6 προϊόντα για γιορτινό και λαμπερό μακιγιάζ

6 προϊόντα για γιορτινό και λαμπερό μακιγιάζ

Επιλέξαμε τα καλύτερα προϊόντα της KORRES που θα μας χαρίσουν λάμψη τη φετινή εορταστική σεζόν.

Η εορταστική σεζόν έφτασε και μαζί της όλες οι ετοιμασίες για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ενδεχομένως να βρίσκονται ήδη στην ατζέντα σας οι πρώτες γιορτινές περιστάσεις, οι οποίες θα χρειαστούν και την απαραίτητη προετοιμασία έτσι ώστε να δείχνετε αρκετά λαμπερές όπως αρμόζει στην περίσταση.

 

Φέτος, επενδύστε σε προϊόντα που θα ενισχύσουν τη λάμψη του προσώπου σας ή προϊόντα που θα κάνουν τα make up looks σας να ξεχωρίσουν. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μία λίστα με προϊόντα περιποίησης και make up, που θα χρειαστείτε στο εορταστικό σας νεσεσέρ: 

 

Μάσκα για άμεση θρέψη & ενυδάτωση

6 προϊόντα για γιορτινό και λαμπερό μακιγιάζ

 

Πριν εφαρμόσουμε το make up μας, χρειάζεται η επιδερμίδα μας να έχει ενυδατωθεί σωστά. H Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask της KORRES περιλαμβάνει αληθινό ελληνικό γιαούρτι και απολαυστικά βελούδινη mousse υφή και είναι το δροσερό superdose «αντίδοτο» για μία stress-free, φωτεινή και υγιή όψη δέρματος. Προορίζεται για κάθε ηλικία και δρα σε 15 λεπτά.

 

Ένα πανίσχυρο ελιξήριο νεότητας

6 προϊόντα για γιορτινό και λαμπερό μακιγιάζ

 

Καθ' όλη τη διάρκεια των γιορτών, θέλουμε η επιδερμίδα μας να δείχνει ως πιο νεανική και αναζωογονημένη γίνεται. Το Ελιξήριο Νεότητας Χρυσός Κρόκος της KORRES αντιμετωπίζει κάθε σημάδι γήρανσης και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, για κάθε ηλικία, ενώ μπορείτε να το βρείτε σε Limited Edition συσκευασία. Προσφέρει άμεση δράση booster, lifting και ενίσχυση όγκου, ενώ βελτιώνει τη σύσφιγξη και την ελαστικότητα του δέρματος και προσφέρει λάμψη, ομοιόμορφο τόνο και λεία επιδερμίδα. Μία χρυσή σταγόνα χαρίζει πρόσωπο ξεκούραστο, λαμπερό, με υγιή όψη. ΤIP! Είναι ένα εξαιρετικό primer που δημιουργεί μία διακριτική χρυσή ενυδατική βάση για το τέλειο μακιγιάζ!

 

Φυσική κάλυψη

6 προϊόντα για γιορτινό και λαμπερό μακιγιάζ

 

Φυσικά, χρειαζόμαστε και την κατάλληλη κάλυψη, χωρίς όμως να νιώθουμε το make up μας "βαρύ". To Wild Rose SPF15 Foundation της KORRES είναι ένα υγρό make up μεγάλης διάρκειας που απλώνεται ομοιόμορφα, χαρίζοντας αψεγάδιαστη επιδερμίδα και ελαστική υφή. Εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C, προσφέρει λάμψη, ενυδάτωση και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών για αναζωογονημένη και νεανική όψη.

 

Το κραγιόν που διαρκεί

6 προϊόντα για γιορτινό και λαμπερό μακιγιάζ

 

Φαγητό, ποτό, αρκετές ώρες εκτός σπιτιού: Χρειαζόμαστε ένα κραγιόν το οποίο να μένει σταθερό και να μας κολακεύει ανά πάσα στιγμή. Το Morello Matte Lasting Lip Fluid της KORRES δημιουργεί το πιο ανάλαφρο φιλμ matte χρώματος που είναι έντονο, συμπαγές, ενώ η αίσθηση στα χείλη είναι αυτή που χαρίζει ένα απαλό creamy lipstick. Tέλειο matte αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα. 

 

To απαραίτητο μαύρο eyeliner

 

6 προϊόντα για γιορτινό και λαμπερό μακιγιάζ

 

Ένα μαύρο eyeliner είναι πάντα απαραίτητο, πόσο μάλλον την εορταστική περίοδο που θέλουμε να δημιουργήσουμε το τέλειο cat-eye look που θα συνδυάσουμε με το κόκκινο κραγιόν μας για ένα old Hollywood look. To Liquid Eyeliner Pen της KORRES είναι αδιάβροχο, σε μορφή μαρκαδόρου για έντονο αποτέλεσμα και εύκολη, ακριβή εφαρμογή που διαρκεί όλη τη μέρα.

 

H μάσκαρα που θα κάνει τη διαφορά 

6 προϊόντα για γιορτινό και λαμπερό μακιγιάζ

 

Η Drama Volume Mascara της KORRES είναι ακόμα ένα απαραίτητο προϊόν στο γιορτινό μας νεσεσέρ, καθώς όχι μόνο προσφέρει τις πιο μεγάλες και πυκνές βλεφαρίδες χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι της, αλλά τις δυναμώνει και τις θρέφει. Επιλέξτε την κλασική μαύρη απόχρωση ή πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις, για ξεχωριστά looks. TIP! Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, εφαρμόστε 3 στρώσεις προϊόντος.

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ