Αυτά τα Χριστούγεννα δώσε στους αγαπημένους σου την καλύτερη δυνατή σκέψη!

Αυτά τα Χριστούγεννα δώσε στους αγαπημένους σου την καλύτερη δυνατή σκέψη!

Αν αυτό που μετράει είναι όχι το δώρο αλλά η... σκέψη, αυτά τα Χριστούγεννα η Diesel σε παροτρύνει να χαρίσεις την καλύτερη δυνατή σκέψη εκεί έξω!

 

O χειμώνας έφτασε επιτέλους και πλέον μετράμε λιγότερες από 40 ημέρες μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολλές δουλειές αφού ήρθε ξανά η περίοδος των δώρων. Ξέρετε, αυτή η τρελή ώρα που τρέχουμε γύρω γύρω όλοι για να βρούμε το τέλειο δώρο για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο!

 

Όμως δεν έχει σημασία το τι θα αγοράσεις! Από μία κάλτσα μέχρι ένα σπορ αυτοκίνητο, είναι η σκέψη που μετράει, έτσι δεν λένε;! Η Diesel αυτά τα Χριστούγεννα κάνει τη διαφορά και προσφέρει σε όλους μας μια φοβερή λύση που θα μας ανακουφίσει από τα πολύωρα ψώνια και τις μακριές ουρές για το ταμείο... Γιατί φέτος δεν κάνεις δώρο μία σκέψη;! Είναι 100% προσωπικό, θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και κάποιον άλλο πιο... χαρούμενο, σωστά;

 

Κάνοντας τη... σκέψη, πραγματικότητα, η γιορτινή καμπάνια της Diesel αποτελείται από μερικά ξεκαρδιστικά, τολμηρά αλλά και άκρως stylish βίντεο των οποίων οι πρωταγωνιστές είναι λιγάκι άτυχοι με τα χριστουγεννιάτικά τους δώρα...

 

 

Αν βέβαια ψάχνεις τα πιο cool ρούχα και αξεσουάρ για να συνοδεύσουν τη γεμάτη αγάπη... σκέψη σου, δες παρακάτω τις ωραιότερες προτάσεις από τη Diesel!

 

Καταστήματα DIESEL
- Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι, Αθήνα

- Αγίας Σοφίας 12, Θεσ/νίκη

 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ