New Cult: Back to School με την πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού σου

New Cult: Back to School με την πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού σου

Το New Cult Street Store είναι ο προορισμός που σε οδηγεί back to school με τη fashion άποψη των πιο σημαντικών brands που ορίζουν το σύγχρονο street style.

Η επιστροφή στο σχολείο είναι μια περίοδος συνδεδεμένη με τη δυσκολία της προσαρμογής σε ένα καθημερινό πρόγραμμα αλλά και την αγωνία της νέας αρχής που σημαδεύεται από την ευχή «καλή σχολική χρονιά» (χειρότερη και από το «καλό χειμώνα»). Εκείνο που συνήθως ξεχνάμε είναι πως η αρχή της σχολικής σεζόν συνοδεύεται και από μια ανανέωση στυλ και εικόνας.


Το New Cult Street Store είναι ο προορισμός που σε οδηγεί back to school με τη fashion άποψη των πιο σημαντικών brands που ορίζουν το σύγχρονο street style. Vans, Santa Cruz, Fila, The Hundreds, Adidas, Diamond, Crooks & Castles, Homeboy, Thrasher, Sprayground, Fjallraven, είναι μόνο κάποια από τα ονόματα που θα σημαδέψουν τη νέα σεζόν από την κορυφή μέχρι τα νύχια.


Άλλωστε, στη φιλοσοφία του New Cult υπάρχει η έννοια της ελεύθερης έκφρασης. Ο τρόπος που ζεις, η μουσική που ακούς, το νέο σου σανίδι, το τατουάζ που κρύβεται κάτω από το t-shirt, είναι κομμάτια τους εαυτού σου – το ίδιο και τα ρούχα σου. Το New Cult, με μια ιστορία που ξεκινά από το 1989, είναι το σήμα κατατεθέν στην αγορά της Γλυφάδας όχι μόνο στο street style αλλά και στην πιο casual άποψη που θα βρεις στο New Cult Premium Store με ονόματα που επίσης σε ενδιαφέρουν, όπως Levi's, Jott, New Balance, Replay, Khujo και πολλά άλλα.

 

New Cult: Back to School με την πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού σου


Οι αξίες της ελεύθερης έκφρασης και της μοναδικότητας χαρακτηρίζουν και το www.newcult.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα που συγκεντρώνει τις τελευταίες τάσεις του street και fashionwear και παραδίδει σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά για αγορές από €69 και δωρεάν αντικαταβολή για οποιαδήποτε αγορά. Στο New Cult πάνω από 90 brands επιλέγονται προσεκτικά όχι για να σε κάνουν να ξεχωρίζεις αλλά για να τα κάνεις εσύ να ξεχωρίζουν με την προσωπικότητά σου.

 

New Cult Street Store, Μεταξά 9, Γλυφάδα και New Cult Premium Store, Μεταξά 11, Γλυφάδα, 210 8940362, FB: NewCult Gr, Insta: newcultgr

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ