Η Αντωνία Καούρη με σανδάλια Dr. Martens στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα

Η Αντωνία Καούρη εντυπωσίασε με σανδάλια Dr. Martens στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το αγαπημένο brand Dr. Martens, που στηρίζει τους νέους μουσικούς εδώ και δεκαετίες, πρόσθεσε μια ακόμη σημαντική στιγμή στην πορεία του.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Αντωνία Καούρη ανέβηκε στη σκηνή του ΟΑΚΑ ως opening act των Coldplay, στην πιο πολυσυζητημένη συναυλία του καλοκαιριού, επιλέγοντας να φορέσει τα στιλάτα σανδάλια Dr. Martens Voss Hydro, ξεσηκώνοντας το κοινό με τα νέα της τραγούδια στα οποία έχει κάνει και την παραγωγή.

Με ελαφριά κατασκευή αιχμής, που παραμένει πιστή στις κλασικές σιλουέτες που μας έχει συνηθίσει η DOC στις μπότες της, τα Hydro Voss sandals στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε αυτό το μοναδικό show!

Την Αντωνία Καούρη, συνόδευσε ο μουσικός Κωνσταντίνος Κρομμύδας ο οποίος επέλεξε τα 1460 Pascal Bex leather lace up boots.

Η Αντωνία Καούρη εντυπωσίασε με σανδάλια Dr. Martens στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα Facebook Twitter

Τα κλασικά Dr. Martens μποτάκια με την χαρακτηριστική κίτρινη βελονιά, έχουν υιοθετηθεί από διάφορους μουσικούς και υποκουλτούρες, όπως το punk, το grunge και το rock, χάρη στην τολμηρή τους αισθητική και την δυναμική τους προσωπικότητα. Αναγνωρίζοντας την επιρροή της μουσικής στη διαμόρφωση της ταυτότητάς της, η Dr. Martens συνεχίζει να υποστηρίζει τους νέους καλλιτέχνες μέσω συνεργασιών, ενισχύοντας τη σύνδεση του brand με τη μουσική κουλτούρα.

Η Αντωνία Καούρη επιλέχθηκε από τους Coldplay ως opening act στις δύο sold-out συναυλίες τους που πραγματοποιήθηκαν στο ΟΑΚΑ στις 8 και 9 Ιουνίου, προσελκύοντας 60.000 θεατές! Μονοπώλησε τις συζητήσεις λόγω του ταλέντου της και της εντυπωσιακής σκηνικής της παρουσίας οπότε και το look της δεν θα μπορούσε να μην είναι cool & casual όπως είναι άλλωστε και η ίδια.

Για τις πρόβες τις στο studio η τραγουδίστρια εμφανίστηκε να φορά τα ιδιαίτερα Blaire Quad Hardware σανδάλια, με τα εντυπωσιακά τρουκς ενώ στις πρόβες στον χώρο της συναυλίας, εμφανίστηκε με τα κλασικά αγαπημένα platform σανδάλια Blaire Quad Black Hydro.

Η Αντωνία Καούρη εντυπωσίασε με σανδάλια Dr. Martens στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα Facebook Twitter

Η επιλογή της Αντωνίας Καούρη να φορέσει Dr. Martens στη σκηνή ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σύνδεση της μουσικής και της μόδας, ενώ η υποστήριξη της εταιρείας σε νέα ταλέντα συνεχίζει να εμπνέει και να ενδυναμώνει τη δημιουργική έκφραση.

Η νέα συλλογή της DR. MARTENS είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της DR. MARTENS σε Ελλάδα, Κύπρο & Ρουμανία είναι ο Όμιλος Φάις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Red Means Go: Η HUGO ντύνει τη γενιά που φτιάχνει το δικό της μέλλον

Στυλ & Ομορφιά / Red Means Go: Η HUGO ντύνει τη γενιά που φτιάχνει το δικό της μέλλον

Η συλλογή HUGO Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2026 σχεδιάστηκε για όσους βρίσκονται σε μετάβαση – ανάμεσα σε δουλειές, ιδέες, πόλεις – και θέλουν ρούχα που συμβαδίσουν με μια ζωή που δεν προχωρά σε ευθεία γραμμή.
THE LIFO TEAM
Η τεχνολογία πίσω από την έξυπνη περιποίηση της σειράς KORRES Greek Yoghurt

Στυλ & Ομορφιά / Η τεχνολογία πίσω από την έξυπνη περιποίηση της σειράς KORRES Greek Yoghurt

Ας ανοίξουμε τη συζήτηση γύρω από το μικροβίωμα, την ισορροπία της επιδερμίδας και το πώς η καθημερινή περιποίηση μπορεί να γίνει πιο ευφυής, πιο στοχευμένη και πιο κοντά στην πραγματική ζωή, χωρίς περιττές υποσχέσεις.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ