητας και σε τυλίγουν με ένα φίνο άρωμα που θα σε συνοδεύει αρκετές ώρες.


• Αγάπησε το conditioner. Το έχεις ανάγκη όσο ποτέ για την ενυδάτωση των μαλλιών σου και τον έλεγχο του φριζαρίσματος. Άπλωσε conditioner στα μαλλιά σου πριν μπεις στη θάλασσα ή στην πισίνα, για να τα προστατέψεις από την ξηρότητα που προκαλoύν το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας.


 Βγες έξω. Όπου κι αν βρίσκεσαι, στην εξοχή ή στην πόλη, βγες έξω να γυμναστείς. Λίγο τρέξιμο το πρωί πριν από τη δουλειά ή το απόγευμα θα σε επηρεάσει θετικά και θα βοηθήσει τον οργανισμό σου να συνθέσει βιταμίνη D.

 

10 tips ομορφιάς για το καλοκαίρι
Από αριστερά: Greek Mountain Tea, Face Water - Apivita: Νερό προσώπου με ελληνικό τσάι του βουνού για αντιοξειδωτική προστασία, τόνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. // SA Renewing Foot Cream - CERAVE: Aπολεπίζει και απαλαίνει την επιδερμίδα των ποδιών. // ody Butter Spray, Βασιλικός-Μανταρίνι - Korres: Ενυδατικό butter σε μορφή σπρέι που βελτιώνει την όψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. // Bronze Goddess, Azur - Estée Lauder: Δροσερό και εκλεπτυσμένο, σου μεταφέρει τη γοητεία και την αίγλη της γαλλικής Ριβιέρας.

 

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ