Δημιούργησε ένα αποκλειστικό και εξατομικευμένο ρολόι Swatch X Peanuts

Swatch X You: Δημιουργήστε ένα αποκλειστικό και εξατομικευμένο ρολόι Swatch X Peanuts

Το Swatch X You είναι η πλατφόρμα εξατομίκευσης όπου καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό ρολόι Swatch σε μόλις μερικά λεπτά.

Όπως ακριβώς ο χρόνος, έτσι και το Swatch X You, είναι στο χέρι σου να το κάνεις ό,τι εσύ θέλεις. Μόλις μερικές εβδομάδες μετά την πρώτη συλλογή Swatch X Peanuts που κυκλοφόρησε ποτέ, υποδεχόμαστε τρία ψηφιακά σχέδια, έτοιμα να χαρίσουν εξατομικευμένη χαρά στους καρπούς όλου του κόσμου. Πρόκειται για μια μοναδική χρονική στιγμή, όπου καθένας έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό ρολόι Swatch X Peanuts.

 

Ως ένα από τα πιο δημοφιλή κόμικς όλων των εποχών, το Peanuts υπενθυμίζει στους ανθρώπους το νόημα της ζωής: τη χαρά της συντροφικότητας. Ο Charles M. Schulz πέτυχε διάνα όταν δημιούργησε τον Snoopy και τους φίλους του, ενώ η Swatch είναι μια μάρκα που μοιράζεται αυτή την προσέγγιση για τη ζωή, αντικατοπτρίζοντας ευτυχισμένες στιγμές σε πολύχρωμα και καινοτόμα σχέδια ρολογιών.

 

Η παρέα Peanuts αποτελείται από ξεχωριστές προσωπικότητες, και η Swatch πιστεύει ακράδαντα στην προσωπική μοναδικότητα έκφραση. Το concept Swatch X You αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτή τη μοναδικότητα.

 

Το Swatch X You είναι η πλατφόρμα εξατομίκευσης όπου καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό ρολόι Swatch σε μόλις μερικά λεπτά. Η διαδικασία ξεκινά κουνώντας ένα εικονικό ρολόι Swatch πάνω σε ένα ψηφιακό σχέδιο και επιλέγοντας το επιθυμητό μοτίβο. Έπειτα ο χρήστης διαλέγει χρώμα μηχανισμού και ενδείξεων στο καντράν και στο τέλος υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ενός μηνύματος έως 15 χαρακτήρων στο πίσω μέρος της κάσας του ρολογιού. Το αποτέλεσμα; Ένα μοναδικό Swatch με κάσα ρολογιού διαμέτρου 41mm που διηγείται μια προσωπική ιστορία.

 

Πώς λειτουργεί;

1. Επίλεξε σχέδιο & μηχανισμό

2. Μετακίνησε, ζούμαρε, περίστρεψε για να δημιουργήσεις το ρολόι σου

3. Πρόσθεσε ένα προσωπικό μήνυμα

4. Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου online

 

Μέχρι τώρα, η πλατφόρμα Swatch X You έχει φιλοξενήσει επιλεγμένα ψηφιακά έργα από πρωτοπόρες είναι και τα σχέδια Swatch X MoMA και Swatch X Disney X Keith Haring. Τώρα ήρθε η ώρα να ανεβάσουμε το συνεργασίες, ιδιαίτερες περιστάσεις, και γεγονότα που καθόρισαν την πορεία του κόσμου. Μεταξύ αυτών δείκτη της χαράς και στην εξατομίκευση, με τρία ψηφιακά σχέδια που γιορτάζουν τον Snoopy και την παρέα Peanuts – όλα γεμάτα χαρακτήρα, φαντασία και σπουδαίες στιγμές από τα βιβλία κόμικς του Schulz.

 

Όλοι αγαπούν το Peanuts! Ό,τι προβλήματα κι αν έχουμε, οι φίλοι πάντα κάνουν τη ζωή μας πιο φωτεινή. Έτσι ακριβώς και το ψηφιακό αυτό σχέδιο που παρουσιάζει την παρέα σε πολλά διαφορετικά σενάρια. Βλέπουμε τη Lucy να ισορροπεί τον Woodstock στην κορυφή του κεφαλιού της, τον Linus και την αγαπημένη του κουβερτούλα, τον Charlie Brown να αποκοιμιέται, το Snoopy στην κορυφή μιας σκάλας, και πολλά άλλα. Κάθε μέρος αυτού του χρωματιστού σχεδίου αναπαριστά μια ξεχωριστή στιγμή στο χρόνο και καλεί τους fans του Swatch X You να επιλέξουν την ιστορία που τους ταιριάζει περισσότερο.


Υποδεχθείτε τον απόλυτο πρωταγωνιστή, τον Snoopy, το πιο cool μπιγκλ στον πλανήτη. Αυτό το ψηφιακό σχέδιο Swatch X You αποτελεί ωδή στο θρυλικό χαρακτήρα και το μικρό κίτρινο κολλητό του, τον Woodstock. Είναι χωρισμένο σε 4 κάθετα μέρη, δύο μονόχρωμα με τον Snoopy σε διάφορες στάσεις ύπνου ή ξύπνιου, ενώ ο Woodstock προσθέτει χρώμα και κίνηση στο υπόλοιπο σχέδιο.

 

Οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν το ρολόι Swatch X You οριζόντια, κάθετα, ή διαγώνια για ένα σχέδιο που τα έχει όλα.

 

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που η παρέα Peanuts δίδαξε στον κόσμο, αυτό θα ήταν ότι φιλία σημαίνει να είσαι μέλος μιας παρέας ακόμη και εάν καθένας είναι πολύ διαφορετικός από τους άλλους. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν με τουλάχιστον έναν από τους ξεχωριστούς και αξιαγάπητους χαρακτήρες, και αυτό ακριβώς γιορτάζει αυτό το σχέδιο Swatch X You. Τέσσερα χρωματιστά μέρη με τον Snoopy και τους φίλους του σε όλο τους το μεγαλείο, και την ατάκα ‘time is what you make of it’ να εμφανίζεται σε μια παιχνιδιάρικη φούσκα, ως μότο που υποστηρίζουν τόσο η Swatch όσο και το ίδιο το κόμικ Peanuts.

 

Τα τρία special edition σχέδια Swatch X You θα είναι διαθέσιμα online από τις 18 Νοεμβρίου 2021 για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ