Tο Bottle Cap Challenge πήγε σε άλλο επίπεδο

Tο Bottle Cap Challenge πήγε σε άλλο επίπεδο

Εκεί που νομίζαμε πως είχαμε δει τα πάντα, ένα πρωτότυπο #BottleCapChallenge έκανε την εμφάνισή του.

Το Internet είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό μέρος. Από τότε, μάλιστα, που τα viral challenges έκαναν την εμφάνισή τους στα social media, έχουμε δει πολλά αστεία, τολμηρά και περίτεχνα βιντεάκια, μερικά εκ των οποίων θα άξιζαν βραβείο. 

 

Το πιο πρόσφατο trend που έχει κατακτήσει το Internet είναι το #BottleCapChallenge. Σε περίπτωση που δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάμε, πρόκειται για την πρόκληση του να ανοίξεις το καπάκι ενός μπουκαλιού με κλωτσιά 360 μοιρών – και όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Internet έβαλαν τα δυνατά τους για να γίνουν όσο πιο viral γίνεται.

 

 

Tο Bottle Cap Challenge πήγε σε άλλο επίπεδο

 

Μετά από αμέτρητες «παραγωγές» στα social media –κι εκεί που πιστεύαμε πως τα είχαμε δει πλέον όλα– εμφανίστηκε ακόμα ένα #BottleCapChallenge που κατάφερε να πάει το viral σε άλλο επίπεδο. Στο νέο διαφημιστικό spot του Möller's, βλέπουμε μία κοπέλα να διασχίζει την ελληνική θάλασσα με ένα ιστιοφόρο, ενώ ετοιμάζεται να πιει το αυθεντικό μουρουνέλαιο Möller's για να πάρει ενέργεια και δύναμη. Παράλληλα, μία ομάδα δελφινιών κάνει την εμφάνισή της και η κοπέλα ενθουσιάζεται και τρέχει στην πλώρη για να τα δει από κοντά. Εκείνη τη στιγμή, ένα από τα δελφίνια κάνει μία πιρουέτα, χτυπά με την ουρά του το καπάκι του μπουκαλιού και το ανοίγει, διευκολύνοντας την κοπέλα να να απολαύσει τις ευεργετικές ιδιότητες του Möller's – και μας υπενθυμίζει την αξία του.

 

 

 

Το μουρουνέλαιο Möller's είναι γνωστό για την εξαιρετική του ποιότητα, όπως και τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία μας. Συμπληρώνει τη διατροφή μας με τα πολύτιμα ωμέγα-3 στη φυσική τους μορφή και με βιταμίνες D3, A και Ε, αποτελώντας έτσι την ιδανική λύση για όλη την οικογένεια. Έχει βραβευθεί από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας στις Βρυξέλλες για την οσμή, τη γεύση και την ποιότητά του. Μπορείτε να το βρείτε σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: φυσική, λεμόνι και φρούτα (tutti-frutti).

 

Ακολουθήστε το Möller's σε Facebook και Instagram για περισσότερες πληροφορίες.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ