Συνώνυμο με την αμαρτία και τη γλυκιά απόλαυση, η σοκολάτα γίνεται τώρα ο απόλυτος πρωταγωνιστής! Από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου η Τεχνόπολη θα μετατραπεί στον επίγειο παράδεισο της σοκολάτας και η Κωτσόβολος χαρίζει 5 διπλές προσκλήσεις για να τον επισκεφτείς.

 

Ναι! Μιλάμε για το 1ο Chocolate Festival που είναι επιτέλους εδώ! Στο πιο προκλητικά γλυκό γεγονός της χρονιάς συμμετέχει και η Κωτσόβολος χαρίζοντάς μας στιγμές απόλαυσης και ξεσηκώνοντας τις αισθήσεις, με την πολύτιμη βοήθεια συσκευών τελευταίας τεχνολογίας που μετατρέπουν το κακάο σε... μαγικές λιχουδιές. Πώς σκοπεύει να το κάνει αυτό; Μέσα από μία σειρά live cookings και workshops που έχει διοργανώσει με σκοπό να μυήσει τους συμμετέχοντες στον κόσμο του μοναδικού αυτού συστατικού και να τους μετατρέψει σε έμπειρους chocolatiers. Έτσι κάθε επισκέπτης θα μάθει τα μυστικά του μαγικού συστατικού και θα μπορεί να φτιάξει στο σπίτι του όλα όσα θα γευτεί στο φεστιβάλ!

 

 


Η ιστορία του κόκκου που λατρεύτηκε σαν θεός και κατάφερε να εξαπλωθεί από τα βάθη της ζούγκλας του Αμαζονίου σε ολόκληρο τον κόσμο ξεδιπλώνεται και διανθίζεται με σύγχρονες πρωτότυπες γεύσεις και γαστρονομικούς πειρασμούς. Cookies, cupcakes και άλλα γλυκά με βάση την, αγαπημένη σε όλους, σοκολάτα θα κατακλύσουν το φεστιβάλ και θα παρασύρουν τους επισκέπτες σε ένα σοκολατένιο παραμύθι!

 

 

 

Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτό το εκπόνημα είναι οι τελευταίας τεχνολογίες συσκευές των KENWOOD, ELECTROLUX και GRUNDIG αλλά και τα υπέροχα σκεύη των TEFAL, PYREX και IZZY. Και, όπως αρμόζει σε κάθε εργαλείο ενός "αλχημιστή" της σοκολάτας, τα ιδανικά σκεύη χαρίζουν επιπλέον έμπνευση για μοναδικές δημιουργίες! Γι'αυτό δες παρακάτω το πρόγραμμα των live cookings και των workshops και οργάνωσε ανάλογα την επίσκεψή σου... Αξίζει!

 

 Για να διεκδικήσεις μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για το Chocolate Festival κάνε follow στον λογαριασμό της LiFO στο instagram (@lifomag) και στείλε direct message (DM) γράφοντας «CHOCOLATE» και το πλήρες ονοματεπώνυμό σου. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω DM στο Instagram.