Blue Ice 0%: Η νέα γεύση του myblu που δίνει περισσότερες και καλύτερες επιλογές

Blue Ice 0%: Η νέα γεύση του myblu που δίνει περισσότερες και καλύτερες επιλογές

Το myblu μας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκλείσουμε εντελώς τη νικοτίνη από την καθημερινότητά μας.

ADVERTORIAL

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, θέτουμε στόχους και μέσα από συνεχείς αλλαγές, ανακαλύπτουμε τρόπους που θα βελτιώσουν την καθημερινή μας ζωή ή θα υποστηρίξουν το κάτι καλύτερο.

 

Οι πρώτες μέρες της νέας δεκαετίας, αποτελούν το ιδανικό έναυσμα για να πραγματοποιήσουμε τέτοιου είδους αλλαγές στην καθημερινότητά μας, από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες. Μία νέα ενασχόληση, ένα νέο χόμπι, μία διαφορετική διατροφή ή απλά η εύρεση μίας εναλλακτικής λύσης σε μία ήδη υπάρχουσα καθημερινή συνήθεια, μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στο πώς αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας.

 

Άλλωστε, όλοι επιθυμούμε να αλλάξουμε τις συνήθειες που δεν μας ευχαριστούν πια και να βελτιώσουμε τη γενικότερη ποιότητα ζωής μας. Πρόσφατα, ανακαλύψαμε ένα gadget που έχει τη δυνατότητα να μας βοηθήσει σε αυτό, μέσα από καινοτόμες λύσεις και εύκολη χρήση: Το myblu είναι ένα προϊόν νέας γενιάς που προσφέρει μία ποικιλία επιλογών για κάθε ανάγκη, χωρίς να περιορίζει την απόλαυση, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την ποιότητα.

 

Blue Ice 0%: Η νέα γεύση του myblu που δίνει περισσότερες και καλύτερες επιλογές

 

Τη φετινή χρονιά, το myblu μας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκλείσουμε εντελώς τη νικοτίνη από την καθημερινότητά μας. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα κυκλοφορεί κάψουλα χωρίς νικοτίνη, το Blue Ice 0% που έχει μηδενική περιεκτικότητα σε νικοτίνη και εμπλουτίζει την ποικιλία με γεύσεις που μπορούμε να διαλέξουμε για το myblu. Επιλέγοντας μέχρι τώρα ανάμεσα σε 2 επίπεδα Νικοτίνης (υψηλό και χαμηλό), με γεύσεις όπως strawberry, tobacco, blue ice και vanilla, πλέον μπορούμε να επιλέξουμε και το πρωτοποριακό Blue Ice 0% χωρίς νικοτίνη, που κάνει σημαντική διαφορά στις καθημερινές μας συνήθειες δίνοντας περισσότερες επιλογές.

 

Kάθε πακέτο Blue Ice 0% περιέχει 2 κάψουλες, οι οποίες (όπως όλες οι κάψουλες του myblu) είναι προγεμισμένες και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε την κάψουλα στη συσκευή. Εκτός του ότι μπορεί κανείς να απαλλαχθεί από το άγχος της νικοτίνης, απαλλάσσεται και από την έννοια του να μην τελειώσει το υγρό, καθώς οι συγκεκριμένες κάψουλες είναι διαθέσιμες ήδη σε περίπου 6000 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Το σημαντικότερο βέβαια από όλα, είναι το γεγονός πως οι συγκεκριμένες κάψουλες υγρού αναπλήρωσης, έχουν περάσει όλους τους τοξικολογικούς ελέγχους, τις αξιολογήσεις καταλληλόλητας και ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα όπως ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πριν καταλήξουν στα χέρια μας.

 

Όταν βρισκόμαστε στη διαδικασία αλλαγών, χρειαζόμαστε αυτές να πραγματοποιούνται όσο πιο εύκολα γίνεται με βάση τις καθημερινές μας συνήθειες. Τα δύο κύρια χαρακτηριστικά του myblu είναι η εμπειρία απόλαυσης, αλλά και η ευκολία στη χρήση του. Χρειάζεται μία απλή κίνηση (click & go) για να αλλάξουν οι προγεμισμένες κάψουλες, χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή. Με περίπου 30 λεπτά φόρτισης, ένας μέσος χρήστης του myblu έχει μία πλήρη ημέρα χρήσης, κάτι που διευκολύνει ιδιαίτερα όσους έχουν περιορισμένο χρόνο στην καθημερινότητά τους. 

 

Ακόμα και η πιο μικρή αλλαγή μπορεί να βοηθήσει στο να αποκτήσουμε το κάτι καλύτερο στην καθημερινότητά μας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα χρειαστεί να περιοριστούμε όσον αφορά τις απολαύσεις μας. Το Blue Ice 0% για το myblu είναι μία καινοτόμα λύση, που μπορεί να γίνει το απαραίτητο κίνητρο για να κάνουμε το επόμενο βήμα.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ