Μπορεί τα λευκά sneakers να έχουν τελευταία φορεθεί από τα πιο κομψά κορίτσια και αγόρια της πόλης όμως η διαχρονικότητά τους είναι αξία αδιαμφισβήτητη. 

 

Για σένα που ψάχνεις το τέλειο ζευγάρι sneakers για το καλοκαίρι, και όχι μόνο, η adidas Originals παρουσιάζει το Supercourt, τον απόλυτο star των court!

 

 

 

Το Supercourt των Home of Classics αντιπροσωπεύει τα 50 χρόνια εμπειρίας της adidas στα court, διατηρώντας πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το παρελθόν και συνδυάζοντάς τα με σύγχρονες λεπτομέρειες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Όντας λευκό, με σύγχρονο σχεδιασμό και κλασική rubber σόλα, το Supercourt, αλλά και ολόκληρη η σειρά Home of Classics, γεφυρώνει διαφορετικές γενιές, στυλ και κουλτούρες.

 

 

 

Τα Home of Classics μπορεί να ξεκίνησαν το ταξίδι τους ως αθλητικές καινοτομίες όμως πλέον η ιστορία τους έχει συνυφανθεί με εκείνες των αθλητών, των μουσικών και των style icons που τα φορούν με τον δικό τους τρόπο και τους δίνουν νέα πνοή.

 

Πριν τρέξεις να κάνεις δικά σου τα Home of Classics ανακάλυψε παρακάτω μερικούς μονάχα από τους τρόπους που θα τα φορέσουμε: 

 

1

Με track pants και ένα bralette ή ένα jersey t-shirt

 

 

2

Με πλισέ φούστα και ένα crop top

 

3

Με ένα t-shirt και ένα slip dress φορεμένο εξωτερικά

 

 

 

4

Με στενή βερμούδα και mao πουκάμισο

 

5

Με ένα καλοκαιρινό κοστούμι

 

@adidasOriginals #HomeofClassics