Νέος φοιτητής; Η πιο ωραία περίοδος της ζωής σου μόλις ξεκίνησε

Νέος φοιτητής; Η πιο ωραία περίοδος της ζωής σου μόλις ξεκίνησε

Δες πόσο μοναδική είναι η φοιτητική ζωή με τα φοιτητικά πακέτα του CU

Τα πιο ωραία χρόνια της ζωής του ανθρώπου είναι τα φοιτητικά. Δεν είσαι μικρός. Δεν είσαι μεγάλος. Είσαι όσο ακριβώς πρέπει για να μη χρειάζεσαι κάποια (γονική) άδεια, με την απαιτούμενη ενέργεια και όρεξη για να ανακαλύψεις τον κόσμο.

 

Αυτό το ταξίδι της γνώσης έρχεται τόσο μέσα από τις σπουδές σου, όσο και μέσα από τους ανθρώπους που θα γνωρίσεις, τα μέρη που θα επισκεφτείς, τις δοκιμασίες και τις προκλήσεις στις οποίες θα εκθέσεις τον εαυτό σου.

 

Η επικοινωνία σε αυτό το νέο ταξίδι της ζωής που μόλις ξεκίνησε για σένα είναι απαραίτητο εργαλείο. Είναι μέγιστης σημασίας να μπορείς να μιλήσεις με τους συμφοιτητές σου ανά πάσα στιγμή και όπου βρίσκεσαι. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μπορείς να ανατρέχεις στο Διαδίκτυο για να βρίσκεις πληροφορίες για οτιδήποτε χρειαστεί: για την εργασία σου, για το πού θα γίνει η επόμενη συνάντηση της παρέας, για τα εισιτήρια για Βερολίνο που θέλεις να κλείσεις για τις γιορτές.

 

Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται το CU και σε παίρνει από το χέρι. Όταν είσαι φοιτητής άλλωστε μπορείς να έχεις κάποιο από τα φοιτητικά πακέτα που πολλοί θα ήθελαν αλλά που μόνο το πάσο μπορεί να δώσει.

 

Νέος φοιτητής; Η πιο ωραία περίοδος της ζωής σου μόλις ξεκίνησε

 

Πέρα από τις διάφορες απίστευτα συμφέρουσες επιλογές, δεν ξεχνάμε ότι το CU προσφέρει επιπλέον και άλλες προσφορές, αλλά ας τα δούμε λίγο από την αρχή.

 

Ξεκινώντας με τα προγράμματα, οι CU συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν:

  • Student Xclusive 7 με 1000' προς όλους και 600 ΜΒ μόνο με 7€
  • Student Xclusive 8,5 με 1200' προς όλους, 1200 SMS προς όλους και 1,2 GΒ μόνο με 8,5€
  • Double Play CU Xclusive για Ιnternet έως 24 Mbps και σταθερή γραμμή μόνο με 17,90€/μήνα για να σερφάρουν ατέλειωτα και από το σπίτι. Για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες έως και 30 Mbps, πακέτο μόνο με 24,90€/μήνα ταχύτητα ή με 29,90€/μήνα για ταχύτητα έως και 50 Mbps.
  • CU Shake μέσω του MyCU App με δώρο 600 ΜΒ για 30 μέρες ή 1GB για 1 βδομάδα για κάθε ανανέωση, ενώ 1200 ΜΒ για 30 μέρες ή 2 GB για 1 εβδομάδα, με κάθε ηλεκτρονική ανανέωση
  • Δωρεάν κάθε μήνα 600 λεπτά προς CU + 600 ΜΒ
  • Just Surf Bonus που τους χαρίζει 500 MB με κάθε ανανέωση των 10€

 

Σημαντικό: κάθε νέος φοιτητής που έρχεται στο CU παίρνει δωρεάν 3 Student Xclusive 7 για τους πρώτους τρεις μήνες.

 

Αλλά όπως ανέφερα και πριν, πέρα από τα προγράμματα τηλεφωνίας, το CU Around δίνει και προνόμια. Πρέπει να φτιάξεις το νέο σου φοιτητικό σπίτι ή δωμάτιο; Μπορείς να έχεις μία δωροεπιταγή 50€ για τα Praktiker για αγορές άνω των 300€. Θέλεις κάποια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου; Το CU Around και το Factory Outlet προσφέρουν 15€ σε αγορές άνω των 40€. Επιπλέον, για την έναρξη της φοιτητικής περιόδου, όλοι οι CU φοιτητές θα μπορούν να απολαύσουν έκπτωση 30% στο eshop της Adidas www.adidas.gr.

 

Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Αυτό που πρέπει εσύ να κάνεις είναι να απολαύσεις τη νέα σου ζωή και να είσαι tuned στο κανάλι του Vodafone CU στο YouTube για περισσότερες πληροφορίες.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ