Έξυπνα tips για να ανανεώσετε εντελώς τον κήπο και το σπίτι σας

Έξυπνα tips για να ανανεώσετε εντελώς τον κήπο και το σπίτι σας

Τα Praktiker αλλάζουν και μαζί αλλάζει και το σπίτι μας για το φετινό καλοκαίρι.

ADVERTORIAL

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο, πιο πολύ από ποτέ είναι ιδανική στιγμή για να απολαύσουμε ακόμη περισσότερο το σπίτι μας.

 

Πάντα το καλοκαίρι, η διάθεσή μας αλλάζει. Μαζί της, αλλάζει και το σπίτι μας, ο χώρος που μας φιλοξένησε τόσο καιρό (περισσότερο από άλλες φορές) και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω μαζί του και να τον αλλάξουμε, να τον ανανεώσουμε και να του δώσουμε νέα μορφή για να απολαύσουμε μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές. Ένας όμορφα διατηρημένος κήπος, με άνετα έπιπλα και σωστή διακόσμηση, μπορεί να γίνει η προσωπική μας καλοκαιρινή «όαση», ειδικά αν τη φετινή χρονιά οι καλοκαιρινές εξορμήσεις είναι πιο περιορισμένες από άλλες φορές.

 

Την έμπνευση για την καλοκαιρινή εκδοχή του σπιτιού, μας τη δίνει η Praktiker, μέσα από μία απόλυτα καλοκαιρινή ματιά, γεμάτη ανανέωση και φρεσκάδα.

 

 

 

Ξεχωριστά διακοσμητικά, άνετα μαξιλάρια, boho πολυθρόνες σαν κούνιες και έπιπλα κήπου που φέρνουν το καλοκαίρι: για μία ακόμη χρονιά, είναι όλα στα Praktiker. Είναι μία ιδανική στιγμή για να ένα ολικό make over στον κήπο, που θα μας δώσει την απαραίτητη διάθεση για πειραματισμούς και πολλές στιγμές χαλάρωσης. Ένα σετ άνετων καναπέδων μέσα στο πράσινο, έπιπλα από bamboo, μερικά κρεμαστά φωτάκια - ένα σκηνικό που έχουμε στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε «καλοκαίρι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Praktiker Hellas (@praktiker_hellas) στις

 

 

Tip: Μπορείτε να επενδύσετε και σε μεγάλες μαξιλάρες για όσους θέλουν να κάτσουν στο γκαζόν, αλλά και μικρά βοηθητικά τραπεζάκια έτσι ώστε αν έχετε καλεσμένους να μη χρειάζεται να κάθονται πολύ κοντά για να χωρέσουν στο τραπέζι.

 

Μέσα από έξυπνες ιδέες, λοιπόν, μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς τον χώρο μας και να του δώσουμε μία νέα πνοή, έτσι ώστε να μπορούμε να χαλαρώνουμε κάνοντας ηλιοθεραπεία στον κήπο, να απολαμβάνουμε aperitivo με τους φίλους μας τα απογεύματα ή να εργαζόμαστε - για όσους δουλεύουν από το σπίτι. Ακόμα κι αν ο χώρος σας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, στα Praktiker μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα έπιπλα και διακοσμητικά που θα ταιριάξουν ιδανικά, από μία συλλογή που ανανεώνεται συνεχώς. Σε περίπτωση που χρειάζεστε πιο εξειδικευμένες συμβουλές για τον χώρο σας, οι garden experts της Praktiker θα σας κατευθύνουν αναλόγως.

 

Αφότου τελειώσετε με τη διακόσμηση, μπορείτε να εμπλουτίσετε το σπίτι σας, εσωτερικά και εξωτερικά, με όλα όσα θα συμπληρώσουν την καλοκαιρινή σας εμπειρία - όπως ένα BBQ, για τα Κυριακάτικα μεσημέρια που θα μαζεύεται η οικογένεια για να φάτε όλοι μαζί ή με καλοκαιρινά διακοσμητικά που θα κάνουν το σπίτι να μοιάζει σαν να είστε κάπου σε διακοπές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Praktiker Hellas (@praktiker_hellas) στις

 

 

Tip: Μη ξεχάσετε, αν δεν έχετε την απαραίτητη σκιά, να επενδύσετε σε μία μεγάλη ομπρέλα κήπου ή μία μεγάλη τέντα κήπου.

 

Όσο για τις δημιουργικές ιδέες που ίσως να έχετε ήδη συγκεντρώσει, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, από τα χρώματα, μέχρι τα εργαλεία. Έτσι, λοιπόν, η Praktiker μας καλεί να ανανεωθούμε, να αναζωογονήσουμε τον κήπο μας ή ακόμα και το εσωτερικό του σπιτιού, όπως το μπάνιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Praktiker Hellas (@praktiker_hellas) στις

 

 

Αλλάζουμε το σπίτι μας, αλλάζουμε και τη διάθεσή μας, με τη βοήθεια της Praktiker μέσα από τα 16 καταστήματά της και το praktiker.gr. Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εμείς το καλωσορίζουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ