Κάθε μέρα έχει το χρώμα που της δίνεις. Και η Μαύρη Παρασκευή στο thekouls.gr παίρνει όλα τα χρώματα, από σκούρο γκρι μέχρι φωτεινό κίτρινο κι από ένα ήσυχο μοτίβο μέχρι το πιο progressive print.

 

Το independent style store για άνδρες και γυναίκες (ή αγόρια και κορίτσια) υποστηρίζει ότι καθένας δημιουργεί ελεύθερα το δικό του στιλ και μοιράζεται το πάθος του για fashion items που έχουν επιλεγεί με ενθουσιασμό. Από ανεξάρτητα brands που κάνουν τη διαφορά μέχρι τα πιο γνωστά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, το thekouls.gr προτείνει μια διαφορετική οπτική που εμπνέεται από τη μουσική, το design και τα ταξίδια.

 

 


H πιο ολοκληρωμένη συλλογή New Balance, η αγαπημένη Levi's® και η premium Levi's® Made and Crafted (που θα βρείτε μόνο εδώ), η well traveled Herschel αλλά και η street art κουλτούρα του Shepard Fairey, ιδρυτή της ΟΒΕΥ μαζί με μια σειρά από premium brands που πρέπει να ανακαλύψετε, όπως Clae, Brixton, Wemoto, Stance δημιουργούν ένα διαφορετικό fashion attitude.

 

 


Μέχρι τη Δευτέρα 30/11 θα βρείτε τα πάντα με έκπτωση έως 50% και ειδικές προσφορές Black Sale, με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα ώστε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε.

 

 

 

Thekouls.gr

FB: thekouls

Instagram: the.kouls.independent.store