5 ζεστά σνακ που θα είναι έτοιμα σε 5 λεπτά

5 ζεστά σνακ που θα είναι έτοιμα σε 5 λεπτά

Από napolitana, μέχρι mac n cheese: Αυτά τα σνακ χρειάζονται μόνο 5 λεπτά.

ADVERTORIAL

Μπορεί 5 λεπτά για κάποιους να είναι πολλά και για κάποιους άλλους λίγα. Αυτό, βέβαια, εξαρτάται - κάποιοι από εμάς μπορεί να χρειάζονται τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο για να επιλέξουν ακόμα τα μακαρόνια που θα φτιάξουν. Ωστόσο, το πρόβλημα έχει λυθεί ως τώρα, με τα Knorr Snack Pots που έχουν διαλέξει τις καλύτερες γεύσεις και τις προσφέρουν έτοιμες σε 5 μόνο λεπτά.

 

Παράλληλα, τα Knorr Snack Pots διαθέτουν μία μεγάλη ποικιλία από γεύσεις που μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας - και το εννοούμε.

 

5 ζεστά σνακ που θα είναι έτοιμα σε 5 λεπτά

 

Carbonara στο binge watching
Έχοντας τελειώσει όλες τις σεζόν από τις σειρές που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον και παράλληλα η γνωστή πλατφόρμα ακύρωσε κάποιες από τις αγαπημένες μας σειρές, η αναζήτηση ενός νέου show χρειάζεται κάποιο χρόνο. H Knorr Snack Pot Carbonara θέλει μόνο νερό και 5' για να ετοιμαστεί, όσο ταυτόχρονα συζητάμε στα group chat για νέες binge watching προτάσεις από την παρέα.

 

5 ζεστά σνακ που θα είναι έτοιμα σε 5 λεπτά

 

Bolognese στη «σύνδεση» με το χωριό
Στο τηλεφώνημα της μαμάς από το χωριό και στο ερώτημα του τι μαγειρέψαμε, η απάντηση είναι «μακαρόνια με κιμά». Παραλείπουμε, βέβαια, ότι μας πήρε μόλις 5' και ουσιαστικά προσθέσαμε μόνο νερό -γιατί τι σημασία έχει άλλωστε; Τα Knorr Snack Pot Bolognese ήταν έτοιμα και ζεστά. Ταιριάζουν εξίσου και όταν έχει κανείς κλειστή κάμερα στο call με τη δουλειά. 

 

5 ζεστά σνακ που θα είναι έτοιμα σε 5 λεπτά

 

Napolitana στο cocooning
Είναι πολύ σημαντικό να έχει βρει κανείς την τέλεια θέση στον καναπέ, η καρό φλις κουβέρτα να έχει πάρει το τέλειο σχήμα και να έχουμε «βυθιστεί» στη χαλάρωση. Το μόνο που μπορεί να διακόψει το coziness είναι το χρονικό σημείο που ξεκινάμε να πεινάμε. Με το Knorr Snack Pot Napolitana σε 5' έχουμε επιστρέψει στον καναπέ και απολαμβάνουμε την γεύση των spaghetti και της αρωματικής σάλτσας. 

 

5 ζεστά σνακ που θα είναι έτοιμα σε 5 λεπτά

 

Όλες οι παραπάνω καταστάσεις έχουν ένα κοινό: τα 5' που θέλουμε να διαθέσουμε στην γευστική μακαρονάδα μας. Το ίδιο ισχύει και για όσους είναι gamers και δεν θέλουν να αφήσουν το game στη μέση - το Knorr Snack Pot Cream & Herbs είναι η ιδανική επιλογή. Όσο για τους γονείς που τρέχουν να τα προλάβουν όλα, τα Knorr Snack Pot Mushroom με κρεμώδη fusilli θα σας δώσουν δύναμη και θα σας χορτάσουν.

 

5 ζεστά σνακ που θα είναι έτοιμα σε 5 λεπτά


Έτσι, τα αγαπημένα μας ζυμαρικά βρίσκονται ζεστά στα χέρια μας, εύκολα, γρήγορα και κυρίως, νόστιμα. Και για όσους έχουν να διαθέσουν μόνο 5', τα Knorr Snack Pots «λένε» 5' και το εννοούν.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ