KORRES Γιαούρτι: Μια αντηλιακή σειρά δημιουργημένη με βάση την παραδοσιακή υπερτροφή και την ηθική προς το περιβάλλον

KORRES Γιαούρτι: Μια αντηλιακή σειρά δημιουργημένη με βάση την παραδοσιακή υπερτροφή και την ηθική προς το περιβάλλον

Με αφορμή τη συλλογή KORRES Γιαούρτι, η εταιρεία συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, με στόχο την προστασία των θαλασσών μας και τη στήριξη του εγχειρήματος επαναφύτευσης των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στο Αιγαίο.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του φέρνει ηλιόλουστες μέρες, την ανυπομονησία των διακοπών και ονειροπόληση για στιγμές δίπλα στο κύμα. Ωστόσο, όσο κι αν αγαπάμε τον ήλιο, γνωρίζουμε πως πολλές φορές μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στο δέρμα μας - γι' αυτό χρειαζόμαστε τη σωστή αντηλιακή προστασία, που θα προσφέρει ασφάλεια, τόσο σε εμάς, όσο και στο περιβάλλον μας.

 

Φέτος, η KORRES μας δίνει την ευκαιρία να αγαπήσουμε τον ήλιο από την αρχή, μέσα από μια υπερτροφή που έχει βαθιές ρίζες στην παράδοσή μας. Μας δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τις ζεστές αυτές, χρυσές ακτίνες που τόσο απολαμβάνουμε κατά τη διάρκεια του ελληνικού καλοκαιριού, συστήνοντάς μας ξανά το Γιαούρτι - ένα συστατικό που η KORRES χρησιμοποιεί στα μοναδικά της προϊόντα εδώ και δύο δεκαετίες.

 

Το γιαούρτι, λοιπόν, γίνεται το κεντρικό συστατικό της νέας ομώνυμης αντηλιακής σειράς της εταιρείας, με τα νέα προϊόντα να είναι βασισμένα στην ισχυρή ενυδατική δράση και μοναδική δροσιά του και με διαφανείς-στο-δέρμα υφές, ενώ έχουν αναπτυχθεί χωρίς σιλικόνες, που είναι μη-βιοδιασπώμενες, και χωρίς φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον. Από τη σειρά ξεχωρίζουμε και το εμβληματικό Yoghurt Cooling Gel με νέα συσκευασία, ενώ όλα τα προϊόντα είναι ιδανικά για ευαίσθητο δέρμα. Μια ολοκληρωμένη συλλογή, που έχει σκοπό να μας προστατέψει από τη φωτογήρανση, αλλά και την αστική ρύπανση, όχι μόνο στις διακοπές, αλλά όλο τον χρόνο. Κι όλα αυτά, με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

 

 

Καθώς ζούμε σε μια χώρα που περικυκλώνεται από το πανέμορφο βαθύ μπλε των θαλασσών και που μόνιμα λούζεται στο φως ενός
χρυσού ήλιου, η KORRES εστιάζει στη βελτίωση της υγείας του πολύτιμου οικοσυστήματος του Αιγαίου, συμβάλλοντας έτσι στην
παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

 

Με αφορμή τη συλλογή KORRES Γιαούρτι, η εταιρεία συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, με στόχο την προστασία των θαλασσών μας και τη στήριξη του εγχειρήματος επαναφύτευσης των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στο Αιγαίο. Αυτά τα «δάση των θαλασσών μας» έχουν θεμελιώδη ρόλο στη διατήρηση της υγείας και παραγωγικότητας των θαλασσών, ενώ συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

 


Από την προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας και την προστασία των απειλούμενων φυτικών ειδών, τη zero-waste εκχύλιση των βοτάνων και την περιβαλλοντικά φιλική παραγωγική διαδικασία έως τα εκατοντάδες συστατικά που αποφεύγονται στις φόρμουλες και τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, η KORRES επιθυμεί να βελτιώνει συνεχώς την προσφορά της για τη διατήρηση της ομορφιάς του πλανήτη, σε αρμονία με τη φύση.

 

 

Η έμπνευση για το γιαούρτι και η καινοτομία ανά τα χρόνια

H έμπνευση για το πρώτο προϊόν KORRES με γιαούρτι - το εμβληματικό Yoghurt Cooling Gel - ήταν η ελληνική παράδοση, η εικόνα της γιαγιάς που με φροντίδα απλώνει ένα παχύ στρώμα γιαουρτιού στην ηλιοκαμένη πλάτη των εγγονιών. Χρειάστηκαν χρόνια έρευνας και πρωτοποριακών μεθόδων ανάπτυξης από την KORRES, για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Τώρα, σε συνδυασμό με πανθενόλη, βιταμίνη Ε και φυτικά έλαια, οι νέες αντηλιακές συνθέσεις της KORRES για το πρόσωπο και το σώμα, είναι ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα, αλλά και για ένα δέρμα ενυδατωμένο και προστατευμένο από τη φωτογήρανση. Ειδικότερα οι πολλαπλές επιλογές αντηλιακών προσώπου - ανάμεσα τους η κρέμα-gel προσώπου+ματιών χωρίς συνθετικό άρωμα και η κρέμα προσώπου με χρώμα - είναι τεκμηριωμένα antipollution-tested, γεγονός που καθιστά τα συγκεκριμένα προϊόντα απαραίτητα και τις 365 ημέρες του χρόνου. Η σύνθεσή τους περιλαμβάνει, επίσης, δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του φασκόμηλου και εκχύλισμα bisabolol+ginger root, και τα δύο πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

 

 

Ο σεβασμός προς το περιβάλλον

Με χρώματα το λευκό και το μπλε του Αιγαίου, η συλλογή μας «ταξιδεύει» στη γοητεία του ελληνικού ήλιου και των παραδόσεών μας. Για τη συσκευασία έχει επιλεχθεί χαρτί με πιστοποίηση FSC 2 . Το «tree- tick» σύμβολο επιβεβαιώνει ότι η παραγωγή του χαρτιού υπακούει στις αρχές αειφορίας, θωρακίζοντας την επιβίωση των δασών και συμβάλλοντας στη διατήρηση της ισορροπίας του οικοσυστήματος. Παράλληλα, η KORRES ξεκίνησε μια συνεργασία εξαιρετικής σημασίας με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, που συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην προστασία του περιβάλλοντος και πολύτιμου οικοσυστήματος του Αιγαίου.


 

Μία από τις κύριες δράσεις του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος στοχεύει στην ανάσχεση της καταστροφής των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας. Σε συνεργασία με διεθνή πανεπιστήμια και ερευνητικούς φορείς, χαρτογραφεί την έκταση και την κατάσταση των θαλάσσιων λιβαδιών στο Αιγαίο, ενώ συμβάλλει στην ανάκαμψή τους μέσω της φύτευσης υποβρύχιων κήπων, χρησιμοποιώντας ως «μοσχεύματα» βιώσιμα τμήματα του φυτού που ξεβράζονται στα ρηχά νερά. Μία πολύπλοκη διαδικασία που συμβάλλει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και στη βελτίωση της υγείας των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.

 


Η KORRES υποστηρίζει το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος σε αυτή την αποστολή, ενισχύοντας την απήχηση της προσπάθειας. Παράλληλα, μέσα από τη νέα αντηλιακή σειρά Γιαούρτι δηλώνει το στίγμα της και σε επίπεδο προϊοντικής ανάπτυξης, σε αρμονία με τη φύση: χωρίς σιλικόνες που δεν βιοδιασπώνται, χωρίς αντηλιακά φίλτρα με δυνητικά αρνητικές επιπτώσεις στη θαλάσσια ζωή. 


 

Φέτος το καλοκαίρι, αγαπάμε ξανά τον ήλιο, με όρους που προστατεύουν εμάς και τον πλανήτη μας. Ανακαλύψτε ολόκληρη τη συλλογή KORRES Γιαούρτι στα φαρμακεία.

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ