«Unleash the Bubble»: Πώς μία ανατρεπτική ιδέα έγινε το ιδανικό συστατικό για τα αγαπημένα μας cocktails

«Unleash the Bubble»: Πώς μία ανατρεπτική ιδέα έγινε το ιδανικό συστατικό για τα αγαπημένα μας cocktails

Τα Three Cents έχουν την κατάλληλη γεύση, το άρωμα και εγγυημένα άφθονες φυσαλίδες μέχρι την τελευταία γουλιά, για το τέλειο cocktail.

ADVERTORIAL

Γνωρίζατε ότι η σαμπάνια προήλθε από μια τυχαία διαδικασία ζύμωσης του κρασιού, που τελικά άρεσε τόσο πολύ στους κατοίκους της περιοχής της Καμπανίας, που έγινε αγαπημένη για όλο τον κόσμο; Ξέρατε ότι το χωνάκι του παγωτού ανακαλύφθηκε τυχαία σε ένα πανηγύρι, όταν ένας πλανόδιος πωλητής παγωτού ξέμεινε από δοχεία σερβιρίσματος και o διπλανός του, που πουλούσε βάφλες, σκέφτηκε να φτιάξει ένα ρολό από έτοιμες βάφλες για να σερβιριστεί το παγωτό;

 

Έχετε σκεφτεί, πόσες φορές μια αντισυμβατική ιδέα ή ακόμα κάνοντας κάτι που κάνουν και άλλοι, αλλά με διαφορετικό τρόπο και φιλοσοφία, όπως για παράδειγμα το να χρησιμοποιεί κανείς φυσικά αρώματα και γεύσεις σε μία σόδα, μπορεί να γίνει μια αγαπημένη συνήθεια; Κι όμως, κάτι τόσο απλό, μπορεί να κάνει «bubble up» τον κόσμο σας.

 

 

 

Κάπως έτσι μαθαίνουμε και την αληθινή ιστορία που κρύβεται πίσω από τη σύλληψη και δημιουργία των αναψυκτικών και mixers Three Cents. Μέσα από τη νέα καμπάνια τους με τίτλο «Unleash the Bubble!», ταξιδεύουμε στο «Διεθνές Συμπόσιο Σόδας», όπου ένας φιλόδοξος νεαρός παρουσιάζει τη πρωτοποριακή και αντισυμβατική ιδέα του. Η ανατρεπτική ιδέα του νεαρού μπορεί να φέρνει αναβρασμό και αναστάτωση στους γηραιούς συμμετέχοντες, αλλά είναι αυτή, που στο τέλος θα τους κερδίσει, μέσα από το άνοιγμα μίας Three Cents Pink Grapefruit Soda.

 

Όπως έγινε και στην πραγματικότητα, καθώς τα Three Cents δημιουργήθηκαν από ανθρώπους με διαφορετική και ξεχωριστή φιλοσοφία και έχουν ήδη κατακτήσει περίοπτη θέση σε κορυφαία bars στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στις προτιμήσεις μας.

 

Απελευθερώστε, λοιπόν, τις φυσαλίδες και απολαύστε τα αυθεντικά, φτιαγμένα με φροντίδα και φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα, Three Cents, που αναβαθμίζουν την εμπειρία της απόλαυσης και στο σπίτι, είτε ως κορυφαίο mixer που εγγυάται ένα εξαιρετικό cocktail, είτε ως ένα premium αναψυκτικό. Τα Three Cents έχουν την κατάλληλη γεύση, το άρωμα και εγγυημένα άφθονες φυσαλίδες μέχρι την τελευταία γουλιά, για το τέλειο cocktail.

 

Κάπως έτσι, έχετε πλέον την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας cocktail ή long drink εύκολα, χρησιμοποιώντας 2-3 υλικά και να απολαύσετε την εμπειρία ενός ποτού φτιαγμένου από έναν bartender. Αρκεί τελικά, μια απίστευτη, ανεπιτήδευτη ιδέα, για να αλλάξει η ζωή σας και να βρείτε το νέο σας «κόλλημα».

 

Η πρότασή μας: απολαμβάνετε τα Three Cents σε cocktails (θα βρείτε συνταγές εδώ) ή ως ένα δροσερό bubbly αναψυκτικό, ακούγοντας τις λίστες Three Cents στο Spotify.

 

 

Απολαύστε υπεύθυνα.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ