New Cult: Ντύσιμο που μιλάει τη γλώσσα της δικής σου κουλτούρας
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

New Cult: Ντύσιμο που μιλάει τη γλώσσα της δικής σου κουλτούρας

Στο μέρος που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την αγορά της Γλυφάδας από το 1989 μπορείς να εκφραστείς με το δικό σου γούστο, διαλέγοντας πώς θα ντυθείς.

Η ελευθερία εκφράζεται με κάθε τρόπο και το ντύσιμο είναι ένας από αυτούς. Στη New Cult αυτή η ελευθερία γίνεται τρόπος σκέψης εδώ και 30 χρόνια.

 

Στο μέρος που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την αγορά της Γλυφάδας από το 1989 μπορείς να εκφραστείς με το δικό σου γούστο, διαλέγοντας πώς θα ντυθείς, σαν να μιλάς μια γλώσσα αποκλειστικά δική σου, που ακούγεται στους στίχους της αγαπημένης σου μουσικής και συνθέτει το σχέδιο του τατουάζ που έχεις στο σώμα σου.

 

Με δύο καταστήματα στην οδό Μεταξά, το New Cult προσεγγίζει τη street και casual κουλτούρα, προσφέροντας τα brands που τις αντιπροσωπεύουν. Vans, Fila, adidas, Diamond, Crooks & Castles, Homeboy, Thrasher, Sprayground και Fjallraven είναι κάποιες από τις εταιρείες που θα βρεις στο νούμερο 9 της οδού Μεταξά.

 

Tα χαρακτηριστικά T-shirts της Santa Cruz με τα έντονα χρώματα και τις στάμπες που κάνουν το δικό τους statement αλλά και τα ρούχα της The Hundreds με υλικά και στυλ εμπνευσμένα από την κουλτούρα του skate και τη χιπ-χοπ προσφέρονται μέσα από μια μεγάλη συλλογή που αντιπροσωπεύει η New Cult στην Ελλάδα. Εξάλλου, εκείνο που κάνει τη διαφορά είναι η συνεχής αναζήτηση των νέων τάσεων και η παρουσίαση brands που μπορούν να γίνουν τρόπος έκφρασης.

 

Το υψηλό επίπεδο ποιότητας της New Cult παραμένει αδιαπραγμάτευτη αξία κι αυτό αποτυπώνεται στις 90 και πλέον εταιρείες που θα βρεις στα δύο καταστήματα αλλά και στο e-shop (www.newcult.gr, με δωρεάν μεταφορικά για αγορές από €69 εντός Ελλάδας, δωρεάν αντικαταβολή σε όλες τις αγορές εντός Ελλάδας και άμεση παράδοση). Τι άλλο μπορεί να θέλεις από το ντύσιμό σου; Ίσως αυτό που στη New Cult αποτελεί μότο: «Δεν είμαστε μοναδικοί επειδή φοράμε αυτά τα ρούχα αλλά επειδή, φορώντας τα, τα κάνουμε μοναδικά!»

 

New Cult: Ντύσιμο που μιλάει τη γλώσσα της δικής σου κουλτούρας
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

New Cult Street Store, Μεταξά 9, Γλυφάδα

New Cult Premium Store, Μεταξά 11, Γλυφάδα, 2108940362

FB: NewCult Gr, Instagram: newcultgr

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ