4 σανδάλια που θα φορέσει κάθε κομψή γυναίκα το φετινό καλοκαίρι

4 σανδάλια που θα φορέσει κάθε κομψή γυναίκα το φετινό καλοκαίρι

Floss sandals ή πεζοπορικά; Τα μεγαλύτερα trends στα σανδάλια του καλοκαιριού είναι γεμάτα αντιθέσεις!

Το τέλος του Μαΐου είναι η ιδανική εποχή για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με ένα ζευγάρι σανδάλια. Στο κατώφλι της πιο θερμής εποχής, κι ενώ οι απόψεις διίστανται για το κατά πόσο είναι ώρα να ντυθούμε καλοκαιρινά, τα σανδάλια βρίσκουν την τέλεια ευκαιρία να... λάμψουν!

 

Είναι ελαφριά, δροσερά και εκπληκτικά κομψά, συνδυάζονται με κάθε look, φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ και θα τα βρεις σε δεκάδες εκδοχές για κάθε budget. Τα σανδάλια ήταν, είναι και θα παραμείνουν το απόλυτο παπούτσι του καλοκαιριού ενώ είναι τόσο διαχρονικά που κάθε αγορά αναμένεται να σε βγάλει ασπροπρόσωπη για πολλά χρόνια. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως και τα σανδάλια δεν υπόκεινται σε τάσεις!

 

Δες παρακάτω τις μεγαλύτερες τάσεις στα σανδάλια του 2019 και μην ξεχάσεις να προγραμματίσεις τα οικονομικά σου με τη νέα winbank για να μην χάσεις κανένα από τα hot κομμάτια της νέας σεζόν!

 

Πεζοπορικά

Και το σανδάλι θέλει το "ugly shoe" trend του! Από τα πεζοπορικά Teva μέχρι τα Birkenstock και την luxury εκδοχή της Prada, το sporty σανδάλι έχει υφασμάτινα πλεκτά λουράκια που τυλίγονται γύρω από το πόδι και από απλά χοντρή έως τρακτερωτή σόλα. Φόρεσέ τα με βερμούδες και πουκαμίσες ή μάξι θηλυκά φορέματα, για ισορροπία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monikh Dale (@monikh) στις

 

 

Floss Sandals

Λεπτεπίλεπτα και εκπληκτικά κολακευτικά για κάθε πόδι, τα floss sandals επανέρχονται στο προσκήνιο. Τα είχαμε λατρέψει στα 90s και 00s και πλέον θα τα φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυ, σε casual αλλά και πιο επίσημες περιστάσεις. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Hsu (@handinfire) στις

 

 

Αρχαιοελληνικά

Το πιο συχνό και αγαπημένο μας στυλ σανδάλια είναι και το πιο διαχρονικό και το μόνο που επανέρχεται κάθε σεζόν με τη μορφή της απόλυτης τάσης. Αυτή τη χρονιά η μόδα λατρεύει τις πιο μίνιμαλ φόρμες αλλά και τις "κοτσίδες" και συνδυάζει τα λιτά σανδάλια με τζιν και θηλυκά tops και μάξι φορέματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) στις

 

 

Με PVC λεπτομέρειες

Άλλο ένα trend που δεν δείχνει να πηγαίνει πουθενά αποκτά φέτος νέα πνοή και καταλαμβάνει τις γκαρνταρόμπες παντού στον κόσμο. Από τα pvc mules του οίκου Chanel μέχρι τα πολύχρωμα jelly sandals που φορούν οι πιο τολμηρές, οι λεπτομέρειες από πλαστικό δίνουν αέρινη πολυτέλεια και ρομαντισμό σε κάθε look. Συνδύασέ τα με παντελόνια ή midi/ maxi φορέματα για να αποφύγεις το look... στρίπερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabina Socol (@sabinasocol) στις

 

 

 

 

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ