Η SWATCH και η FLIK FLAK

TIME TOGETHER: Η Swatch υμνεί τον δεσμό μεταξύ γονιού και παιδιού

Mία σειρά ρολογιών εμπνευσμένη από τον αθλητή της Swatch Proteam Xavier De Le Rue και την κόρη του, Margot.

 

Ο Γάλλος αθλητής του snowboard μεγάλων βουνών και αθλητής της Swatch Proteam Xavier De Le Rue και η τριών ετών κόρη του Margot ήταν η πηγή της έμπνευσης για το τρομακτικά χαριτωμένο ντουέτο ρολογιών TIME TOGETHER για μικρά και μεγάλα «τέρατα» στις πλαγιές και έξω από αυτές.

 

Η Swatch και η Flik Flak ήθελαν να φτιάξουν κάτι ειδικά για τον μαγικό δεσμό μεταξύ γονιού και παιδιού, κάτι που θα μπορούσαν να φορούν παιδιά και ενήλικες για να μοιάζουν μεταξύ τους. Και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερη συνεργασία από τον Xavier και τη Margot, η οποία, σε ηλικία τριών ετών, μόλις μαθαίνει να λέει την ώρα! Ο πατέρας και η κόρη φρόντισαν ώστε τα ρολόγια να είναι μια γιορτή για όλα όσα αγαπούν, κάνοντας brainstorming για να βρουν όλα όσα τους συγκινούν. Ο κατάλογος ξεκίνησε με παγωτό, γλυκά και άλματα και ολοκληρώθηκε με βουνά, σκι, snowboarding και τέρατα. Χάρη στην κοινή τους αγάπη για τον πλανήτη και την ύπαιθρο, τα ρολόγια κατασκευάστηκαν από υλικά βιολογικής προέλευσης και το λουράκι για το ρολόι Flik Flak, από ανακυκλωμένο PET.

 

Η SWATCH και η FLIK FLAK

 

Τα ρολόγια TIME TOGETHER, που εκπέμπουν την ενέργεια και των δύο brands, αποτυπώνουν τρομακτικά χαριτωμένους χαρακτήρες σε στιγμιότυπα δράσης στις πλαγιές, τόσο σε έκδοση για ενηλίκους όσο και σε χαριτωμένη έκδοση για παιδιά, οι οποίες δείχνουν παρόμοιες αλλά έχουν πολλές διασκεδαστικές σχεδιαστικές διαφορές. Με αυτά τα ρολόγια, τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά θα είναι ενωμένα, χαμογελαστά και στην ώρα τους όλη τη μέρα. 

 

Η SWATCH και η FLIK FLAK

 

Τα τέρατα του χιονιού έχουν περισσότερα δόντια και δύναμη στο σχέδιο SLIDE MASTER για ενηλίκους. Το μαύρο λουράκι και το καντράν κάνουν τα τέρατα, τα βουνά, τους κεραυνούς και τις σανίδες να δείχνουν πραγματικά εντυπωσιακά στον καρπό. Το σχέδιο NEW GENT χρησιμοποιεί υλικό βιολογικής προέλευσης στην κάσα, το μπρασελέ και το κούμπωμα.

 

Η SWATCH και η FLIK FLAK

 

Στο SLIDE MONSTER απεικονίζονται χαρούμενα τέρατα σε ολόκληρο το γεμάτο ζωντάνια ρολόι. Το FLIK FLAK POWER TIME βοηθά τα μικρά παιδιά να μάθουν να λένε την ώρα με απόλυτη αυτοπεποίθηση, χάρη στο χρωματικά κωδικοποιημένο σχέδιο που τα βοηθά να διακρίνουν ενστικτωδώς της διαφορά λεπτών και ωρών. Και αυτό δεν είναι το μόνο· η κάσα και το κούμπωμα είναι κατασκευασμένα από υλικό βιολογικής προέλευσης και το λουράκι από ανακυκλωμένα μπουκάλια από PET. Τα ρολόγια TIME TOGETHER κυκλοφορούν σε παιχνιδιάρικη και γεμάτη ζωντάνια συσκευασία στην οποία απεικονίζονται με λεπτομέρεια τα μικρά και μεγάλα τέρατα να κατεβαίνουν σαν βολίδες τις πλαγιές με σανίδες και σκι.

 

Η SWATCH και η FLIK FLAK

 

Το διπλό μοντέλο TIME TOGETHER θα διατίθεται στους ιστοτόπους Swatch.com, Flikflak.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Swatch από την 1η Δεκεμβρίου 2022.

 

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ