3 ιδέες για πρωτομαγιάτικο πικ νικ στο μπαλκόνι

3 ιδέες για πρωτομαγιάτικο πικ νικ στο μπαλκόνι

Επιλέξτε απολαυστικά snacks και δροσερό μηλίτη Somersby για ένα πετυχημένο σπιτικό πικ νικ την Πρωτομαγιά.

ADVERTORIAL

Η άνοιξη είναι εδώ και οι μέρες που θα μπορούμε να περάσουμε ατέλειωτες ώρες κάτω από τον ήλιο και κοντά στη φύση πλησιάζουν όλο και πιο γρήγορα. Η Πρωτομαγιά, άλλωστε, υπήρξε ανέκαθεν η μεγαλύτερη ανοιξιάτικη γιορτή - φέτος, όμως, γινόμαστε δημιουργικοί και ανακαλύπτουμε νέους διασκεδαστικούς τρόπους να απολαύσουμε τον ήλιο και τη φύση, ακόμα κι απ' το μπαλκόνι μας.

 

Μόνο για φέτος, τα πρωτομαγιάτικα πικ νικ με πολλούς φίλους, γνωστούς και αγνώστους, δεν θα γίνουν αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας πρωτομαγιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Λουλούδια, φυτά, ποτά, φαγητά, μουσική και ίσως ένα μεγάλο video call με όλη την παρέα, θα συμβάλλουν σε ένα μία Πρωτομαγιά που θα θυμόμαστε για πάντα. Παραμένουμε θετικοί, παραμένουμε στο σπίτι και εκτιμούμε αυτές τις μικρές στιγμές της ζωής - με λίγα λόγια, να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

 

Αν, λοιπόν, δεν θέλετε να χαλάσετε την παράδοση του καθιερωμένου σας πρωτομαγιάτικου πικ νικ, παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για το πώς να οργανώσετε το σωστό ανοιξιάτικο πάρτι στο μπαλκόνι σας:

 

Φτιάξτε τον χώρο σας

3 ιδέες για πρωτομαγιάτικο πικ νικ στο μπαλκόνι

 

Είτε έχετε μπαλκόνι, είτε αυλή, βρείτε ένα σημείο που να έχει αρκετό χώρο έτσι ώστε να μπορείτε να είστε άνετα. Μπορείτε να μετακινήσετε οποιαδήποτε έπιπλα για να κάνετε περισσότερο χώρο ή να τα τοποθετήσετε στα σημεία που επιθυμείτε. Επιλέξτε γωνίες με ήλιο ή σκιά, αναλόγως την προτίμησή σας - αν επιλέξετε να απολαύσετε τον ήλιο, παραμείνετε προσεκτικοί/ες όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Τοποθετήστε μία λεπτή κουβέρτα ή ένα μεγάλο κομμάτι ύφασμα στο πάτωμα ή στο γκαζόν ή αλλιώς μεγάλα, άνετα μαξιλάρια. Φροντίστε έτσι ώστε να έχετε αρκετό χώρο για το φαγητό και τα ποτά. Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα λουλούδια ή φυτά, που θα σας δώσουν ακόμα περισσότερο την αίσθηση πως βρίσκεστε στη φύση.

 

Ποτά και φαγητά

3 ιδέες για πρωτομαγιάτικο πικ νικ στο μπαλκόνι

 

Η περίσταση ζητά απολαυστικές και πολύ δροσερές, φρουτώδεις επιλογές όσον αφορά τα ποτά. Θέλουμε κάτι ελαφρύ και ιδιαίτερο στη γεύση, που να μας φέρνει πιο κοντά στη φύση και στην Πρωτομαγιά - ένας μηλίτης Somersby, σε γεύση Μήλο, Καρπούζι ή Αχλάδι, θα «δέσει» ιδανικά με όλες τις γεύσεις του πικ νικ. 

 

3 ιδέες για πρωτομαγιάτικο πικ νικ στο μπαλκόνι

 

Ο Somersby Καρπούζι, έχει αναζωογονητική, φρουτώδη γεύση με έντονο άρωμα καρπουζιού και τόνους μήλου, ενώ αφήνει μία ζωηρή επίγευση μετά από κάθε γουλιά. Αν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με δύο λέξεις, αυτές θα ήταν «γεύση καλοκαιριού». Μπορείτε να τον απολαύσετε με φρέσκες και δροσερές φέτες καρπουζιού για μέγιστη καλοκαιρινή διάθεση.

 

Όσο για τα snacks, όλοι έχουν διαφορετικές προτιμήσεις όσον αφορά το φαγητό του πικ νικ, οπότε διαλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Συνήθως, στο πικ νικ επιλέγουμε υγιεινά και ελαφριά φαγητά, έτσι ώστε να νιώθουμε αντίστοιχα γεμάτοι και χαλαροί. Σαλάτες, ψωμί μπαγκέτα, μία ποικιλία τυριών, αλλαντικά και διάφορα ντιπ είναι ιδανικά για την περίσταση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε διάφορα φρούτα για ακόμα περισσότερη αίσθηση δροσιάς και ανοιξιάτικης διάθεσης.

 

3 ιδέες για πρωτομαγιάτικο πικ νικ στο μπαλκόνι

 

Καλέστε (διαδικτυακά) τους φίλους σας

 

Ίσως για λίγο καιρό ακόμη να χρειάζεται να παραμείνουμε στο σπίτι - ωστόσο, η τεχνολογία μας βοηθά να παραμένουμε μαζί, ακόμα και ξεχωριστά. Το σπιτικό σας πικ νικ δε χρειάζεται να αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας ή την οικογένειά σας και να συντονίσετε ένα ομαδικό video call, όπου ο καθένας θα απολαύσει το δικό του mini πικ νικ στο σπίτι του, απολαμβάνοντας συγχρόνως νόστιμο φαγητό και δροσερό μηλίτη. Τσουγκρίστε (διαδικτυακά) τον παγωμένο σας μηλίτη Somersbyκαι μοιραστείτε μερικές θετικές στιγμές, με όσους ανυπομονείτε να δείτε σύντομα. Ο Somersby παράγεται από την αλκοολική ζύμωση ζουμερών μήλων (4,5% αλκοόλ) και σερβίρεται παγωμένος, για μέγιστη απόλαυση, ενώ είναι ιδανικός για vegan.

 

Ας μην ξεχνάμε πως συμβαίνουν ακόμα καλά πράγματα γύρω μας -γι' αυτό ας γεμίσουμε με λίγη περισσότερη αισιοδοξία και ας απολαύσουμε τις μικρές στιγμές.

 

Απολαύστε υπεύθυνα.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ