Η Swatch χοροπηδάει στη χρονιά του κουνελιού

Swatch: Ένα ξεχωριστό ρολόι αφιερωμένο στη κινεζική Πρωτοχρονιά

Ένα συμβολικό ρολόι, για τη φετινή σειρά Chinese New Year Special.

 

Η Swatch αγαπάει να γιορτάζει τις διαφορετικές κουλτούρες, τις παραδόσεις και εκείνες τις στιγμές στη ζωή που είναι γεμάτες χαρά. Το πρώτο ρολόι της Chinese New Year Special κυκλοφόρησε το 1999 και, από τότε, η Swatch έχει δώσει ζωή στα διάφορα ζώα του Κινέζικου ζωδιακού κύκλου με τη δική της παιχνιδιάρικη πνοή. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του κουνελιού, και για να καλωσορίσει την Κινεζική Πρωτοχρονιά 2023, η Swatch δημιούργησε ένα ιδιαίτερο ρολόι, γεμάτο συμβολισμούς και, φυσικά χρώματα. Η Ειδική έκδοση για την Κινεζική Πρωτοχρονιά ξεχειλίζει από τόση ενέργεια και κέφι που ακόμη και όσοι δεν έχουν γεννηθεί τη Χρονιά του Κουνελιού θα θελήσουν να τη φορέσουν.

 

Η Swatch χοροπηδάει στη χρονιά του κουνελιού

 

Το Κουνέλι είναι το τέταρτο από τα ζώα του ζωδιακού κύκλου, και, σύμφωνα με τον κινεζικό θρύλο, αντιπροσωπεύει έναν δημοφιλή χαρακτήρα που αγαπάει να περιτριγυρίζεται από την οικογένεια και τους φίλους του. Όσοι έχουν γεννηθεί τη Χρονιά του Κουνελιού μπορεί να είναι ήσυχοι αλλά και συμπονετικοί, καλόκαρδοι, σοβαροί, ειλικρινείς και πολυμήχανοι.

 

Η Swatch χοροπηδάει στη χρονιά του κουνελιού

 

Το φετινό Chinese New Year Special είναι... όλο αυτιά. Το NEW GENT BIOCERAMIC τραβά τα βλέμματα με τους έντονους κόκκινους και τους χρυσαφί τόνους που συμβολίζουν την τύχη, τη ζωτικότητα, την αφθονία και την ευτυχία. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το μοντέλο είναι τα αυτιά: οι παιχνιδιάρικοι ωροδείκτες και λεπτοδείκτες έχουν τη μορφή «αυτιών κουνελιού» στο τυπωμένο σε στυλ καθρέφτη χρυσαφί κουνελάκι στο καντράν, η θηλιά στο λουράκι του ρολογιού έχει επίσης «αυτιά κουνελιού» και η ειδική συσκευασία έχει χρυσαφιές χειρολαβές στο σχήμα «αυτιών κουνελιού».

 

Το μοντέλο Chinese New Year Special θα διατίθεται στον ιστότοπο Swatch.com από την 1η Δεκεμβρίου 2022.

 

Facebook Instagram Twitter Youtube

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ