Αυτό είναι το shopping hack που θα γεμίσει το πορτοφόλι σου

Αυτό είναι το shopping hack που θα γεμίσει το πορτοφόλι σου

Αν παρακολουθείς το The Good Lifo τότε έχεις ήδη ενημερωθεί για τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Αυτό βέβαια που δεν γνωρίζεις είναι πώς θα καταφέρεις να επιδοθείς σε ανοιξιάτικο shopping χωρίς να καταφέρεις ένα σοβαρό πλήγμα στον τραπεζικό σου λογαριασμό!

 

Τα ράφια των καταστημάτων έχουν ήδη κατακλυστεί με παστέλ χρώματα, μάξι φορέματα και φούστες, ημιδιάφανα πουκάμισα, μαγιό (!), καλοραμμένα κοστούμια και super trendy boiler suits! Νέα mules, μπαλαρίνες με λουράκια, μποτάκια με animal print μοτίβα και σανδάλια με 80s λάμψη κοντράρονται για μία θέση στην ντουλάπα σου ενώ οι νέες τσάντες της σεζόν μοιάζουν με κοσμήματα, γεμάτα από πλούσια χρώματα και περίτεχνο σχεδιασμό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) στις


Αυτή η σεζόν, ωστόσο, στρέφει το βλέμμα της και στα μικρότερα και συχνά παραμελημένα αξεσουάρ ανάγοντάς τα σε πρωταγωνιστές του ανοιξιάτικου στυλ. Έτσι, ανάρπαστα αναμένεται να γίνουν τα αξεσουάρ μαλλιών και τα κοσμήματα με πέρλες, τα γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς, οι στέκες και τα μεταξωτά μαντήλια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANNE JOHANNSEN ? (@annejohannsen) στις


Σού άνοιξα την όρεξη για shopping; Οι διάδρομοι των καταστημάτων περιμένουν την άφιξή σου! Αν το μόνο που διαφωνεί με αυτό το σχέδιο είναι το... υπόλοιπό σου, μη φοβού! Η αγαπημένη σου κάρτα Diners Club έχει την τέλεια λύση.

 

Αν είσαι κάτοχος κάρτας Diners Club ήδη απολαμβάνεις ξεχωριστά προνόμια. Αυτό που μάλλον δεν γνωρίζεις είναι πως οι κάρτες Diners Club έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Bonus. Πλέον το Diners Club ενώνεται με την απόλυτη εμπειρία επιβράβευσης του Προγράμματος Βοnus και σού χαρίζει ακόμα μεγαλύτερα οφέλη και προνόμια! Το κυριότερο από αυτά είναι πως απολαμβάνεις διπλάσια αναλογία στη συλλογή πόντων Bonus από κάθε συναλλαγή σου! Κάθε ευρώ που ξοδεύεις μέσα από τη Diners Club κάρτα σου μετράει διπλό!

 

Αυτό είναι το shopping hack που θα γεμίσει το πορτοφόλι σου

 

Με το Πρόγραμμα Βοnus της Alpha Bank οι κάτοχοι καρτών Diners Club έχουν την δυνατότητα να συλλέγουν διπλάσιους Bonus πόντους εύκολα και γρήγορα από έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και να τους εξαργυρώνουν σε πολλές κατηγορίες προϊόντων όπως νέα ρούχα και αξεσουάρ από τα καταστήματα attica, είδη ομορφιάς και περιποίησης από τα Hondos Centers κ.α. Έτσι, χρησιμοποιώντας την κάρτα για κάθε σου καθημερινή ανάγκη αλλά και κάθε επιθυμία ανανέωσης από ψώνια στο supermarket, καύσιμα,τηλεφωνία μέχρι καλλυντικά, ένδυση, τεχνολογία κ.α. κερδίζεις διπλάσιους Bonus πόντους για να μην ξεφύγεις ποτέ από το budget σου! Παράλληλα, συνεχίζουν να ισχύουν και όλα τα προνόμια του Diners Club, όπως πρόσβαση σε exclusive lounges σε επιλεγμένα αεροδρόμια, ταξιδιωτικοί οδηγοί, ταξιδιωτική ασφάλιση καθώς και μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.


Εσύ τι περιμένεις; Χρησιμοποιήσε από σήμερα κιόλας την Diners Club κάρτα σου για κάθε αγορά και επωφελήσου από το πρόγραμμα Βonus κερδίζοντας διπλάσια επιβράβευση! Μάθε ακόμα περισσότερα στο www.alpha.gr/cards

 

Πιο συγκεκριμένα

1€=8 Βοnus πόντους. Για αγορές στους Μεγάλους Συνεργάτες του Προγράμματος: ΑΒ Βασιλόπουλος, AEGEAN, επιλεγμένα πρατήρια BP, Vodafone, πολυκαταστήματα attica, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, TΡΑΙΝΟΣΕ, AXA Aσφαλιστική, Hondos Center, Hertz και Κωτσόβολος.

1€=4 Bonus πόντους. Για αγορές στις υπόλοιπες συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα Bonus επιχειρήσεις
1€=2 Bonus πόντους. Για αγορές σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση στην Ελλάδα, στο εξωτερικό και στο διαδίκτυο.

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ