Κάντο αλλιώς και κέρδισε τις εντυπώσεις

Κάντο αλλιώς και κέρδισε τις εντυπώσεις

Πάρε μέρος τώρα σε αυτό το ΑΛΦΑ Weiss παιχνιδιάρικο ταξίδι γεύσεων που θα σε κάνει τον αγαπημένο σεφ των δικών σου

Το σίγουρο είναι ότι δεν το έχουμε όλοι με τη μαγειρική... Από την άλλη όμως ζούμε σε μία εποχή που η πληροφορία διαχέεται και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ακούσεις, να δεις και να μάθεις από τους «ειδικούς».

 

Για αυτό, τώρα που βρισκόμαστε μέσα σε γιορτινή περίοδο που συνεπάγεται αντίστοιχη διάθεση, θα υπάρξουν για τους περισσότερους τραπεζώματα με συγγενείς, φίλους και ασφαλώς τους συντρόφους μας. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν το μόνο που ξέρεις να κάνεις, είναι τηγανιτά αυγά! Πώς μπορείς λοιπόν εσύ, που η μαγειρική σου φαντασία τελειώνει στην κέτσαπ, να φτιάξεις ένα γεύμα για τον καλό/ή σου;

 

Μην αγχώνεσαι. Γιατί για όλα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να ξέρεις που θα τις αναζητήσεις. Έχεις φανταστεί άλλωστε να σερβίρεις τα αυγά ποσέ πάνω σε μία φέτα ψωμιού που θα έχεις αλείψει με κρέμα από φέτα Καλαβρύτων και baby σπανάκι; Ο σύντροφός σου, που του αρέσουν και λίγο οι πιο ψαγμένες γεύσεις, θα ενθουσιαστεί! Όσο για το συνοδευτικό ποτό, θα φροντίσεις να έχεις παγώσει τις Άλφα Weiss, που με τη γεμάτη γεύση τους, θα απογειώσουν το γεύμα που ξαφνικά από αυγά, έγινε τρελή γκουρμεδιά.

 

Αντίστοιχα σκέψου έναν μουσακά που αντί να σε αγχώσει η μπεσαμέλ, τον συμπληρώνεις με ένα δείγμα από τέσσερα διαφορετικά ελληνικά τυριά, που θα κάνουν και τις μαγείρισσες θείες σου να σου ζητάνε τη συνταγή. Και όλα αυτά πάντα συνοδεία της ΑΛΦΑ Weiss, που πιστεύει ότι ο καθένας με τη σωστή καθοδήγηση μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις!

 

Σε αυτό το πνεύμα λοιπόν, σου προτείνουμε: Σκέψου τι μπορείς να φτιάξεις (από αυγά μέχρι μακαρόνια) και εμείς –βασικά όχι εγώ αλλά η ομάδα The Eaters- θα σε βοηθήσει να το απογειώσεις, με μικρότερες ή μεγαλύτερες συμβουλευτικές προσθήκες. Ποιοι είναι αυτοί οι περίεργοι τύποι; Είναι μια παρέα που μεταμορφώνει απλά πιάτα, σε κάτι που μέχρι χτες νόμιζες ότι θα το έβλεπες και γευόσουν μόνο κάπου ψαγμένα.

 

Ο μάγειρας, ο οποίος προτείνει τρόπους βελτίωσης και νέα υλικά.

 

Ο food stylist που ασχολείται με το στήσιμο του πιάτου και του τραπεζιού.

 

Ο "ειδικός" για την ευρύτερη εμπειρία (βλέπε μουσική και διακόσμηση).

 

Και ασφαλώς, ο sommelier που εκπαιδεύει τον συμμετέχοντα και τον κόσμο γενικότερα για το σωστό τρόπο σερβιρίσματος της ΑΛΦΑ Weiss. Αυτή άλλωστε, πέρα ότι αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα πιάτα, είναι η ψυχή πίσω από αυτό το concept.

 

Τι πρέπει να κάνεις:

  1. Στείλε το πιάτο που ξέρεις να φτιάχνεις
  2. Πες την περίσταση και ποιον θέλεις να εντυπωσιάσεις

 

Στη συνέχεια, οι The Eaters που θα βοηθάνε ένα άτομο τη φορά, θα μεταμορφώσουν το συγκεκριμένο πιάτο και εν τέλει τη βραδιά σου. Αλλά το fun δεν σταματάει εκεί!

 

 

Μην χάνεις λοιπόν τον καιρό σου και πάρε μέρος τώρα σε αυτό το ΑΛΦΑ Weiss παιχνιδιάρικο ταξίδι γεύσεων που θα σε κάνει τον αγαπημένο σεφ των δικών σου ανθρώπων.

Τσέκαρε στο βιντεάκι αυτό το γαστρονομικό κόνσεπτ και μεγαλούργησε στην κουζίνα σου!

 

 
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ