Αναζητάς τη δράση; Αυτό είναι το top αξεσουάρ για όσους ξεπερνούν καθημερινά τα όρια!

Αναζητάς τη δράση; Αυτό είναι το top αξεσουάρ για όσους ξεπερνούν καθημερινά τα όρια!

Το πρωτοποριακό καπέλο Dry Switch της New Era είναι εδώ για να σου προσφέρει στυλ και άνεση εν δράση!


Με lifestyle αέρα και έμπνευση από τη street κουλτούρα η νέα συλλογή της New Era ήρθε για να πάει το athleisure look σε next level. Απαραίτητη για σένα που ιδρώνεις καθημερινά βιώνοντας με ένταση τη ζωή στην πόλη είναι η συλλογή Dry Switch! 


Αφιερωμένη στους daily hustlers, σε αυτούς που ξεπερνούν τα όρια και αναζητούν τη δράση ζώντας την κάθε στιγμή στο έπακρο και με σύνθημα «Work hard, breathe easy» η συλλογή Dry Switch έχει σχεδιαστεί ακριβώς γι'αυτό το σκοπό!

 

Αναζητάς τη δράση; Αυτό είναι το top αξεσουάρ για όσους ξεπερνούν καθημερινά τα όρια!


Πρόκειται για ένα μοντέρνο καπέλο σχεδιασμένο με τελευταίας τεχνολογίας breathable air knit ύφασμα που αντέχει και αντιστέκεται στον ιδρώτα ακόμη και σε μία μορφή έντονης άσκησης όπως είναι το parkour και το free running. Σε ένα τόσο απαιτητικό άθλημα με καταιγιστική επίδειξη ικανοτήτων και epic jumps ο free runner χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση στο κόλπο και στην προσγείωση. Όλα γίνονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου και η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη και... δυστυχώς μαζί και ο ιδρώτας!

 

Το καπέλο Dry Switch υπόσχεται να σε βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση καθώς γίνεται ένα με το υπόλοιπο σώμα ενώ στεγνώνει γρήγορα παρέχοντας καλύτερη αίσθηση και άνεση!

 

 

Πέρα από την πρακτική τους πλευρά ωστόσο, τα Dry Switch θα μαγέψουν σίγουρα και τους πιο απαιτητικούς fashionistas αφού είναι σχεδιασμένα με βάση τα μεγαλύτερα trends της σεζόν! Τα έντονα χρώματα στα λογότυπα των Los Angeles Dodgers, Yankees και Boston Red Sox λάμπουν στο μπροστινό μέρος των καπέλων ενώ η απόχρωση πράσινου και γκρι γραφίτη του crown είναι αδιαμφισβήτητα το απόλυτο χρώμα του χειμώνα και συνδυάζεται εύκολα με οποιοδήποτε outfit!


Ανέδειξε το streetstyle look σου επιλέγοντας το αγαπημένο σου Dry Switch ανάμεσα στις σιλουέτες 9FORTY, 39THIRTY και A-Frame trucker. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις!


Τα καπέλα της συλλογής «Dry Switch» θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα. Μάθε περισσότερα στο Facebook New Era Greece αλλά και στο Instagram.

 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ