Τα lunch break με τον γάτο μου
Όσο δουλεύω εκείνος κοιμάται, μας προστατεύει από αόρατες απειλές, κάνει αλλόκοτα και ξαφνικά σπριντ ή ασχολείται πάλι με τα beauté του.

Τα lunch break με τον γάτο μου

Ο γάτος μου δοκίμασε τα καινούργια γεύματα Purina Gourmet και κάπως έτσι ξεκίνησε μια νέα συνήθεια.

ADVERTORIAL

Δεν είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρη αν το γεγονός ότι τελευταία δουλεύω όλο και περισσότερο από το σπίτι έχει χαροποιήσει τον γάτο μου ή αν το ύφος που εγώ διαβάζω ως ευχαρίστηση θα μεταφραζόταν πιο σωστά σε κάτι του τύπου: «Πάλι εδώ εσύ;». Όπως και να έχει, δύο πράγματα μπορώ να πω με σιγουριά, ότι περνάμε πλέον περισσότερο χρόνο μαζί και ότι κάνει μπάνιο (πολύ) πιο συχνά από εμένα. 

 

Αφού πληκτρολογήσει με τις πατούσες του όλα όσα χρειάζεται στο laptop μου συνήθως αποσύρεται. Όσο δουλεύω εκείνος κοιμάται, μας προστατεύει από αόρατες απειλές, κάνει αλλόκοτα και ξαφνικά σπριντ ή ασχολείται πάλι με τα beauté του. Έχουμε παράλληλη δραστηριότητα αλλά οι στιγμές που περνάμε πραγματικά παρέα είναι όταν κάνω διάλειμμα για φαγητό και τρώμε μαζί. 

 

Τα lunch break με τον γάτο μου
Όταν πρόσφατα τον ενημέρωσα πως είμασταν και οι δυο καλεσμένοι σε ένα online event «Γατο-στρονομίας» δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται.

 

Όταν πρόσφατα τον ενημέρωσα πως είμασταν και οι δυο καλεσμένοι σε ένα online event «Γατο-στρονομίας» δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται. Όταν βέβαια, στο πλαίσιο του event, έφτασαν στη πόρτα μας μια ντουζίνα γεύματα PURINA Gourmet μαζί με δύο πιάτα που ετοίμασε ειδικά για την εκδήλωση ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, το κλίμα άλλαξε.

 

Καθίσαμε και πάλι να φάμε μαζί. Όσο εγώ απολάμβανα την σφαίρα σολομού που έκρυβε μέσα άγριο μαϊντανό και κρέμα λεμονιού, ο γάτος μου δοκίμασε για πρώτη φορά την νέα PURINA Gourmet Gold «H Καρδιά της Γεύσης» που αντίστοιχα έκρυβε και εκείνη μια έκπληξη.

 

Τα lunch break με τον γάτο μου
Αφού πληκτρολογήσει με τις πατούσες του όλα όσα χρειάζεται στο laptop μου συνήθως αποσύρεται.

 

 

Η νέα σειρά της PURINA Gourmet περιλαμβάνει μια ποικιλία από τρυφερές μους με βοδινό, κοτόπουλο, σολομό και άλλες γεύσεις, με μια ζουμερή σάλτσα στο εσωτερικό. Για πρώτη φορά και για να ταιριάξουν τα γεύματά μας διαλέξαμε την μους σολομού και το απροσδόκητο, ζουμερό κέντρο επικροτήθηκε με γουργουρητά.

 

Αργότερα ήρθε η ώρα για την επίσης ολοκαίνουργια σειρά PURINA Gourmet «Nature’s Creations» που στηρίζεται σε προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, χωρίς χρωστικές και πρόσθετες αρωματικές ύλες ή συντηρητικά. Για να φάμε υγιεινά και να μην παραλείψουμε τα λαχανικά μας το μενού για μένα είχε κοτόπουλο με σπανάκι και καρότα και για τον γάτο μου σιγομαγειρεμένα μίνι φιλετάκια από κοτόπουλο γαρνιρισμένα με σπανάκι και ντομάτες.

 

Τα lunch break με τον γάτο μου
PURINA Gourmet «Nature’s Creations» & PURINA Gourmet Gold «H Καρδιά της Γεύσης»

 

Τα ραντεβού μας για φαγητό συνεχίζονται κάθε μέρα και τα μενού μας συντονίζονται πλέον συχνά. Τα μεσημέρια κάνουμε διάλλειμα για κάτι healthy και εκείνος έχει να διαλέξει από τα «Nature’s Creations»: ψάρια ωκεανού με σπανάκι και ρύζι, τόνο με ντομάτες και ρύζι, αρνί με ντομάτες και άγριο καρότο, γαλοπούλα, βοδινό με αρακά και καρότα κ.α.

 

Το βράδυ πάλι ή όταν η μέρα είναι λίγο πιο δύσκολη και χρειαζόμαστε comfort food η «Καρδιά της Γεύσης» είναι η γκουρμέ επιλογή: απαλή και λεία μους με βοδινό, κοτόπουλο, σολομό ή τόνο με την ζουμερή έκπληξη στο κέντρο κάθε μερίδας.

 

Τα lunch break με τον γάτο μου
Ο γάτος μου.

 

Άλλες φορές περιμένει υπομονετικά να φτάσει στο κέντρο και άλλες πάει κατευθείαν στο κέντρο για να καταβροχθίσει πρώτα το ζουμί και να συνεχίσει έπειτα το γεύμα του με την μους.  Πιστεύω πως δεν είναι έλλειψη τρόπων, είναι θέμα προτίμησης και διάθεσης.

 

Τα μενού μας δεν ταιριάζουν πάντα. Πολλές είναι και οι φορές που έχω την έντονη υποψία πως ο γάτος μου τρώει καλύτερα από εμένα. Το γατομενού μπορεί να έχει μους και άγρια καρότα και το δικό μου φακές από χτες. Παρόλα αυτά τρώμε παρέα. Και μετά επιστρέφουμε και οι δύο στον υπολογιστή. Ο ένας μπροστά στο πληκτρολόγιο και ο άλλος πάνω σε αυτό…

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ