Η προσωπική έκφραση είναι ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες που κάνουν τον κόσμο της μόδας τόσο ενδιαφέροντα.

 

Το τι διαλέγουμε να φοράμε στην καθημερινότητά μας είναι ένας τρόπος για να δείξουμε στον έξω κόσμο την προσωπικότητά μας, τι μας αρέσει, ποιοι θέλουμε να είμαστε στην κοινωνία – ακόμα και το πιο απλό look μπορεί να περιλαμβάνει μία λεπτομέρεια που να λέει κάτι για τον χαρακτήρα και τα καθημερινά μας βιώματα, μία λέξη ή ένα σχέδιο.

 

 

 

Το trend της εξατομίκευσης έκανε την είσοδό του στη λίστα με τα μεγαλύτερα trends στον κόσμο της μόδας τις τελευταίες σεζόν, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε outfits που περιλαμβάνουν στοιχεία του προσωπικού μας στυλ. Το είδαμε έντονα στα αθλητικά looks, εντός και εκτός γηπέδων, με την adidas να παρουσιάζει το VRCT jacket, μια φρέσκια εκδοχή του κλασικού κολεγιακού look που ακολουθεί την παράδοση του letterman jacket. Tο VRCT jacket έχει σκοπό να αναδείξει την αγάπη για την ομάδα και να δώσει την ευκαιρία στους αθλητές που θα το φορέσουν και όχι μόνο, να δείξουν στον κόσμο τι τους εκφράζει πραγματικά.

 

 

 

Σχεδιασμένο για να φοριέται πριν και μετά την προπόνηση, το VRCT έχει τον χαρακτηριστικό design του bomber jacket, σε σύγχρονη, στενή γραμμή, ενώ προσφέρει ελευθερία κινήσεων χάρη στα ελαστικά και ελαφριά υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο. Επιπλέον, το μαλακό ύφασμα διπλής πλέξης επιτρέπει να το φοράμε όλο το χρόνο. 

 

Το VRCT jacket περιλαμβάνει ένα κλασικό adidas "A" team patch που μπορεί να προσωποποιηθεί και να αντικατασταθεί, είτε με ένα προσωπικό μήνυμα, είτε με μία λέξη που έχει διαλέξει ένας από τους αθλητές και adidas creators, όπως ο James Harden, η Denise Schindler, η Mette Towley, ο Paulo Dybala, ο Ning Zetao και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

 

 

 

Σε συνεργασία με την adidas, ο κάθε creator έχει δημιουργήσει ένα patch που έχει προσωπική αξία για εκείνον και είναι εμπνευσμένο από την προσωπική του ζωή. To patch του James Harden γράφει "FAMILY" και είναι εμπνευσμένο από την οικογένειά του και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στην διαμόρφωση του χαρακτήρα του. Για την Denise Schindler, Παραολυμπιονίκη ποδηλασίας, η έμπνευσή της ήταν το ότι ξεπέρασε τον εαυτό της, προκάλεσε το κοινωνικό στερεότυπο της «τελειότητας» και ξεπέρασε κάθε πρόκληση. Η λέξη που διάλεξε ήταν "I'MPERFECT".

 

 

 

Το VRCT jacket της adidas δεν είναι μόνο ένα φρέσκο update στο κλασικό κολεγιακό στυλ, αλλά και μία ευκαιρία να δείξουμε την προσωπικότητά μας μέσα από το στυλ μας, με μία λέξη, ένα σχέδιο, μία λεπτομέρεια που θα σηματοδοτεί ένα κομμάτι του ποιοι είμαστε.


Το VRCT Jacket είναι διαθέσιμο στα καταστήματα και στο adidas.gr από 12 Σεπτεμβρίου 2019, σε μια ποικιλία χρωμάτων.

 

Ανακαλύψτε τις ιστορίες πίσω από τα patches των αθλητών εδώ.