Η Swatch έχει ως σκοπό να κάνει κάθε δευτερόλεπτο αυτού του καλοκαιριού να μετράει! Και θα το καταφέρει μέσα από τη νέα καλοκαιρινή σειρά ρολογιών Energy Boost.

 

Με έμπνευση από τα πιο λαχταριστά, πολύχρωμα καλοκαιρινά φρούτα, τα ρολόγια της σειράς Energy Boost μας γεμίζουν θετική ενέργεια και μας προετοιμάζουν για την πιο hot σεζόν του χρόνου. Είναι η πρώτη φορά που τα φρούτα δείχνουν τόσο στιλάτα!

 

 

 

Η θεματική ενότητα Energy Boost μας ανοίγει την όρεξη για καλοκαιρινές περιπέτειες, με ρολόγια σε έντονα χρώματα και αναπάντεχα σχέδια, γεμάτα θετική ενέργεια. Για εμάς, οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί και τα smoothies δεν είναι απλά ένα ακόμη trend – είναι μια δήλωση στιλ που θα φορέσουμε στον καρπό μας.

 

 

 

Τα νέα μοντέλα της Swatch αναζωογονούν το look και τη διάθεσή μας, γεμίζοντάς μας με την απαραίτητη δόση ενέργειας για το πολυαναμενόμενο καλοκαίρι που έχουμε μπροστά μας. Η κάθε θεματική ενότητα της συλλογής Spring/ Summer 2019 της Swatch είναι φτιαγμένη για εκείνους που τολμούν να αγνοούν τα συνηθισμένα και ψάχνουν διέξοδο για την προσωπική τους μεταμόρφωση. Άλλωστε, ποιος ξέρει που θα τον οδηγήσει η επόμενη ιστορία στιλιστικής εξέλιξης της αγαπημένης Ελβετικής μάρκας;