#TogetherWeTriumph | Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που εξυμνεί τις γυναίκες!

#TogetherWeTriumph | Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που εξυμνεί τις γυναίκες!

Η Τriumph και η Ελένη Φουρέιρα ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν ένα νέο τραγούδι με τίτλο "TRIUMPH" αφιερωμένο στις γυναίκες που εμπνέουν η μία την άλλη και αλληλοϋποστηρίζονται.

 

Ένας συναρπαστικός διαγωνισμός έρχεται να επιστεγάσει την πρωτοβουλία #TogetherWeTriumph χαρίζοντας εκπληκτικά δώρα σε δεκατέσσερις τυχερούς! Η Triumph μας καλεί όλους και όλες, να συμμετάσχουμε μπαίνοντας τώρα στο www.triumph-song.gr όπου μπορούμε να αφιερώσουμε το νέο τραγούδι "TRIUMPH" σε μια ή περισσότερες γυναίκες τις οποίες θαυμάζουμε και μας εμπνέουν!

 

Μια υπερτυχερή συμμετοχή θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί στο music-video του νέου τραγουδιού μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, 3 τυχεροί συμμετέχοντες θα έχουν τη χαρά να μοιραστούν το νέο τραγούδι με ενσωματωμένη τη δική τους μοναδική αφιέρωση, ενώ 10 ακόμα συμμετέχοντες θα κερδίσουν από ένα σετ εσωρούχων της επιλογής τους, από την υπέροχη συλλογή της Triumph!


Η καμπάνια "The Triumph Song" και το νέο τραγούδι που ετοιμάζεται, στόχο έχει να εξυμνεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και διαδίδει το μήνυμα της συλλογικότητας. Άλλωστε, το ελληνικό κοινό έχει υποδεχθεί με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία "Together We Triumph" που αναδεικνύει τη σημασία της γυναικείας ενδυνάμωσης. Για αυτό και η Triumph αποφάσισε τη δημιουργία ενός τραγουδιού – σταθμό στη γυναικεία συλλογικότητα και αλληλεγγύη, με ερμηνεύτρια την Ελένη Φουρέιρα!


#TogetherWeTriumph | Πάρε μέρος στο διαγωνισμό που εξυμνεί τις γυναίκες!
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ