Όταν οργανώνεις τις διακοπές σου, κανονίζεις τα πάντα, εκτός από την αισθητική τους. Κι όμως, αυτό είναι ένα στοιχείο καθοριστικό για το πώς θα περάσεις.

 

Το Flâneur Souvenirs & Supplies είναι η στάση που πρέπει να κάνεις πριν αποδράσεις στον καλοκαιρινό σου προορισμό, για να επιλέξεις ανάμεσα σε μια σειρά από αξεσουάρ που θα χρειαστείς και θα δημιουργήσουν μια εικόνα ξεχωριστή που θα σου φτιάξει τη διάθεση πριν ακόμα πατήσεις το πόδι σου στο νησί που έχεις διαλέξει.

 

 

 

Οι πετσέτες θαλάσσης Sea You Soon με τα έθνικ μοτίβα που συνδυάζονται με το σύγχρονο minimal design θα σε συνοδεύσουν στις φετινές σου εξορμήσεις σε κοντινές ή μακρινές παραλίες. Τα ξεχωριστά σακίδια Millican που θα βρεις μόνο στο Flâneur Souvenirs & Supplies θα κουβαλήσουν στις πλάτες τους όλα τα απαραίτητα της καθημερινότητας των διακοπών, ενώ τα travelling bags και τα στυλάτα αξεσουάρ, από θερμός νερού μέχρι ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου και καπέλα, θα σου δημιουργήσουν μια feelgood διάθεση που θα σε συνοδεύει όλο το καλοκαίρι, ακόμα κι αν μείνεις στην Αθήνα.

 

 

 

Μην ξεχάσεις να αναζητήσεις τις beach bags ή τις tote που φτιάχνουν Έλληνες δημιουργοί, καθώς και τα γνωστά Little Rocks T-shirts. Γιατί το Flâneur Souvenirs & Supplies είναι εκείνο το concept store που εμπνέει και εμπνέεται από την έννοια της περιπέτειας, γι' αυτό έχει κάτι για τον καθένα, και μάλιστα φτιαγμένο από Έλληνες σχεδιαστές, με κεντρικό άξονα τη λέξη «ταξίδι».

 

Αυτή η λέξη που μας αφορά όλους αποκτά ξεχωριστό στυλ και γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη όταν συνοδεύεται από χρηστικά αντικείμενα με ιδιαίτερο design και στο Flâneur Souvenirs & Supplies θα τα βρεις όλα!

 

 


Φλέσσα 1 & Αδριανού 110, Πλάκα, 210 3226900
Ανοιχτά καθημερινά 11:00-20:30

[email protected]
FΒ: flaneursouvenirsandsupplies
Instagram: flaneur_souvenirs_supplies