Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019: Μπείτε στο Playmotion και ζήστε μία μοναδική μουσική εμπειρία

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019: Μπείτε στο Playmotion και ζήστε μία μοναδική μουσική εμπειρία

Το Playmotion μας προσκαλεί στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, με το μεγαλύτερο line up από Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες που ανέβηκε ποτέ στη σκηνή της.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 έρχεται από το Playmotion by Amita Motion για 14η συνεχόμενη χρονιά με το μεγαλύτερο line up από Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες που ανέβηκε ποτέ στη σκηνή της, χαρίζοντάς μας μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

 

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, θα βρεθούν στη σκηνή της Hμέρας Θετικής Ενέργειας 2019 ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο Fy, ο Light, οι Playmen, ο Sin Boy, ο Snik, ενώ Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής θα είναι οι Marcus & Martinus. Μαζί τους θα εμφανιστούν και οι: Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO. Παρουσιαστές της ημέρας θα είναι ο Ζήσης Ρούμπος και η Josephine.

 

Το πιο θετικό μουσικό γεγονός πρόκειται να γεμίσει το ΟΑΚΑ με κύματα θετικής ενέργειας, ενώ οι μουσικές εκπλήξεις δε σταματούν εδώ:

 

Για πρώτη φορά live στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, η Ελένη Φουρέιρα και ο ράπερ Lil Barty θα παρουσιάσουν το τραγούδι που δημιούργησαν μαζί με το κοινό στην πλατφόρμα του Playmotion, μέσω του project «Join The Beat».

 

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019: Μπείτε στο Playmotion και ζήστε μία μοναδική μουσική εμπειρία


Το Playmotion by Amita Motion μας μεταφέρει #kathemera τα συναισθήματα της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, μαζί με δώρα, μουσική και εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, μέσα από το διαγωνισμό «Under The Cap» χάρισε προσκλήσεις για το Golden Zone της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019, Meet & Greet με τους καλλιτέχνες και συλλεκτικά t-shirts, σε όσους ανακάλυψαν τους τυχερούς κωδικούς κάτω από το καπάκι της συσκευασίας Amita Motion 1Lt - ενώ αναμένεται να μας παρουσιάσει ακόμα περισσότερες θετικές εκπλήξεις με αμέτρητα δώρα.

 

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019: Μπείτε στο Playmotion και ζήστε μία μοναδική μουσική εμπειρία

 

Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 όσο και για τα υπόλοιπα νέα της μουσικής πλατφόρμας της Amita Motion, μπορείτε να επισκεφθείτε το Playmotion στο https://www.amitamotion.gr/playmotion.

 

 

 

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένας θεσμός που σέβεται το περιβάλλον. Έτσι, η Amita Motion θα φροντίσει και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που θα χρησιμοποιηθούν. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Facebook
Instagram
YouTube

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ