Waver: Το νέο app που δίνει τη δυνατότητα στους followers σας να ψηφίσουν τις στιλιστικές σας επιλογές

Waver: Το νέο app που δίνει τη δυνατότητα στους followers σας να ψηφίσουν τις στιλιστικές σας επιλογές

Μέσα από την εφαρμογή, οι χρήστες ψηφίζουν ανάμεσα σε δύο επιλογές και ταυτόχρονα διασκεδάζουν ξεκλειδώνοντας achievements.

ADVERTORIAL

Καθώς τα social media έχουν κατακτήσει ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, είναι αρκετές οι φορές που θα διαλέξουμε κάποια πλατφόρμα είτε για να αντλήσουμε στιλιστική έμπνευση, είτε για να επιλέξουμε ανάμεσα στα εκάστοτε trends της εποχής που επιθυμούμε να πάρουν τη θέση τους στη ντουλάπα μας.

 

Βέβαια, πολύ συχνά θα αντιμετωπίσουμε το δίλημμα του «Ποιο από τα δύο», το οποίο συνήθως μας παραπέμπει είτε στη φίλη/ο που βρίσκεται δίπλα μας στο κατάστημα, είτε σε απανωτά μηνύματα σε διαφορετικά chats για να πάρουμε τη γνώμη ολόκληρου του friend group. Μπορεί αυτό να έχει να κάνει με το κατά πόσο μας κολακεύει ένα φόρεμα, με το αν ένα αθλητικό παπούτσι είναι ποιοτικά καλύτερο από ένα άλλο, μέχρι το ότι απλά δεν μπορούμε να επιλέξουμε ποιο απ' τα δύο ζευγάρια σκουλαρίκια να αγοράσουμε επειδή μας αρέσουν εξίσου και τα δύο.

 

Waver: Το νέο app που δίνει τη δυνατότητα στους followers σας να ψηφίσουν τις στιλιστικές σας επιλογές

 

Τη λύση σε όλα τα παραπάνω έρχεται να δώσει ένα νέο app, μέσα από το οποίο η διαδικασία γίνεται πολύ πιο εύκολη και σίγουρα πιο διασκεδαστική. Το WaverPoll είναι μία εφαρμογή που βασίζεται στη λογική του «poll» δηλαδή της ψηφοφορίας και λειτουργεί όπως κάθε άλλο social network. Οι χρήστες κάνουν follow ο ένας τον άλλον και ανεβάζουν posts τα οποία αποτελούνται από δύο φωτογραφίες - παράλληλα, καλούν τους followers τους να δηλώσουν ποια από τις δύο τους αρέσει περισσότερο.

 

Έτσι, λοιπόν, αν βρίσκεστε σε οποιοδήποτε κατάστημα - ή ακόμα κι αν κάνετε online shopping - και έχετε το δίλημμα του να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο αντικείμενα, ανεβάζετε τις φωτογραφίες και των δύο στο WaverPoll και όσοι σας ακολουθούν θα επιλέξουν αυτό που πιστεύουν πως σας ταιριάζει περισσότερο ή θα σας προτείνουν εκείνο που ίσως έχουν αγοράσει οι ίδιοι, άρα το έχουν ήδη δοκιμάσει.

 

Waver: Το νέο app που δίνει τη δυνατότητα στους followers σας να ψηφίσουν τις στιλιστικές σας επιλογές

 

Συγχρόνως, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουμε διάφορα achievements σε διαφορετικούς τομείς από Μόδα, Φαγητό, Ταξίδι, μέχρι και Αθλητισμό. Αυτό σημαίνει πως όσο περισσότερη διαδραστικότητα έχει κανείς σε κάποιον από τους παραπάνω τομείς (για παράδειγμα, κάνει αρκετά posts στη Μόδα) τόσο περισσότερα achievements ξεκλειδώνει και κερδίζει badges που μπαίνουν σαν σφραγίδες στο προφίλ της/του. Έτσι, αυτόματα έχει και μεγαλύτερη αξιοπιστία ως ανερχόμενη/ος influencer.

 

Πλέον, δε χρειάζεται ούτε να στέλνουμε απανωτές φωτογραφίες στους φίλους μας μέσα από το δοκιμαστήριο, ούτε links και ερωτήσεις τύπου «Ποιο από τα δύο, λες;». Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι απλά να κατεβάσουμε το WaverPoll, να δημιουργήσουμε ένα post και να περιμένουμε τις ψήφους, όσο ψηφίζουμε ταυτόχρονα στα polls των φίλων μας και διασκεδάζουμε.

 

Κατεβάστε το WaverPoll εδώ.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ