Igor Spina: «Καθαρή επιδερμίδα είναι μία επιδερμίδα που λάμπει και προσφέρει αυτοπεποίθηση»

Igor Spina: «Καθαρή επιδερμίδα είναι μία επιδερμίδα που λάμπει και προσφέρει αυτοπεποίθηση»

Ο General Manager της FOREO στη Νότια Ευρώπη μας μίλησε για τον ρόλο του skincare στη σύγχρονη εποχή, αλλά και τα πολλαπλά οφέλη του LUNA 3 στον καθαρισμό του προσώπου και την περιποίηση της επιδερμίδας μας.

Η βιομηχανία της ομορφιάς και ειδικότερα του skincare, αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς, καθώς τώρα περισσότερο από ποτέ, επενδύουμε σε προϊόντα και τελετουργίες που έχουν στόχο την καθαριότητα και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας μας.

 

Με τον ερχομό της πανδημίας του Covid-19, οι ανάγκες μας άλλαξαν, όπως και η οπτική μας στο τι πραγματικά σημαίνει «καθαρή επιδερμίδα». Πλέον, θέλουμε κάτι παραπάνω από ένα απλό καθαριστικό σαπούνι - η εξέλιξη της τεχνολογίας μας δίνει την ευκαιρία να τη χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, δημιουργώντας ρουτίνες ομορφιάς που έχουν στόχο τόσο την πραγματική υγιεινή της επιδερμίδας μας, όσο και την απόλυτη εμπειρία περιποίησης στο σπίτι.

 

Το skintech είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας - και πρωτοπόρος σε αυτό είναι μία εταιρεία η οποία πριν από μόλις μερικούς μήνες που έφτασε στην Ελλάδα, έχει καταφέρει να αλλάξει εντελώς το πώς αντιμετωπίζαμε το προσωπικό μας skincare. Η FOREO ήρθε για να αλλάξει εντελώς τα δεδομένα τόσο στη βιομηχανία, όσο και στην προσωπική μας περιποίηση. H cleansing συσκευή της FOREO, το LUNA 3, έχει κερδίσει την προσοχή κάθε beauty lover - και όχι άδικα. Το LUNA 3 με την προηγμένη τεχνολογία του και την εξατομικευμένη περιποίηση που προσφέρει μέσω της ειδικής εφαρμογής, κατορθώνει να απομακρύνει κάθε ίχνος ρύπων και μακιγιάζ σε ελάχιστο χρόνο, μετατρέποντας την skincare ρουτίνα σε μία άκρως απολαυστική τελετουργία.

 

Εμείς, μιλήσαμε με τον Igor Spina, General Manager της FOREO στη Νότια Ευρώπη, σχετικά με το τι πραγματικά σημαίνει «καθαρή επιδερμίδα», τα πολλαπλά οφέλη του LUNA 3, καθώς και τα μυστικά που κρύβονται πίσω από το σχεδιασμό του, αλλά και το μέλλον της skincare βιομηχανίας.

 

Igor Spina: «Καθαρή επιδερμίδα είναι μία επιδερμίδα που λάμπει και προσφέρει αυτοπεποίθηση»

 

 

—Τι σημαίνει πραγματικά το να έχει κανείς «καθαρή επιδερμίδα»; Και γιατί είναι σημαντικό;

Καθαρή επιδερμίδα σημαίνει όχι μόνο να είναι καθαρή και εξαγνισμένη από βακτήρια, βρωμιά και υπερβολική λιπαρότητα: είναι μία επιδερμίδα που λάμπει από μόνη της και που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Αυτή είναι η απόλυτη σημασία του να φροντίζει κανείς την επιδερμίδα και την ευεξία του γενικότερα: όταν νιώθεις φρεσκάδα, δείχνεις και είσαι στα καλύτερά σου.

 

Η καθαρή επιδερμίδα είναι κάτι το οποίο έχει λάβει ιδιαίτερη σημασία ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της νέας εποχής του Covid-19, που ο υγιεινός καθαρισμός και η αποφυγή ατελειών που προκαλούνται από την χρήση της προστατευτικής μάσκας έχουν γίνει ο βασικός στόχος πολλών καταναλωτών που επενδύουν στο skincare σε όλο τον κόσμο.

 

—Πράγματι, το 2021, το skincare έχει λάβει πολύ περισσότερη προσοχή σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή. Άρα θεωρείτε πως η πανδημία έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό;

Ναι: όπως ανέφερα και προηγούμενος, οι νέες καταναλωτικές συνήθειες που έχουν προκληθεί από την πανδημία του Covid-19, έχουν διαμορφώσει το παρόν - και το μέλλον - της βιομηχανίας του skincare και των καλλυντικών και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέσα στα επόμενα χρόνια. Το skincare βρίσκεται στο προσκήνιο σε ό,τι αφορά στις αγορές και επιλογές των καταναλωτών, σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και η βιομηχανία της ομορφιάς και των καλλυντικών ακολουθεί πλέον το trend. 

 

Καθώς εργαζόμαστε από το σπίτι κατά τη διάρκεια του lockdown, πλέον έχουμε αφιερώσει όλη μας την προσοχή στην εμφάνιση του προσώπου μας και την κατάσταση της επιδερμίδας μας, επειδή πλέον παρατηρούμε τον εαυτό μας περισσότερο από ότι σε φυσιολογικές συνθήκες. Οι βιντεοκλήσεις αποτελούν τη βασική κινητήρια δύναμη της ψύχωσής μας με το πρόσωπό μας, καθώς πλέον βλέπουμε τα ίδια μας τα πρόσωπα να μας κοιτούν μέσα από τις οθόνες των smartphones και των υπολογιστών για ώρες καθημερινά. Επιπλέον, καθώς βρισκόμαστε συνεχώς μέσα στο σπίτι, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να παρατηρήσουμε την αντανάκλασή μας στους καθρέφτες του μπάνιου ή του χολ του σπιτιού, σε σχέση με το να βρισκόμασταν στο γραφείο.

 

—Τι διαφορετικό έχει το LUNA 3 και πώς πρόκειται να αλλάξει την skincare ρουτίνα μας;

Στη FOREO έχουμε «ξεφύγει» από το skincare και έχουμε γίνει ηγέτες της skintech κατηγορίας. Το LUNA 3 είναι η πιο πρόσφατη και εξελιγμένη hi-tech λύση που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας και τους FOREO Lovers σε όλο τον κόσμο, μέσα από τον εξαιρετικά ανεπτυγμένο καθαρισμό για μέγιστα αποτελέσματα και φανερά οφέλη. Μέσα από τις εξαιρετικά απαλές και απόλυτα υγιεινές ίνες από σιλικόνη, όπως και την πολυτελή τεχνολογία των T-Sonic παλμούς, αυτό το δυναμικό και fashionable εργαλείο είναι μία συσκευή καθαρισμού προσώπου που προσφέρει παράλληλα στοχευμένο μασάζ για διαφορετικές περιοχές του προσώπου, για την πιο περιποιητική skincare εμπειρία που είχατε ποτέ. Όλες αυτές οι λειτουργίες πραγματοποιούνται με ένα απλό άγγιγμα ενός κουμπιού, με εξατομικευμένες θεραπείες μέσα από το FOREO App. Ακριβώς όπως το να φέρεις τις επαγγελματικές θεραπείες ενός spa στην άνεση του σπιτιού σου: κι αυτό είναι πραγματικό μοναδικό και ασυναγώνιστο. 

 

Igor Spina: «Καθαρή επιδερμίδα είναι μία επιδερμίδα που λάμπει και προσφέρει αυτοπεποίθηση»

 

—Ποια είναι η πρόβλεψή σας για το μέλλον σε ό,τι αφορά στο skincare και την βιομηχανία της ομορφιάς;

Οι καταναλωτές δίνουν πλέον περισσότερη σημασία σε λύσεις που είναι εξατομικευμένες, αποτελεσματικές και βιώσιμες. Οι ρουτίνες γίνονται πιο προσωποποιημένες και εξελιγμένες. Οι τεχνολογίες αναπτύσσονται όλο και περισσότερο καθημερινά, χρησιμοποιούνται νέα υλικά και πρόκειται να δούμε μία αξιοσημείωτη ταχύτητα στις αντιδράσεις των brands προς τα νέα trends.

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon