Το 880v12 της New Balance δημιουργήθηκε για μεγάλες αποστάσεις και διαχρονικό coolness

Η New Balance λανσάρει το πιο μαλακό παπούτσι της κατηγορίας του

Η New Balance μας καλωσορίζει στην κορυφαία τεχνολογία Fresh Foam x, στην πιο εξελιγμένη εκδοχή της μέχρι σήμερα και ένα παπούτσι που προσφέρει το πιο μαλακό πάτημα της κατηγορίας του, με εξαιρετική ανθεκτικότητα και απορρόφηση κραδασμών.

ADVERTORIAL

 

Είναι μερικά items που για όσους ακολουθούν το fitness lifestyle, χρειάζεται να βρίσκονται σε κάθε ντουλάπα. Για όσους περνούν τον χρόνο τους στο track, στον δρόμο, στη φύση, στο γυμναστήριο, στην πόλη - ένα αθλητικό παπούτσι είναι must. Όχι, όμως, οποιοδήποτε αθλητικό παπούτσι.

 

Από το design, μέχρι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο ένα αθλητικό, κάθε λεπτομέρεια παίζει βασικό ρόλο. Όσο αθλούμαστε, θέλουμε κάθε μας πάτημα να είναι μαλακό και κάθε χιλιόμετρο που κάνουμε να μας προσφέρει έξτρα ώθηση, παρά να μας κουράζει. Ακόμα και στο απογευματινό μας jogging στο πάρκο της γειτονιάς ή μετά από μια έντονη μέρα σε δουλειές στην πόλη, θέλουμε όση περισσότερη άνεση γίνεται. Κι εδώ έρχεται το νέο 880v12 της New Balance.

 

Το 880v12 της New Balance δημιουργήθηκε για μεγάλες αποστάσεις και διαχρονικό coolness

 

Είτε το τρέξιμο έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας τα τελευταία χρόνια, είτε μόλις μπήκατε στον κόσμο του running, είτε για εσάς είναι απλώς τρόπος ζωής, η New Balance δημιούργησε ένα αθλητικό παπούτσι που απευθύνεται σε όλους. Γνωστή για τις καινοτόμες τεχνολογίες της, τώρα μας καλωσορίζει στην κορυφαία τεχνολογία Fresh Foam x στην πιο εξελιγμένη εκδοχή της μέχρι σήμερα, μέσα από ένα παπούτσι που προσφέρει το πιο μαλακό πάτημα της κατηγορίας του, με εξαιρετική ανθεκτικότητα και απορρόφηση κραδασμών.

 

Για όσους το τρέξιμο είναι βασικό κομμάτι της ζωής τους, το 880v12 θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα της καθημερινότητάς τους. Κι αυτό γιατί σε συνδυασμό με τον αφρό Fresh Foam x, το παπούτσι αυτό περιλαμβάνει και αφρό EVA για μεγαλύτερα ποσοστά απορρόφησης αλλά και μείωση των κραδασμών προς τη φτέρνα. Είτε λοιπόν τρέχετε σε στίβο, είτε στο πάρκο της γειτονιάς σας, το τρέξιμο γίνεται αυτόματα ασφαλέστερο, μαλακότερο και πιο αποτελεσματικό. 

 

Το 880v12 της New Balance δημιουργήθηκε για μεγάλες αποστάσεις και διαχρονικό coolness

 

Ο λόγος που το 880v12 βρίσκεται ήδη ψηλά στη λίστα με τις προτιμήσεις όλων, όμως, είναι ακριβώς το ότι δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές ή αθλητικούς τύπους. Το πάνω μέρος του 880 είναι κεντημένο με ενιαία ύφανση και εξασφαλίζει ευρύτατη διαπνοή στο πόδι όταν τη χρειάζεται - ειδικά όταν το φοράμε όλη την ημέρα - ενώ η τεχνολογία N-Durance από ανθεκτικό καουτσούκ επιμηκύνει την διάρκεια ζωής του. Επομένως, περισσότερα βήματα, πολλά χιλιόμετρα και ένα αθλητικό παπούτσι που παραμένει ανθεκτικό και μαλακό. Τα ποιοτικά υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο, συνδυάζονται ιδανικά με τους ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς του σε ανδρικά και γυναικεία, ενώ συντελούν στο να δείχνει πάντα cool, στο track, στο γυμναστήριο, στην πόλη ή οπουδήποτε αλλού. Ένα αθλητικό παπούτσι για όλους.

 

Το 880v12 της New Balance δημιουργήθηκε για μεγάλες αποστάσεις και διαχρονικό coolness

 

 

Θα βρείτε το 880v12 σε όλα τα καταστήματα New Balance, στο www.newbalance.gr και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ