Ο Timo Maas μάς γυρίζει στα 90s στο hot πάρτι των Reebok Aztrek!

Ο Timo Maas μάς γυρίζει στα 90s στο hot πάρτι των Reebok Aztrek!

Είσαι έτοιμος να ζήσεις ξανά τα 90s σε όλο τους το μεγαλείο; Ανυπονομονείς να υιοθετήσεις το loud cool στυλ της πιο χορευτικής δεκαετίας; Περιμένεις κι εσύ μία αφορμή για να φορέσεις τα ολοκαίνουργια Reebok Aztrek σου στην... πίστα;

 

To Sneaker10 και τα Reebok Classics κάνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα και μάς προσκαλούν όλους στο πιο 90s party της χρονιάς αφιερωμένο στο εμβληματικό παπούτσι #Aztrek! Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου η αναβίωση των 90s και του εμβληματικού Aztrek, θα φτάσει στο απόγειό της σε ένα μοναδικό πάρτι με guest DJ το Timo Maas!

 

Ο Timo Maas μάς γυρίζει στα 90s στο hot πάρτι των Reebok Aztrek!

 

Αυτό το Σάββατο, όταν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα, οι πόρτες του six d.o.g.s θα μετατραπούν σε portal που θα μας στείλει πίσω στον χρόνο! Η LiFO θα είναι εκεί, στο πιο cool party της σεζόν, φορώντας τα Reebok Aztrek της και χορεύοντας στο ρυθμό του DJ που έλαμψε στα τέλη των 90s! Κι όλα αυτά χάρη στο Sneaker10 και την επιστροφή του πιο iconic sneaker αυτής της δεκαετίας, του AZTREK που το 1993 θεωρήθηκε κραυγαλέο και προκλητικά ασυμβίβαστο, πολύ μπροστά από την εποχή του. Σήμερα το AZTREK επιστρέφει δυναμικά, σε 4 διαφορετικά colorways, αναδεικνύοντας το old-school στιλ των '90s sportwear στην πιο cool και σύγχρονη εκδοχή του!

 

Βασικός υπεύθυνος για τη μουσική στο #Aztrek 90s party του Sneaker10 θα είναι ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού, Γερμανός DJ και παραγωγός Τίμο Μαας που εδώ και 3 δεκαετίες παραμένει μέσα στα πράγματα, έχοντας θητεία 15 ετών πίσω από τα decks του θρυλικού DC10 της Ίμπιζα και τα μεγαλύτερα venues και φεστιβάλ του κόσμου στο βιογραφικό του. Μαζί του στα decks του six d.o.g.s σε opening και closing καθήκοντα, οι Chevy, resident DJ του six d.o.g.s και Clubkid!

 

Ο Timo Maas μάς γυρίζει στα 90s στο hot πάρτι των Reebok Aztrek!

 

Οι εκπλήξεις του Aztrek όμως δεν σταματούν εδώ! Από την Τετάρτη 19 μέχρι τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, τo Sneaker10 θα στήσει το δικό του #Aztrek pop-up store έξω από το Six D.o.g.s προσφέροντας τη δυνατότητα να δοκιμάσεις και να αποκτήσεις τα αγαπημένα 90s sneakers. Με την αγορά οποιουδήποτε Reebok #Aztrek από το pop-up store έξω από το six d.o.g.s, από 19 - 24 Δεκεμβρίου, η είσοδος στο πάρτι είναι δωρεάν για 2 άτομα! Τι περιμένεις; Απόκτησε τα δικά σου Aztrek και συνόδευσέ μας στο απόλυτο 90s party της χρονιάς!

 

Δες όλες τις λεπτομέρειες για το απόλυτο 90s party του Reebok Aztrek στο event στο Facebook 

#aztrek #takeadifferentpath

 

Info

Σάββατο 22/12/2018
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα
Οι πόρτες ανοίγουν στις 00:00
Γενική είσοδος 8 ευρώ

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ