Βλεφάρισες το νύχι; Το νέο nail and beauty salon στην Κυψέλη
Τα χαλαρωτικά χρώματα του χώρου και οι chill summer vibes ήχοι δημιουργούν ένα περιβάλλον που σε κάνει να ξεφεύγεις από το άγχος της καθημερινότητας

Βλεφάρισες το νύχι;: Το νέο nail and beauty salon στην Κυψέλη

Στην Κυψέλη απολαμβάνουμε περιποίηση σε έναν χώρο που χαρίζει χαμόγελα

Το καλοκαίρι σού φτιάχνει τη διάθεση, σου δημιουργεί μια αισιοδοξία, αλλά ταυτόχρονα και την επιθυμία να είσαι πιο όμορφη ή όμορφος, κάνοντας μικρά δωράκια περιποίησης στον εαυτό σου. Το «Βλεφάρισες το νύχι;» είναι το νέο nail and beauty salon στην αγαπημένη μας Κυψέλη που σου φτιάχνει ακόμα περισσότερο τη διάθεση σε μια ατμόσφαιρα χαλαρωτική και ευχάριστη.  

 

Σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιοχές της Αθήνας, που κάνει δυναμικό comeback ως ανερχόμενη πολυπολιτισμική γειτονιά, το «Βλεφάρισες το νύχι;» προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ και περιποίησης βλεφαρίδων σε κάθε πελάτισσα και πελάτη, αλλά κυρίως καταφέρνει να δημιουργεί χαμόγελα ικανοποίησης σε όποιον περάσει την πόρτα του.

 

Τα χαλαρωτικά χρώματα του χώρου και οι chill summer vibes ήχοι δημιουργούν ένα περιβάλλον που σε κάνει να ξεφεύγεις από το άγχος της καθημερινότητας, ενώ απολαμβάνεις τη φροντίδα της ομάδας που σε περιμένει πάντα έτοιμη να σου προσφέρει ό,τι καλύτερο.

 

Τα χαλαρωτικά χρώματα του χώρου και οι chill summer vibes ήχοι δημιουργούν ένα περιβάλλον που σε κάνει να ξεφεύγεις από το άγχος της καθημερινότητας, ενώ απολαμβάνεις τη φροντίδα της ομάδας που σε περιμένει πάντα έτοιμη να σου προσφέρει ό,τι καλύτερο. Τα cruelty free προϊόντα πρωταγωνιστούν στις επιλογές, ενώ τα κορίτσια θα σου προτείνουν τα χρώματα που σου ταιριάζουν και αν τις ακούσεις, δεν θα χάσεις. Ακόμα και εκείνη η απόχρωση που νόμιζες ότι είναι too much μοιάζει να είναι η κατάλληλη επιλογή που θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα. 

 

Εξάλλου, στο «Βλεφάρισες το νύχι» το μότο είναι «δίνουμε περισσότερο χρώμα στα πιο πολύχρωμα χαμόγελα της πόλης». Κι επειδή τα χέρια και τα μάτια μιλάνε την ίδια γλώσσα ανεξαρτήτως φύλου και φυλής, εδώ θα βρεις μια γλώσσα που σε εκφράζει απόλυτα. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσεις την περιποίηση και θα φύγεις χαμογελώντας!

 

Βλεφάρισες το νύχι; Το νέο nail and beauty salon στην Κυψέλη
Στο «Βλεφάρισες το νύχι» το μότο είναι «δίνουμε περισσότερο χρώμα στα πιο πολύχρωμα χαμόγελα της πόλης».

 

Βλεφάρισες το νύχι; Το νέο nail and beauty salon στην Κυψέλη
Το «Βλεφάρισες το νύχι;» προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ και περιποίησης βλεφαρίδων σε κάθε πελάτισσα και πελάτη

 

Δάφνιδος 36, Αθήνα, 213 0460988, 
www.vlefarisestonuxi.com, Instagram

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ