4 στυλιστικοί κανόνες για να δείχνεις άψογη στις βόλτες δίπλα στο κύμα

4 στυλιστικοί κανόνες για να δείχνεις άψογη στις βόλτες δίπλα στο κύμα

Μπορεί να έχει επικρατήσει η άποψη πως το καλοκαίρι το ντύσιμο είναι πιο εύκολο αφού η θερμοκρασία ευνοεί τους... μίνιμαλ συνδυασμούς και το σχεδόν μηδαμινό styling. 

 

Αυτό όμως δεν είναι 100% αλήθεια γιατί η κομψότητα και η διαφορετικότητα μέσα από το προσωπικό στυλ, είναι δύσκολο να επιτευχθούν όταν δεν έχεις παρά ελάχιστα ρούχα και αξεσουάρ για να παίξεις! Δεν χρειάζονται πολλά, ωστόσο. Χρειάζεται όμως να έχεις τα πιο ευκολοφόρετα γυναικεία καλοκαιρινά ρούχα και μερικά παιχνιδιάρικα trendy αξεσουάρ. Γι'αυτό και αυτό το καλοκαίρι αξίζει να επενδύσεις από νωρίς σε συγκεκριμένα κομμάτια που όχι μονάχα θα εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα σου με τα πιο σύγχρονα trends αλλά θα κάνουν κάθε look σου να δείχνει 100% φρέσκο. 

 

Δες παρακάτω 4 στυλιστικούς κανόνες που πάντα ακολουθούν οι influencers στα πιο επιτυχημένα τους καλοκαιρινά looks. 

 

Διάλεξε την κατάλληλη τσάντα

Μπορεί να αναβαθμίσει τα πάντα: από το απλούστερο σορτς μέχρι το μάξι φόρεμα. Η μόδα συνεχίζει να αγαπά την ψάθα αλλά και τις χάντρες στις τσάντες για αυτό το καλοκαίρι. Κάνε δική σου μια μεγάλη για τις πρωινές σου βόλτες και μα μικρότερη για τα απογεύματα και τα βράδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) στις

 

 

Παίξε με τους όγκους

Οι φαρδιές τουνίκ ταιριάζουν υπέροχα με τα στενά σορτς και τις μίνι φούστες δημιουργώντας μια αντίθεση που κάνει το αποτέλεσμα απλά ακαταμάχητο. Για να χαλιναγωγήσεις τη δύναμη των όγκων, παίξε δημιουργικά. Ογκώδες φόρεμα; Γυμνά πόδια ή λεπτά σανδάλια. Στενή φούστα; Φαρδύ, αέρινο τοπ. Μεγάλο καπέλο; Σέξι στενό φόρεμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loulou De Saison - Chloé (@louloudesaison) στις

 

 

Αξιοποίησε τα κοσμήματά σου

Μην αφήνεις το σπίτι χωρίς τα κοσμήματα που θα ολοκληρώσουν το look σου. Αν αγαπάς το boho στυλ, τα κιμονό, τα λαχούρια προτίμησε τα ογκώδη ασημένια ή μπρούντζινα κοσμήματα. Αν αγαπάς το ρομαντικό στυλ, φέτος θα φορέσεις χρωματιστές χάντρες σε κάθε μέγεθος κι αν είσαι πιο minimal, οι λεπτές αλυσίδες, τα κοχύλια και οι πέρλες θα σε συναρπάσουν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacqueline Mikuta (@mikutas) στις

 

 

Επίλεξε με σοφία το μαγιό σου

Γιατί δεν θα το φοράς μονάχα στη θάλασσα! Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο αλλά και chic από το να φοράς το ολόσωμο μαγιό σου μαζί με σορτσάκια τζιν και φούστες! Επίλεξέ το σοφά, λοιπόν, σε χρώματα και σχέδια που να σε κολακεύουν. Φέτος, οι influencers επενδύουν σε ρετρό μοτίβα και λιτές γραμμές που θα λατρεύουμε για πολλές ακόμα σεζόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) στις

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ