Τα αξεσουάρ που θα βάλουμε στη λίστα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Τα αξεσουάρ που θα βάλουμε στη λίστα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα

H Mobile Technology συνεργάζεται με την iWALK και παρουσιάζει δύο gadgets που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και πιο ασφαλή.

Όταν μιλάμε για σύγχρονη τεχνολογία, οι περισσότεροι από εμάς (οι κοινοί θνητοί που δεν ασχολούμαστε με backend και λογισμικά) φέρνουμε στο μυαλό μας εκείνα τα μαγικά gadgets που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και άνετη. Όταν μάλιστα η ζωή μας αλλάζει λόγω των συνθηκών, τα gadgets που αναζητάμε είναι αυτά που μπορούν να μας λύσουν τα χέρια.


Ο UVC Αποστειρωτής Συσκευών & Pad Ασύρματης Φόρτισης της iWALK είναι εκείνο το απαραίτητο εργαλείο που αποστειρώνει και απολυμαίνει τις συσκευές σου. Υπάρχει κάτι πιο χρήσιμο και επίκαιρο για εσένα και τους αγαπημένους σου; Τώρα που όλοι γνωρίσαμε τις επιπτώσεις ενός ιού, χρειαζόμαστε την υψηλή τεχνολογία της iWALK, η οποία σου επιτρέπει όχι μόνο να απολυμάνεις τις καθημερινές συσκευές που εκτίθενται στα μικρόβια αλλά και να φορτίσεις το smartphone ή το tablet σου ασύρματα.


Και επειδή η φόρτιση είναι αυτό που μας έχει απασχολήσει όλους από τότε που η καθημερινότητά μας έγινε mobile depended, η Scorpion Air Power Bank της iWALK αλλάζει όσα ήξερες για την κατηγορία, αφού αυτό το γκατζετάκι αφήνει πολύ πίσω του όλα τα υπόλοιπα made in China και αποκαλύπτει όλα τα πλεονεκτήματα της ασύρματης φόρτισης σε ελάχιστο χρόνο. Τα τρία ενσωματωμένα καλώδια που διαθέτει σου επιτρέπουν να φορτίσεις άνετα 3 συσκευές ταυτόχρονα (πόσες φορές μέχρι τώρα το έχεις ευχηθεί αυτό;) και, φυσικά, η ίδια η συσκευή επαναφορτίζεται σε μόλις 4,5 ώρες!


Αν ψάχνεις το δώρο που θα κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα στους αγαπημένους σου (ακόμα καλύτερα, αυτό που θα ζητήσεις από εκείνους), σημείωσε αυτά τα δύο μικρά τεχνολογικά θαύματα της iWALK που κάνουν τη ζωή πιο ασφαλή, πιο εύκολη και σίγουρα πιο up to date. Μαζί τους σημείωσε και το όνομα της Mobile Technology που φέρνει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τα προϊόντα της iWALK, εδραιώνοντας μια συνεργασία που έχει να δώσει πολλά.


Εξάλλου, η Mobile Technology γνωρίζει από υψηλή τεχνολογία και καινοτομία και μοιράζεται αυτήν τη γνώση με όλους εμάς μέσα από το site της www.mobiletechnology.gr. Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα της iWALK, τα οποία σύντομα θα μπορείς να παραγγείλεις online. Προς το παρόν, αναζήτησέ τα στο Public Marketplace και κάνε την καθημερινότητά σου λίγο πιο εύκολη. Κι αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό δώρο της εποχής...

 

SCORPION AIR Power Bank 12000mAh

Ένα πανίσχυρο ασύρματο powerbank γρήγορης φόρτισης, εξοπλισμένο με 3 ενσωματωμένα καλώδια για να φορτίζει ταυτόχρονα 3 διαφορετικές συσκευές. Φορτίζει κινητά, laptops και tablets εξίσου γρήγορα και με υψηλή απόδοση, ενώ η ίδια η συσκευή επαναφορτίζεται εντός 4,5 ωρών μέσω της λειτουργίας Pass-Trough, 5 ώρες ταχύτερα από τα υπόλοιπα powerbanks της αγοράς! Διαθέτει θύρα lightning, καθώς και υποδοχή USB-C, η οποία όμως λειτουργεί παράλληλα και ως έξοδος USB-C για γρήγορη φόρτιση και υψηλή απόδοση. Συνδυάζοντας τη στιβαρή κατασκευή με την υφή σιλικόνης, το Scorpion Air Plus συγκρατεί σταθερό το κινητό σου στη θέση του όσο το φορτίζεις. Βρείτε το εδώ.

 

UVC Αποστειρωτής Συσκευών & Pad Ασύρματης Φόρτισης

Αξιοποιώντας την υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία εκπέμπει στα 250-280 χιλιοστά, αποστειρώνει και απολυμαίνει αποτελεσματικά τόσο το κινητό σου όσο και άλλες συσκευές/αντικείμενα που δεν μπορείς να καθαρίσεις με νερό. Μπορεί να αξιοποιηθεί και ως συσκευή αρωματοθεραπείας, αφού, ρίχνοντας δυο σταγόνες από το αγαπημένο σου άρωμα* στην ειδική υποδοχή, το κινητό σου θα είναι καθαρό και ταυτόχρονα θα αναδίδει φρεσκάδα. Με δύο επιλογές απολύμανσης, το κουτί αποστείρωσης έχει χωρητικότητα που επαρκεί για μεγάλη ποικιλία smartphones (το μεγαλύτερο μέγεθος που μπορεί να χωρέσει είναι το iPhone 11 Pro Max.) και φορτίζει με ασφάλεια όλα τα κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν τη λειτουργία της ασύρματης φόρτισης από την πίσω πλευρά. Bρείτε το εδώ.

 

*Το άρωμα δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

 

www.mobiletechnology.gr

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ