Για έναν αληθινό foodie (που, ας μην γελιόμαστε, λίγο πολύ όλοι είμαστε) το καλό street food ποτέ δεν είναι αρκετό. Γι'αυτό και το Athens Street Food Festival φέτος μεγαλώνει και θα βρίσκεται μαζί μας για 3 συναπτά Παρασκευοσαββατοκύριακα! Και μαζί του θα βρίσκεται και η αγαπημένη μπύρα των foodies, η ΑΛΦΑ. 

 

Σαν κορίτσι της πόλης κι εγώ, λοιπόν, κατηφόρισα το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου προς το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι όπου για μία ακόμα φορά έχουν στήσει τις κουζίνες τους μερικά από τα αξιολογότερα street food spots της χώρας. Εδώ, ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι αδιαμφισβήτητα το φαγητό. Ξέρεις όμως ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το απολαύσεις; 

 

 

 

Οι πιο έμπειροι food experts αυτής της πόλης συμφωνούν και προτείνουν: μία μπύρα ΑΛΦΑ θα μετατρέψει κάθε μπουκιά σε... αμβροσία όποιο κι αν είναι το γεύμα της επιλογής σου! Γι'αυτό και η ΑΛΦΑ έχει στήσει το τεράστιο περίπτερό της στον υπαίθριο χώρο του Athens Street Food Festival και θα παραμείνει εκεί μέχρι να βεβαιωθεί πως κάθε επισκέπτης έχει βιώσει μια απόλυτα δυνατή εμπειρία γεύσης και χαράς.

 

 

 

Δική μου αγαπημένη η ΑΛΦΑ Weiss που είναι άλλωστε και η αγαπημένη μπύρα αυτών που ξέρουν να απολαμβάνουν το καλό φαγητό. Eλληνική, αφιλτράριστη και φυσικά θολή αυτή η σταρένια μπύρα συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της ΑΛΦΑ με τα αρώματα και τη φρουτώδη αίσθηση, της κατηγορίας Weiss. Μιας λοιπόν που χαρακτηρίζεται από έναν έντονα αρωματικό χαρακτήρα, ήπια πικράδα και γεμάτο σώμα αποτελεί το ιδανικό ταίρι για ό,τι κι αν επιλέξεις να απολαύσεις από την πλούσια ποικιλία που προσφέρει το festival.

 

 

 

 

Το μυστικό του σερβιρίσματός της, δε, κρύβεται στο κουτί! Το μοναδικό ανάποδο κουτί της Αλφα Weiss, σε βοηθά να ανακινείς τη μαγιά πριν την κατανάλωσή της, ώστε να απολαύσεις το maximum της γεύσης της. Κι έτσι η κατανάλωση μπορεί να γίνει απευθείας από το κουτάκι χωρίς να υπάρχει συμβιβασμός στην ποιότητα και τη γεύση της. 

 

Επειδή όμως αποκλείεται να πας μόνος, να ξέρεις πως το ίδιο εφέ στην απόλαυση του φαγητού σου έχει και η κλασική Αλφα lager ενώ για εκείνους της παρέας που δεν επιθυμούν να καταναλώσουν αλκοόλ, η Αλφα Χωρίς αποτελεί την ιδανική επιλογή! 

 

 

 

Μην το σκέφτεσαι άλλο! Κλείσε τώρα "ραντεβού" με την απόλυτη γιορτή της γεύσης και της street culture και μην ξεχάσεις να ενισχύσεις την απόλαυση όλης της παρέας με μπύρα ΑΛΦΑ!